Imię: Daniel Dokładny nick w grze: dudek2002 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 2-5 godz (surviwal,skayblock) Data urodzenia: 11 grudnia 2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012r. Nie patrzyłem wtedy na wersje a teraz niestety nie pamiętam Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2013-14 tyle pamiętam z moich początków na serwie Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dodałbym jeszcze tryb modowy surviwal lub skayblock z jakimś mod-pakckiem techniczno-magicznym Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać w "ogarnianiu" chatu, być często aktywnym, Zgłaszać błędy Administracji i Vice Administracji, Pomagać graczom. Ma dostęp do komend : /kick i /mute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jak większość graczy wie mamy dziewięciu pomocników ja na serwie grając codziennie przez większość dnia widzę tylko czterech i to od święta. Ja będąc codziennie mogę bardziej pomóc. Przynajmniej tak mi się wydaje. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytam obydwu graczy konfliktu za pomocą komendy /tell o co chodzi, a potem postaram się stopniowo załagodzić konflikt, jeśli będzie potrzeba, użyje uprawnień pomocnika zgodnie z Taryfikatorem kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam umiejętność współpracy z ludźmi, a przynajmniej nikt jeszcze nigdy się na mnie nie skarżył Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Daniel i mieszkam w Poznaniu. Minecraftem zacząłem interesować się już od dzieciństwa ale do grania potrzebny był jeszcze komputer więc grałem u kumpli. Jestem Osoba pozytywnie nastawioną na świat i zawsze nawet w najgorszych sytuacjach szukam pozytywów. Moim Hobby jest gotowanie wymyślam własne przepisy jak udoskonalam czyjeś. W Minecraft znam się dość dobrze na mechanizmach z czerwonego proszku na poczekaniu wymyśliłem zegar który składa się z czujki i kilku tłoków. Określ swoją dyspozycyjność: Można mnie znaleźć na Skype (dudyslaw02) , Facebooku(Daniel Jędrzejczak) , Na serwerze CA w dniach pon-czw. od 14:30 do 21:00 około ale to się zmieni Umotywowanie podania: Będąc pomocnikiem będę mógł skuteczniej utrzymać ład i porządek na serwerach Craftapple Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Daniel Jędrzejczak ( dudek02)
Witaj Nie wiem po co Ty piszesz podania, na forum wchodzisz tylko po to aby je napisać. Na serwerze obrażasz innych i siedzisz ciągle na arenie na "niewidce", a o pomaganiu to już nie wspomnę....... A teraz Ocena: Nie pomagasz Brak aktywności w grze Brak aktywności na forum Podanie nieestetyczne, niepotrzebne entery A nie czasem dudek02? A mi się zdaje że nie zaczołeś grać wcześniej niż w 2017 roku. To zdecydowanie za mało. Masz w tym punkcie opisać swoją osobę. Z tego co wiem to od razu zostanie zamknięte. Na Nie.
nie rozumiem dlaczego akurat ty mnie oceniasz skoro wszyscy wiedza że sie nie lubimy i zawsze bedziemy sobie przeciwko ale czy ja ci pod twoim podaniem napisałem cokolwiek o tobie
Nie pisałeś, ale każdy wie że nie pomagasz, a ty jesteś anty all i wszystkich chcesz "zabić" na arenie więc nie wiem czy ktoś Ciebie polubi, musiałbyś się mocno zmienić żeby ktoś zaczął Ciebie lubić bo jak na razie to nie znam nikogo takiego. Co do tego że pod moim podaniem nic nie pisałeś to chyba tylko z Twojego lenistwa albo nie miałeś co tam mówić. Wiem jedno, jak zaczniesz pomagać to wtedy może coś, jakieś miejsce się dla Ciebie znajdzie, bo na razie nie ma.
skyblock* Powinieneś znać wersję, w którą zacząłeś grać. Niestety to jest już na minus. Tutaj mogłeś bardziej rozwinąć. Reansumując: -nie poświęciłeś zbyt dużo czasu na napisanie podania, -nie byłeś karany, -nie kojarzę cię z servera, -gafy ortograficzne, -mało wiesz o uprawnieniach i obowiązkach Pomocnika..., -nie pomagasz, -nie widzę cię na serverze. PRZYKRO MI, ALE JESTEM NA NIE. ZŁÓŻ PODANIE ZA MIESIĄC Pozdrawiam, ___Tesa___
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.