MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika riker2007

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika riker2007, 10 Maj 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. riker2007

riker2007 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Nikodem Gwóźdź
    Dokładny nick w grze:riker2007
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:w grze przebywam 6 razy na tydźen i gram przez 3 godziny
    Data urodzenia:02.09.2007
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2009 rok wersji nie pamiętam :(
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple10 miesięcy temu
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:raz ale to przez to że no niestety byłem oszustem na survival mówiłem że daje diaxy za free a zbijałem ale o to chodzi nawet jest komunikat że nikomu masz nie ufać.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:przede wszystkim graczy żeby nie przeklinali i dzieci które też grają w minecraft potem nie przeklinały bo jakiś gość im powiedział że dostaną to co chcą jak powiedza mamie przeklęństwo.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:uprawnienia do banowania i robienia kicków i obowiązki pomagać na serwerze
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:ponieważ bardzo chciałbym pomagać na tym serwerze
    bo odkąd zacząłem grać na serwerze to jest moje marzenie.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:powiem że jak ktoś jeszcze raz coś zrobi (będzie obrażać na czacie itp) no to niestety dostanie bana za brak kultury do ludzi.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.jestem dzieckiem które ma mażenia.Jestem przyjazny do ludzi itp.zawsze marzyłem o zarządzaniu czymś. bo kto wie może będe pomocnikiem a potem prezydentem polski.chciałbym wam pomagać Nikodem.
    Określ swoją dyspozycyjność:każdy kto gra na serwerze będzie mógł na mnie liczyć
    Umotywowanie podania:Moim motywem przy pisaniu tego podania było to że naprzykład
    ludzie przeklinają na czacie a moderatorzy i niektórzy pomocnicy nic nie robią.

Liczę na jak najszybszą odpowieź i przepraszam że może troche te zdania nie sa rozbudowane no ale nie miałem pomusłu riker2007.

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 6
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. riker2007

riker2007 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    TO Z TYM PROFILEM I REJESTRACJĄ TO OD KIEDY GRAM NA CRAFTPPLE BO JESZCZE Z KOMPA RODZICÓW GRAŁEM WTEDY

• Burak Burak x 2
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 2
    • Lista
  3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Brak znajomości komend/obowiązków pomocnika, interpunkcja, oraz ortografia nie rzuca na kolana, w tak młodym wieku wątpię byś dał radę pogodzić szkołę wraz z odpowiedzialnością jaką jest powierzony pomocnik. Przemyśl to czy na pewno jesteś na to gotowy.
    Zapoznaj się jeszcze raz z:
    https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ <--- Możliwości, oraz obowiązki pomocnika

https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf <-- Regulamin Craftapple

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  4. riker2007

riker2007 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    gościu wiem co moge robić i moge marzyć jak normalne dziecko

5. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj
    Ocena:
    • Podanie nieestetyczne
    • Kłamstwo
    • Nie ogarnięty gracz
    • W podaniu są błędy
    • Niski wiek
    W więc o co chodzi? Jakie kłamstwo? Otóż takie
    Aha, czyli jak miałeś 2 latka to sobie w minecrafta grałeś? A zapomniałem, minecraft wyszedł w 2011 roku :p Ale kłamca.
    To nie jest 5 rozbudowanych zdań:p
    Na NIE!

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  6. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Błędy ortograficzne

Podanie ₪៛eestetycznie napisane

Nabijasz posty pod własnym podaniem

Pierw to ty zapoznaj sie z uprawnieniami oraz obowiązkami pomocnika oraz z regulaminem a dopiero później składaj podanie.

Mała aktywność na forum

W grze cię jeszcze nie widzialam.

Jestem na duze ₪៛e

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę