Imię: Wojtek W grze przebywam minimum godzinę dziennie i wtedy kiedy tylko mogę. Najchętniej na creative Urodziłem się 21 czerwca 1995 roku W minecrafta zacząłem grać jakieś 3 lata temu z wersją 1.7.8 Craftapple to był mój pierwszy serwer i zagrałem na nim pierwszy raz w wakacje 2015 roku, pamiętam do teraz tryb seablock który był moim ulubionym Raz Moje konto (nie ja) było karane kiedy dałem grac kuzynowi który obrażał administrację i za to konto WojtekL zostało ukarane Serwer craftapple jest bardzo fajny i jedyne co można by było dodać to przywrócenie seablocka Pomocnik powinien być opanowany i dawać dobry przykład, nie obrażać nikogo i być ogólnym wzorem do naśladowania na serwerze i nie tylko. Chciałbym zostać pomocnikiem żeby na craftapple lepiej się grało a także żeby było coraz mniej wulgarnych graczy, przede wszystkim chciałbym pomóc administracji Wszelkie konflikty które powstaną na serwerze kiedy będę dostępny będę najpierw ostrzegał w sposób przyjemny żeby konflikt został zażegnany a jeśli to nic nie da zwrócę się do administracji Oczywiście posiadam umiejętność pracy z ludźmi każdy znajomy mi to mówi, jestem kapitanem drużyny piłkarskiej dlatego że potrafię dogadać się i ułożyć zgrany zespół W moim środowisku jestem bardzo znany. Słynę z tego że nigdy się nie poddaje i przyznam że zawsze wychodzi mi to na dobre. Mam wielu kolegów i mało wrogów , moją ulubioną grą jest minecraft a moją pasją piłka nożna.Nigdy nie daję się sprowokować. Mam kanał na youtube i publikuje tam materiały piłkarskie. Mam również duże umiejętności jeśli chodzi o pracę w grupach i dobrze dogaduje się z ludźmi. Bardzo lubię filmy przygodowe i sensacyjne Na serwerze zawsze kiedy będę dostępny będę pomagał administracji w utrzymaniu porządku na serwerze Pomocnikiem chcę zostać dlatego że zawsze chciałem przyczynić się do tej świetności serwera mc.craftapple.pl Podsumowując proszę o dokładne rozmyślenie nad moim podaniem.
Witam Na imię masz Wojtek Lewandowski , czyli że Lewandowski to imię? Jakoś cię nie widziałem Ocena ogólna Plusy +wiek Minusy -Podanie nie estetycznie napisane -brak wzoru -nie pomagasz -Niska aktywność na forum -Nie widziałem cię Jestem na wielkie NIE
W OGÓLE PODANIE NIE JEST ZGODNE ZE WZOREM: https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ To nie jest zbyt dobra postawa pomocnika. POMOCNIK to ciężka, sumienna i żmudna praca, o ile znasz te pojęcia, a "minimum godzina" raczej nie wystarczy. Nie jest to dobre usprawiedliwienie, możesz również zostać ty ukarany, nie mamy żadnego dowodu, iż to nie ty zostałeś ukarany. Radziłabym do tego podania nowe konto założyć i poznać się jeszcze raz Administracji i graczom z innej strony. Poza tym fajny z Ciebie gracz, jeśli dajesz kuzynowi obrażać Administrację. Oj nie ładnie.. FAKTYCZNIE BAAARDZO ORYGINALNE. Moim zdaniem jest to takie średnie udowodnienie na to, iż jesteś pomysłowy. *ironia - sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie* Nie chciałam być w ten sposób złośliwa, ani pokazać się ze strony osoby negatywnie nastawionej do każdego podpunktu, no ale proszę.. Mogłeś troszkę rozwinąć ten temat. "I nie tylko" nie wiele nam mówi. Radziłabym najpierw porozmawiać z dwoma osobami w prywatnych wiadomościach, następnie znaleźć winną osobę i ją ukarać (lista kodów/modów Pomocnika) : https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ Bardzo mało się rozpisałeś, a szkoda Do końca nie wiem, czy to słaby żart, czy na prawdę tak jest. Moim zdaniem jak mówiłam to we wcześniejszym Podaniu nie jest to zbyt dobry przykład okazujący twą umiejętność pracy z ludźmi. Mogłeś bardziej rozwinąć ten podpunkt. I znowu. Kolejna osoba, która zwraca bardziej uwagę na tym, czym się interesuje, bądź tym co lubi. Opisanie siebie w 5 ROZBUDOWANYCH zdaniach (mimo, że tego nie napisałeś - zdania ze wzoru na Podanie Pomocnika) powinno skupiać się bardziej na cechach charakteru.. Przez mniej niż godzinę, to na prawdę "dobry" jesteś . Server jest świetny, należy go jedynie udoskonalić, dawać DOBRE i KREATYWNE pomysły oraz spędzać sporo czasu na serverze. SZACUNEK do innych i Ekipy. Tym bardziej dla Administracji. PLUSY: -??x?? MINUSY: -Brak wzoru, -Nie skupiłeś się na cechach charakteru -Zostałeś ukarany, i nie jest udowodnione, że to Twój kuzyn został ukarany, -Chęć zostania "gwiazdą" servera, -Obrażałeś Administrację, jeśli nawet to nie byłeś ty to powinieneś uspokoić "kuzyna", bo to ty zostałeś ukarany, a nie on , -Słaba dyspozycyjność, -Podanie nie czytelne, nie estetyczne, musiałam wracać i wyszukiwać danych podpunktów :/, -Jestem od niedawna, ale na prawdę bardzo mało, praktycznie nie udzielasz się w ŻADEN sposób na Forum, -Nie widzę Cię na Cv, mimo, że jestem tam po kilka godzin :/, -Moim zdaniem trochę tu poprzekręcałeś (naginasz prawdę), -Mało o Tobie się dowiedziałam, -Nie wydaje mi się, że masz tyle lat. Tacy gracze owszem grają w Minecraft, lecz np. kwestia o bogactwie słownictwa, po prostu coś mi się nie zgadza, -Mogłeś rozwinąć podanie i dodać nazwę kanału jako dowód. PRZYKRO MI, LECZ JESTEM NA WIELKIE NIE! POWODZENIA NASTĘPNYM RAZEM
Witaj Wojtek! Widzę, że jesteś doświadczonym użytkownikiem minecraft! (3 lata) Nie będę wypisywał plusów i minusów ;>... Podanie strasznie się zlewa dlatego popraw to... Nie zostawię tutaj żadnej oceny, od jakiegoś czasu nie sprawia mi to przyjemności... Wojtku podsumowując... Musisz więcej się starać, dać się poznać lub czymś zabłysnąć! Pomagaj graczom w ich problemach nawet z własnej woli... I nie smuć się jak Ci coś nie wyjdzie! Brnij dalej! A za miesiąc napisz takie podanie, że aż każdy spadnie z krzesła! Pozdro! ^^ *ShyPoudy
Witaj. No to tak: -Mała aktywność na forum (Jesteś od wczoraj) -Podanie się zlewa trochę średnio -Nie kojarzę cię nie wiem czy to dobrze -Wiek jest ok -Długo grasz na CA (Niby) Jestem na neutral #Edit Jak jesteś z nowego konta możesz podać stare?
Haha napisałaś że pomocnik to ciężka i sumienna praca. Naprawdę granie w minecrafta i ewentualne zgłaszanie uwag i ewentualnie wpisanie kilku komend to naprawdę bardzo ciężka praca!
@WojtekL Wiesz, to JEST ciężka praca. Sama jestem Pomocnikiem i wiem jak bardzo to jest ciężkie. Myślisz "kick czy nie? Mute czy nie? Który raz on spami?..." etc. Zwłaszcza twój komentarz "To jest ciężka praca?" daje minus do twojego podania. Pzdr
Po przeczytaniu Twoich wypowiedzi pod tym Podaniem, nie uwierzę, że masz tyle lat. Nawet jeśli był to kuzyn, niedozwolone jest udostępnianie innym swoich kont, więc tak czyś jak złamałeś Regulamin. Podejrzewam, że miał być do odnośnik do Uprawnień i Obowiązków Pomocnika (?) Jeśli tak, to nie wymieniłeś tu komend, które ma do dyspozycji. Jeżeli 1 metoda nie zadziała, powinieneś przeprowadzić z obiema stronami spokojną rozmowę i wyjaśnić cały spór, a nie zawracać głowę Administracji. W pewnym sensie Podanie jest napisane bez wzoru i ciężko doszukać się tu poszczególnych punktów, więc następnym razem wklej wzór, bo dzięki temu Podanie stanie się o wiele, wiele bardziej czytelniejsze. Aktywność na forum jest słaba, w grze widziałam Cię chyba tylko raz. Byłeś/Powinieneś być karany. Przykro mi, ale jestem na NIE.
Podanie bez wzoru !!! Tu jak coś masz podanie ---) https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ Jestem na wielkie NIE!
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.