MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie Pomocnika]

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Jaster_Redlock, 28 Maj 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jaster_Redlock

Jaster_Redlock Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Daniel
    Dokładny nick w grze: Jaster_Hill
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W zależności od dnia ok. 1h do 3h - Skyblock
    Data urodzenia: 05.01.2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: rok 2011, wersja BETA 1.8
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: styczeń 2017
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy, zawsze staram się pomagać innym.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym, żeby społeczność serwera mogła grać spokojnie, bez obaw, że ktoś naskoczy na nich lub spróbuje oszukać.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    - Pomaganie moderatorom,
    - Zgłaszanie wszelkich problemów/bugów do administracji,
    - Uczestniczenie w życiu serwera,
    - Bycie dyspozycyjnym.
    Komendy:
    /mute
    /kick
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Gra na CraftApple to dla mnie prawdziwa przyjemność, ale niestety widzę tu czasami ludzi, którzy psują całą atmosferę. Chciałbym, żeby gracze widzieli, że mogą zgłosić się do mnie po pomoc.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się przekonać graczy, że walka nie ma sensu. Jeśli to nie zadziała użyję komend. W sytuacjach wyjątkowych wezwę administratora lub moderatora.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Właśnie dlatego gram na CA - rozwijam swoją wyspę na Skyblock, ale jeśli ktoś potrzebuje pomocy, zawsze się zgłaszam.
    Opisz swoją osobę: Jestem osobą pracowitą lubiącą pomagać innym. Jestem rozmowny, wszelkie kłótnie jakie mnie spotykają staram się rozwiązać na spokojnie. Dostrzegam szczegóły, nawet najmniejsze i potrafię je wykorzystać. Jako posiadacz patentu żeglarza jachtowego, możecie się po mnie spodziewać sumienności i staranności w wykonywanych pracach. Łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi, znam język angielki w stopniu zaawansowanym.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem zalogowany na serwerze praktycznie codziennie, zazwyczaj w godzinach wieczornych. Jeśli mnie nie ma, to znaczy że aktualnie jestem poza domem lub uczę się (w wakacje oraz dni wolne jestem dostępny codziennie przez cały dzień).
    Umotywowanie podania: Nie widzę na serwerze zbyt wielu Pomocników, a uważam, że powinno ich być więcej, zwłaszcza na serwerze Skyblock. Jestem pewien, że jeśli zgodzicie się na dodanie do ekipy serwera, postaram się zrobić wszystko, żeby na serwerach zapanowała spokojna i miła dla graczy atmosfera.

Dziękuję
    Jaster Hill

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    #1 Jaster_Redlock, 28 Maj 2017
    Ostatnio modyfikowano: 28 Maj 2017
    Reklama
  2. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Widać gołym okiem że nie poswięciłes troche czasu na napisanie własnego podania ponadto błędy. Nie napisałes Uprawnień pomocnika nie pomagasz. Podanie nie estetyczne

Jestem na Wielkie NIE!

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    To survival, każdy może oszukiwać, widać że nie czytałeś regulaminu.
    Czyli pomagasz, ale rozbudowywać wyspy. Nie o takie pomaganie chodzi.
    Z tym się zgodzę, za każdym razem gdy jestem na Sky Block nie widzę tam ani jednego pomocnika, chociaż wiem że tym trybem zajmuje się już kilka pomocników.
    Teraz ocena:
    • Zerowa aktywność na forum
    • Słabo rozbudowane podanie, nieestetyczne
    • Nie czytałeś regulaminu
    • Mały staż na serwerze
    • Nie napisałeś komend pomocnika

4. Jaster_Redlock

Docenione treści:
    0
    Bardzo dziękuję za niedostrzeganie moich zalet ^^

5. Jaster_Redlock

Docenione treści:
    0
    Powiem Ci, że poświęciłem czas na napisanie tego, a komend nie napisałem bo o nich zapomniałem. Każdemu może się zdarzyć -_-

6. Jaster_Redlock

Docenione treści:
    0
    Nie o takie pomaganie chodzi? A przeczytałeś dokładnie pytanie???

7. SQUBANY

SQUBANY Patrze na świat i sie śmieje !!!

Docenione treści:
    0
    No więc --->
    MINUSY:

Mała aktywność na forum .
    Nie pomagasz.
    Widać że nie poświęciłeś zbyt dużo czasu na napisanie podania.
    Nie czytałeś regulaminu .
    PLUSY
    Podanie napisane estetycznie
    Ma początek i koniec
    Jestem na NIE

Reklama
  8. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Jakbys poswięcił czas na podanie było by bardziej rozwinięte. Ja natomiast zawsze przy pisaniu podania sprawdzam czy czegos nie zapomniałam i tobie też to radzę. W dodatku nabijasz posty pod podaniem

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  9. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Twoje zachowanie pod Podaniem i szukanie na siłę swoich zalet pokazuje, że raczej tylu lat nie masz.

Gracze mogą zostać ukarani dopiero wtedy, gdy naruszą Regulamin. Nie powinieneś wzywać rang wyższych, ponieważ sam wedle swoich umiejętności musisz rozwiązać ten konflikt.

Reszta Podania jest w miarę okej. Parę razy widziałam Ciebie na serwerze. Nie wiem jak z pomocą, ponieważ nie jestem miłośniczką SkyBlock. Twoja aktywność na forum jest słaba. Nie byłeś karany.
    Jestem neutralna.

@CreeperPL
    Ale kiedy on napisał, że chodzi mu akurat o tryby SkyBlock, Survival? Może miał na myśli innego typu oszustwa? Widać, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Napisał, że rozwija swoją wyspę, ale robi to w wolnych chwilach, a gdy ktoś potrzebuje pomocy - udziela mu jej. Nie określił, iż pomaga akurat w takiej formie, jaką podałeś wyżej. Tutaj ponownie kłania się czytanie ze zrozumieniem.

Tym razem Twoja opinia to takie "szukanie na siłę błędów". :p

10. Eijei

Eijei Gracz Kindred

Docenione treści:
    11
    SPOKO! WITAJ NA SERWERACH CRAFTAPPLE

:DDD

A tak w ogóle, bo mnie sądzą za to że boostuje posty :u

Jestem na Nie.

Podanie nie jest czytelne oraz estetyczne, za to też są minusowe punkty.
    Nigdy cię nie widziałem na serwerze... serio...
    Dodatkowo bynajmniej nie pomagasz.. to znaczy.. czytam te komentarze u góry.. nigdy nie widziałem cię więc wiesz..

11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę