MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Xylense

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika TriPlay, 8 Maj 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TriPlay

TriPlay Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Imię: Mateusz Makarowski
    Dokładny nick w grze: Xylense
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Minimum 3,5 godziny
    Data urodzenia: 23.06.2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 22 luty 2011, Beta 1.3
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 30 marzec 2016
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Usprawnić zabezpieczenia które wyeliminują korzystanie z nielegalnych modyfikacji ułatwiających rozgrywkę,
    aktualizować bibliotekę granych melodii z noteblocków podczas pobytu w lobby
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik może wyrzucać z serwera graczy (z uzasadnieniem) oraz "wyciszyć" gracza. Poza tym pomocnik
    musi pomagać graczom, wytłumaczyć jeśli coś jest nie jasne, pomagać osobom wyższej rangi m.in. moderatorom w utrzymywaniu chatu w ładzie i porządku, reportować bugi, błędy, być aktywnym w życiu serwera i forum, być do dyspozycji w każdej chwili.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chęć działania w zespole, pomagać w rozrastaniu się przyjemnego, sympatycznego serwera.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeśli w konflikcie uczestniczą dwie osoby, wysłucham po kolei relacji i wersji wydarzeń obojga sprzeczających się, wspomnę zasady o kulturze i zrozumieniu międzyludzkim.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, mimo że trudno da się to opisać w formie teoretycznej.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem człowiekiem który potrafi działać w grupie, nieskory do ryzyka. Zanim coś zrobię, przemyślę pierwsze decyzję by nie spotkać się z problemami. Nie jestem wymagający, dla mnie wystarczą niewielkie podarunki, wynagrodzenia, pochwały, nie żądam czegoś co jest nie możliwe. Jestem opanowany, wiem że druga osoba ma swoje zdanie a ja nie mam prawa tego zdania naginać, oraz przyjmować wszystko z pokorą oraz zrozumieniem.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny w każdej chwili, jeśli jest potrzeba, zastąpie daną osobę jeżeli ma taką chęć. Zawsze można się do mnie dodzwonić, szybko i z rozwagą reaguję na polecenia.
    Umotywowanie podania: Nie straszne mi stanąć pomiędzy graczami w postaci pomocnika serwerowego, mam na celu nieść pomoc ludziom i nie oczekuję niczego w zamian jeśli jest to sprawa niskiej wagi. Poza tym jestem tolerancyjny, potrafię biegle mówić i pisać po angielsku. Co tu dużo pisać, grużki na wierzbię mogę naobiecywać ale szczery jestem więc trudno tutaj skłamać. Pozdrawiam i proszę o przemyślaną decyzję nad rozstrzygnięciem mojego podania ;)

• Lubię To Lubię To x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Podanie miło się czyta, widuję Ciebie w grze. Jedyna kwestia to pomaganie graczom, gdyż nie widziałam Cię w "akcji". Konto na forum założone dopiero dzisiaj, posiadasz miesięczny staż na serwerze. Masz w miarę odpowiedni wiek do pełnienia tej funkcji.

Neutral, zbliżone do TAK.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  3. _xawery_

_xawery_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Witam

Jestem na tak , staż na serwerze , widuje ciebie w grze , odpowiedni wiek i nie byłeś karany.Jedyny minus to nie pomaganie graczom , a więc jak wcześniej powiedziałem jestem na TAK ,powodzenia

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  4. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    W przeciwieństwie do innych nie powiem tak jak jest:

• Nie pomagasz
    • Zerowa aktywność na forum
    • Nie widuję Ciebie w grze
    Teraz takie małe szczególiki:
    Ale tam pisze tylko imię, a nie nazwisko ;)
    Na jakich serwerach najchętniej?
    Dobra, to tyle, na Nie.

5. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Widuje cię na serwerze ale rzadko
    Mała aktywnosc na forum
    Nie pomagasz
    Podanie nie estetycznie napisane

Jestem na ₪៛e

6. ShyPoudy

ShyPoudy [*]

Docenione treści:
    168
    Nie będę się rozpisywał, bo nie ma sensu...

- Nie widuję Cię na serwerze...
    - Niska aktywność na forum.
    - Podanie nieestetycznie napisane i zlewa się.

Nie pozostaje mi nic innego jak ocenka NIE! ;[

Ale pamiętaj... My robimy to tylko dla twojego dobra abyś wiedział co masz w sobie poprawić!
    I nie smuć się jak coś Ci nie wychodzi... Brnij dalej! I napisz na miesiąc takie podanie, że aż zwali
    wszystkich z nóg! ;)

7. TriPlay

TriPlay Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Pierwsza normalna odpowiedź, dziękuje ;)

Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę