Imię:Mateusz Dokładny nick w grze:xawery_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W grze przebywam 4h dziennie i na serwerze creative , ale również na survivalu , a czasami na SkyBlocku. Data urodzenia:19.02.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W minecraft zacząłem grać w 2013r. na wersji ps3 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:W craftapple zacząłem grać 1stycznia2017r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Moim zdaniem chyba nic , ale mogła by być dodana komenda , która mówi o włączaniu pvp na działkach na trybie creative. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI - Zgłaszać wszelkie problemy , usterki i bugi dla Administratora lub ViceAdministratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera i dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora i Moderatora) Komendy: /kick xawery_ <powód> - Wyrzuca gracza z serwera /mute xawery_ <czas> - np. 24h, 10min, 7day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem , ponieważ czasami nie ma pomocników , więc ja bym chciał właśnie zakryć ich nie obecność. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Gdyby był jakiś konflikt to bym na początku polecił ignore. Je śli to nie zadziała porozmawiał bym na /msg i doprowadził do porozumienia.Jeśli będzie taka potrzeba to użyje komend zgodnie z taryfatorem kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak , czasami gdy gram z kimś na SkyBlocku to potrafie się dogadać , gdzie coś postawić lub kto robi jakieś zadania np. farme Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Mateusz i mam 14lat . Jestem osobą miła i kulturalną . Chodze do 1gimnazjum.Moim ulubionym przedmiotem w szkole jest wf lub informatyka.Jeśli są różne wojny na historii to również ją czasami lubie . Lubie również gry wojenne takie jak call of war.Mój ulubiony kolor to niebieski , ale również lubie żółty.Moją ulubioną porą roku jest lato.Moimi najlepszymi owocami są truskawki.Często także uwielbiam chodzić do kina z klasom lub na szkolne wycieczki.Podczas wolnego czasu oglądam telewizje , gram na komputerze lub oglądam na youtube i też gram na telefonie. Określ swoją dyspozycyjność:W grze jestem najczęściej podczas wolnego czasu jestem rano , popołudniu i wieczorem.Natomiast gdy jestem w szkole gram po południu o14:30 - 16:00 i wieczorem. wieczorem. Kontakty: -discord nick:xawery -forum -/msg -steam nick :xawery Umotywowanie podania:Jestem osobą miłą , której można zaufać . Często gdy gram na serwerze mój wolny czas poświęcam na pilnowanie chatu.
Nie jestem pewna co do dokładnego czasu grania, bo czy zawsze jesteś aby na pewno 4 godziny? Jak na moje oko, to troszkę za mało pomysłów, bądź może źle odebrałam po prostu mało rozbudowane. Wiem, bo byłam Pomocnikiem na innym serverze i dosyć sporo wiem o zmianach wprowadzanych poprzez Pomocników oraz o podaniach, które właśnie rekrutowały nas na Pomocnika Jak na moje oko to jest kopiuj-wklej, bo widziałam bardzo podobną odpowiedź z tymi samymi kolorami w innym podaniu :/ Jak zdążyłam zauważyć mimo krótkiego czasu na owym serverze i również dochodziły mnie słuchy, iż to właśnie na Cv i survivalu Ekipa Apple jest właśnie najczęściej Moim zdaniem powinieneś nie ignorować, lecz zareagować od razu, lecz spokojem. Porozmawiać z osobami z obu stron i wyznaczyć osobę, która powinna otrzymać karę w postaci mute, bądź kickiem. Zależy to od wielu czynników. W tym podpunkcie raczej o budowanie nie chodzi, powiedziałabym, iż myślą o tym podpunkcie było, aby uczestnik na pomocnika był raczej konsekwentny i potrafił bez kłótni, ze spokojem dyskutować równoważnie z innymi ludźmi, aby nie był uparty i słuchał się innych WAŻNYCH poleceń, np. Administratora. Nie chodziło raczej tutaj o co lubisz, chociaż napisałeś to w całym podpunkcie, pięć zdań było, lecz nie rozbudowanych. Chodziło bardziej o cechy charakteru, oczywiście mogłeś dorzucić trochę o swoich zainteresowaniach i co lubisz, no ale NIE CAŁY PUNKT! Jak na moje doświadczenie z młodszymi znajomymi (nastolatkami) 14 lat to raczej klasa 2 gimnazjum, chyba, że nie zdałeś. Dyspozycyjność jest w miarę ok. Jak możesz pilnować chat, skoro jeszcze nie posiadasz do tego uprawnień?! PODSUMOWUJĄC: -plusy: -dyspozycyjność. -MINUSY: -moim zdaniem trochę poprzekręcałeś i powklejałeś tego i owego, -mało wiemy o Twoim charakterze, -załagodzenie konfliktów w nieprawidłowy sposób, -nie zrozumiałe umotywowanie, -nie rozpisałeś i źle zrozumiałeś podpunkt o współpracy z ludźmi. ZALECAM Z MOJEJ PERSPEKTYWY ZAPOZNAĆ SIĘ Z REGULAMINEM : https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf PRZYKRO MI, ALE JESTEM NA NIE SPRÓBUJ PRZEANALIZOWAĆ JESZCZE RAZ REGULAMIN I SPRÓBUJ PONOWNIE PÓŹNIEJ, ALE TO NIE JA DECYDUJE, LECZ ADMINISTRACJA. POZDRAWIAM
Witaj, Wątpię. *Na. Za krótka gra na CA daje minus. Skopiowane. Obecność Pomocników jest wystarczająca - zwłaszcza na Survivalu i Creative. *tratyfikatorem kar, nie "taryfatorem"... Nie przekonałeś mnie. PoDsUmOwAnIe - Interpunkcja, - Ortografia, - Krótka gra na CA, - Obowiązki są skopiowane, - Umotywowanie podania jest SŁABE, / Zachowanie na serwerze, + Gra w mc, + Wiek, o ile nie kłamiesz, Jestem na NIE. Pograj na CA kolejny miesiąc, wpadnij na TS, udzielaj się na forum, pomagaj, daj nam się poznać. Pozdrawiam SnowS
Witaj _xawery_! Zacznijmy od twojego zaangażowania... + Widzę Cię często na serwerze CV, - Nie widzę żebyś pomagał, + Jesteś miły... Co do podania to: + Estetycznie napisane, - Wyczuwam oszustwo z twoją datą urodzenia, - Obowiązki - metoda kopiuj wklej, - Za krótka gra na serwerze, - Interpunkcja, - Oraz słabe umotywowanie podania... Jestem na NIE. Napisz podanie za 30 dni... Ale takie, które zwali wszystkich z nóg! Pozdro! ^^
Czas na mnie. A więc na wstęp powiem, że podanie słabej jakości, aczkolwiek nie przyczepie się do tego za bardzo, gdyż jest znośne. W niektórych miejscach widać gafy ortograficzne, dlatego dodam ocenkę ,,gafy ortograficzne", hue. Ooo, to jeszcze na SB grasz, ja Ciebie często widzę na trybie kreatywnym . W opisaniu swojej osoby totalnie poległeś. Miały być rozbudowane zdania, a nie takie prostackie, które tworzono w 4 klasie podstawówki. Gdyby nie treść podania, estetyka i te sprawy - byłbym na ogromne, mocne tak, widzę że na serwerze jesteś bardzo aktywny pod względem pomagania i w ogóle. Jesteś pomocny, bardzo. Oby tak dalej. Jednak daj się jakoś bardziej poznać. Nie wystarczy tylko wysyłać wiadomości o treści ,,/p add <nick>" itp. Zacznij udzielać się naprawdę w grze. Wpadaj na SV, porozmawiaj sobie o jakichś tematach z administracją lub kimś z ekipy, daj się poznać. Ale pomagasz na 102%! Ciesz się. Ale... ,,medal zawsze ma dwie strony" Przez tą ortografię jestem zmuszony zmienić zdanie, poczytaj sobie jakieś dobre książki, aby utrwalić sobie takie proste sprawy. Uważaj na języku polskim bo aktualnie omawiacie troszkę dużo ważnych rzeczy (sam jestem w 1 gimnazjum więc wiem o co chodzi; troszkę bardziej rozszerzone omówienie spójników, zaimków, przyimków, etc. dużo nowych pojęć, które mogą naprawdę wzbogacić treść Twoich wiadomości, itd.) Nie zapominaj o tym, że przynajmniej JA będę na tak, gdy poprawisz takie błędy. Nie poddawaj się i próbuj dalej. Mi np. zostanie pomocnikiem udało się za trzecim razem, więc wiesz. Na chwilę obecną zostawiam tutaj ocenkę, 50% na tak i 50% na nie. Czyli pół na pół (neutral) Trzymam za Ciebie kciuki!
Witaj! Na serwerze widuję Ciebie bardzo często, prawie za każdym razem pomagasz i nie jeden gracz to widzi, jesteś miłą osobą, a forum aktywność wystarczy, estetyka podania w miarę, niestety nie wszytko jest napisanie ręcznie, ale masz mały staż na serwerze dla niektórych to zupełnie wystarczy ale dla Ciebie trzeba więcej czasu na zapoznanie się z serwerem. Nie mam oceny, ale Życzę Ci Powodzenia!
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.