wiek:10 umiejetnosci komend i budowy:calkiem dobre sprawiedliwosc i odpowieednie unbany itp. w minecraft gram:5 lat dobrze gram w minecraft i dobrze znam sie na minecraft Nick w Grze :Kacpers23 Lubie Grac w Minecraft i jestem w niego dobry Imie:Kacper w craft apple gram od 3 lat albo 2 i nie znalazlem podania na vice admina albo na admina tez chce ale moge najmniej na moda chociaz wiem ze tylko na pomocnika jest
By zostać Vadminem musisz być pomocnikiem potem modem a następnie vadmiona Kłamstwo co do stażu w CA Jestem na Wielkie NIE Edit Za prace dostaniesz awans
No niestety nikt nie dostał Vice/admina od tak trzeba zaczynać od zera. Nikt tutaj nie przyjmie świeżej nieznajomej osoby która do tego napisała podanie na odwal.... obowiązują pewne wzory kolego których się trzeba trzymać aby osiągnąć zamierzony cel w tym dziale czyli rangę pomocnik. Z twoją słabą aktywnością na serwerze i forum, do tego jedynym potwierdzeniem znajomości i obowiązków zwykłym słowem, możesz jedynie liczyć na okrągłe 0. Z mojej strony totalny un like ! Baj te łej tutaj masz obowiązki pomocnika: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) A tutaj wzór podania: https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/
Najpierw zapoznaj sie z obowiązkami i uprawnieniami oraz ze wzorem i regulaminem a dopiero później pisz podanie Nie widzialam cie na serwerze Nabijasz posty pod podaniem Nie pomagasz Nie udzielasz sie na forum Jestem na ₪៛e Podanie do odzucenia napisz następne podanie za minimum 30 dni
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.