Imię: Ola Dokładny nick w grze: Juniiko Ile czasu przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Czas gry zależy od mojego zapału . Najchętniej przebywam na Creative, jednak od niedawna zaczęłam grę na SkyBlock. Data urodzenia: 02.03.2003r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft i wersja: Co do daty mam pewne wątpliwości, ale coś koło 2014 roku. Wtedy najchętniej grałam na wersji 1.7.4 . Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie pamiętam dokładnie, jednak nie jest to jakiś długi czas. Oczywiście krótki też nie jest, ale każdy ma swoją opinię. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mnie serwer nie wymaga zbyt wielu zmian. Jednak myślę, że głównie zajmowałabym się kulturą chatu oraz potencjalnymi błędami w grze, jeśli owe by się znalazły. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Komendy /kick oraz /mute. Głównie uprawnienia pozwalają mu na uporządkowanie chatu. Jednak jego obowiązki to także pomaganie początkującym graczom, zgłaszanie błędów i usterek. I oczywiście pomaganie Administracji o wyższej w ich obowiązkach. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chyba jak większość, by pomagać w czynieniu serwera lepszym, aby umilić graczom grę. Chciałabym także łagodzić konflikty między graczami, i wyłapywać takie osoby, które źle wpływają na atmosferę serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Oczywiście jest to zależne od powodu sporu. Jednak najbardziej wykorzystywanym przeze mnie sposobem było by wysłuchanie obu uczestników konfliktu. Na podstawie tych informacji oceniłabym sytuację i spróbowała znaleźć najkorzystniejsze rozwiązanie dla każdego. Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Myślę, że dzięki doświadczeniu harcerskim z realnego świata - jak najbardziej posiadam. Opisz swoją osobę: Myślę, że jestem dość przyjacielską i rezolutną dziewczyną. Lubię zajęcia wymagające pracy z innymi. Uczciwość i szczerość to dla mnie bardzo ważne rzeczy, ponieważ bardzo nie lubię kłamców i oszustów. Gry i komputer to jedno z moich wielu zainteresowań, więc po szkole jestem zwykle do dyspozycji np. na skype. Jedną z moich wad jest drażliwość na brak ortografii, nie wiem z czego to wynika, ale w końcu nikt nie jest ideałem. Jestem dość pomocna i jak można zauważyć, mam dosyć wysoką samoocenę. Mimo iż mam czasem słomiany zapał do wielu spraw, czynności czy zajęć, uważam, że warto próbować nowych rzeczy. Określ swoją dyspozycyjność: Zwykle w godzinach 14:00-21:00. Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie . Dla jasności. Nie udzielam się obecnie na chacie, ponieważ póki co nie mam takiej potrzeby, gdyż nie rozmawiam z ludźmi. A pomagać - pomagam, bo jeśli widzę, gdy ktoś pyta jak np. wyczyścić działkę - odpowiadam. Pozdrawiam
Witaj Ocena: Podanie ładne i estetyczne, dobrze rozbudowane Myślę, że pomagasz Wiek idealny Mała aktywność na forum Ale w jakich godzinach najczęściej i gdzie można się z Tobą skontaktować? Nie wymieniłaś komend. Na razie jestem na NIE, popraw błędy i spróbuj ponownie za 30 dni, wtedy jak najbardziej będe na TAK! Miłego Dnia.
Ma£a aktywnosc na forum są błędy jakos cie nie widzialam jeszcze na creative dziwne. Pierw zapoznaj sie z uprawnieniami i obowiązkami oraz regulaminem serwera a dopiero potem pisz podanie. Brakuje mi jednego punktu nie wiem czemu go ominełaś Ani me ani be ani kukuryku Jestem na wielkie NIE!!!
Brak udzielania się na czacie=Brak pomocy, a to jest istotne u przyszłego pomocnika. Dostrzegam u kantydantki trochę zapału, ale chyba jeszcze się nie zaznajomiła z serwerem wystarczająco. Życzę powodzenia. EDIT: Jestem neutralny
Levi nie mówie ze nie udzielasz sie na chacie. Ale bywam na Creative i pożądnie sprawdzam TAB i nie widze abys tam była ;p A to co ty robisz to zwykłe nabijanie postów
Więc tak. Cytat: Myślę, że aktywność na forum nie jest bardzo istotna, a z komendami i regulaminem jestem jak najbardziej zapoznana. Niestety, aktywność na forum jest bardzo ważna. Obowiązkiem, którego nie wymieniłaś jest udzielanie się na forum, ponieważ jak mówi sama nazwa "pomocnik" ma pomagać a forum to jest miejsce właśnie na to. Kultury chatu niestety za bardzo nie można zmienić, bo to zależy od ludzi. Oczywiście można trochę załagodzić to dając /kick lub /mute ale niestety trzeba mieć do tego odpowiednią range. Plusy -Wiek -Nie byłaś karana Minusy -Nie pomagasz -Mała aktywność na forum -Nie udzielasz się na chacie Jestem na Wielkie Nie! Pozdrawiam, JulaJula
Witam, czas na mnie. PLUSY: -Podanie zgodne ze wzorem, W MIARĘ przejrzyste, jednak mogłabyś dodać jakieś przerwy między podpunktami -Nie zostałaś ukarana MINUSY: "Czas gry zależy od mojego zapału" trochę to za mało, musiałabyś poprawić aktywność na serverze, bo tak to średnio :/. Moim zdaniem oraz z mojego doświadczenia POMOCNIK, bądź chociaż rekrutant powinien wykazać się chodź odrobinę kreatywnością, ponieważ moim zdaniem server miałoby sporo do życzenia, nie zmienia to faktu, że jednak uwielbiamy na nim spędzać czas . Brakuje w tym podpunkcie rozwinięcia, tzn. na ile mute, dokładniejszy zapis komend. Polecam się zapoznać : https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ Moim zdaniem właśnie powinnas udzielać się na chacie, nie znam Cię zbyt dobrze, lecz wierzę, że jesteś dobrą i uczciwą osóbką . NIESTETY JESTEM NA NIE, lecz mogę pochwalić godziny grania, lecz czy rodzice Ci pozwalają na pewno w tych oto godzinach grać? Cóż nie sądze.. No ale do rzeczy. Spróbuj może za miesiąc, i jeszcze raz dopełnij podanie i szczególnie UDZIELAJ SIĘ NA FORUM I NA CHACIE! Ostatnio dołączyłam do servera, lecz sporo wiem o spełnianiu zadań Pomocnika, ponieważ sama nim byłam, aż awansowałam na moderatora, nauka przeszkadzała mi w pełnieniu roli i raczej Tobie też nie będzie łatwo :/ (teraz u mnie jest ok z nauką, liceum za rok ). JESZCZE RAZ JESTEM NA NIE. SPRÓBUJ SWOICH SIŁ NASTĘPNYM RAZEM. POZDRAWIAM . ___Tesa___
Witaj Levi! Zacznijmy od zaangażowania! - Nigdy nie widziałem twojego nicku na CV, - Nie widziałem, żebyś pomagała, + Nie byłaś karana, + Twój wiek, + Ortografia i interpunkcja. Teraz podanie: + Podanie napisane zgodnie ze wzorem, + Nie zlewa się, - Umotywowanie odrobinę mogło by być lepsze, PS: Obowiązkiem pomocnika nie jest to aby grać wtedy kiedy ma się zapał, należy uporządkować sobie kiedy można grać. Gracze potrzebują pomocy w każdej chwili! (Nie brane przeze mnie pod uwagę!) Jestem na małe TAK. Wolałbym jednak żebyś więcej czasu poświęciła na grę i dała się poznać, zabłysnęła czymś! Pamiętaj jestem na małe TAK, ale to nie znaczy, że zgodnie ze wszystkim postępujesz! Pozdro! ^^ *ShyPoudy
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.