Imię: Aleksandra Dokładny nick w grze: ola5566 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na CA najczęściej przebywam na CV (Creative),od 6 godz. do nawet 10. Data urodzenia:15 stycznia 2005 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grę w Minecraft zaczęłam w 2014 r. To chyba była wersja 1.7.10. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwerze Craftapple zaczęłam grać niedawno gdzieś ok. Czerwca 2016 r. Była to wersja, bodajże 1.10.2. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłam karana na forum oraz na serwerze. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Moim zdaniem pasowałoby zrobić coś z tym wywalaniem z SB. (SkyBlock). Jak dla mnie zbyt często wywala, a tak to jest wszystko dobrze. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia Pomocnika: /kick (nick) (powód) - wyrzuca danego gracza z serwera. /mute (nick) np. 4 min/5 h/8 dni. - wycisza danego gracza na określony czas. Obowiązki Pomocnika: - Ma pomagać administracji w ogarnianiu czatu, - Ma pomagać innym graczom, - Ma być aktywnym na serwerze, - Być dyspozycyjnym. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ pomaganie to jakby moja pasja i trochę już tu gram i tak szczerze nie mam co robić po za patrzeniem na chat i generalnie można by było wykorzystać to w jakiś sposób, również to wykorzystuje w każdej chwili gdy jestem na Craftapple. A dostanie owej rangi umożliwiło by mi więcej możliwości, aby wspierać innych i pomagać im jeżeli potrzebują tej rangi. A , że za niedługo z tego co wiem ma być ''Nowa Edycja'' i, że mają być 4 tryby na serwerze oraz, że będzie panował chaos to myślę, że przydał by się dodatkowy członek ekipy. A z tego powodu, że niektórzy pomocnicy są mało aktywni na Creative, a tam jest można tak powiedzieć największy chaos i pomocnicy nie radzą sobie, ponieważ ich aktywność spada. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obydwie strony i postaram się dowiedzieć kto zaczął konflikt i jeżeli będzie trzeba użyje komendy /kick <nick> <powód> lub /mute <nick> <czas>. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Oczywiście, że tak. Wiele razy to pokazałam wielu ludziom, którzy teraz są moimi przyjaciółmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Aleksandra, ale większość osób mówi Ola, bo to zdrobnienie i mam 12 lat. Mieszkam w dosyć małym mieście, a konkretniej w Limanowej, jestem miła i dosyć zabawna, ale i też poważna. Lubię pomagać i rozwiązywać konflikty oraz Moim hobby jest elektronika oraz pomaganie i rozwiązywanie konfliktów. Lubię również się uczyć, ale nienawidzę matematyki, ale to pewnie większość osób jej nie lubi. Moim ulubionym wręcz przedmiotem w szkole jest informatyka, ponieważ jak już wspominałam uwielbiam elektronikę. Określ swoją dyspozycyjność: Pon - Pt 14:30 do 22:00 Sob - Niedz 9:00 do 03:00, a jeżeli chodzi o kontakt Skype: olka.r4, discord, forum i w grze również polecam komendę /mail. Umotywowanie podania: Chciałabym zostać Pomocnikiem, ponieważ mam doświadczenie o danej randze, ponieważ miałam ową rangę i również byłam Moderatorem na bardzo porządnym serwerze, ale się rozpadł. Więc myślę, że nadaję się na ową rangę. I oczywiście pozdrawiam całą ekipę serwera.
Witaj Tak na początku powiem że mój brat ma urodziny w tym samym dniu, miesiącu ale w 2004 roku Co? Ja mieszkam jakieś 30 km od Limanowej Przyjedź do mnie w odwiedziny, Piekielnik zapraszam Ocena: Nie wiem czy pomagasz *_* Podanie estetyczne Byłaś już moderatorem na innym serwerze Staż odpowiedni No dobra, nie mam się czego przyczepić, dla pocieszenia jestem na TAK! Powodzenia!
Witaj Ola5566 Tutaj spacja nie była potrzebna PLUSY: +Podanie estetycznie napisane, +aktywność na serwerze, +byłaś moderatorem na inny serwerze, +Interpunkcja, +ortografia, +miła A więc wiadomo , że jestem na wielkie TAK , powodzenia!!!
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.