Imię: Julita Dokładny nick w grze: _Sonia_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam ok. 5 godzin a w weekendy ok. 6 godzin. Najchętniej przebywam na serwerze Creative lub SkyWars. Data urodzenia: 30.12.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: To był (chyba) wrzesień 2014, wersja 1.8. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie pamiętam miesiąca, był to 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Serwer sam w sobie jest super, moim zdaniem nic nie trzeba zmieniać Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA >>>Pomagać ogarniać chat, >>>Zgłaszać problemy, bugi i usterki do ViceAdministratora lub Administratora, >>>Tłumaczyć działanie komend, pomagać jeśli mają z czymś problem >>>Uczestniczyć w dyskusjach na forum >>>Być dyspozycyjnym Komendy Pomocnika >>>/kick nick (Powód np. netykieta)- wyrzuca gracza z serwera >>>/mute nick (czas np. 2 min)-Wycisza gracza na określony czas Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Na serwerze jestem już długo, nie zawsze ale staram się upominać graczy, uspokajać, gdybym miała rangę Pomocnik miała bym możliwość lepiej pilnować graczy, dodatkowa osoba zawsze się może przydać W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Sposobów mam dużo, najpierw staram się uspokoić graczy, porozmawiać na spokojnie lub zająć czymś innym. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Chodzę do 5 klasy szkoły podstawowej, idzie mi bardzo dobrze najlepiej z angielskiego. Lubię grać w gtav, pokemony i w minecraft oczywiście. Lubię spędzać czas na dworze. Bardzo lubię pająki, wiem niektórzy nie potrafią tego pojąć, mam pająka Lasiodora Parahybana (drugi największy ptasznik na świecie) jeśli ktoś jest zainteresowany. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjna od 16:00 do 20-21:00, w weekendy od 15:00 do 20:00 (czasami od 14:00 do 17:00) kontakt jest ze mną przez messengera Umotywowanie podania: Chciałabym się wybić trochę. Mam płomyk nadziei, że zostanę pomocnikiem. Pozdrawiam, _Sonia_ miłego dnia/wieczoru
Witaj! A więc, do rzeczy: Nigdy Cię nie widziałem na serwerze, mała aktywność na forum, troszeczkę niski wiek (wiem że nie ma ograniczenia wiekowego) podanie estetyczne, nie mam się do czego przyczepić Na neutral, pomagaj bardzo dużo i zwiększ aktywność na forum To tyle, Miłego Wieczoru. Ps. wiedz że ranga Pomocnik to duża odpowiedzialność i praca na rzecz serwera
Tak wiem, że to duża odpowiedzialność. Na serwerze jestem codziennie aktywność na forum staram się poprawić miłego wieczoru/dnia
witaj Julita Nick kojarze , ale nie widziałem , aby pomagał. A , więc: mała aktywność na forum , nie pomagasz(nie widziałem , akurat ja) , podanie estetycznie napisane Jestem niestety na neutral
Witaj, nie jestem Julia tylko Julita. Pomagam, a jakoś twojego nicku nie kojarzę. Na forum jestem zawsze tylko nie ma tam nic do napisania :/ podanie jest estetyczne nie wiem jakie ty podania lubisz napisane... miłego wieczoru
Podanie estetyczne, w sumie do niczego nie moge sie przyczepic, ale nie widziałem ani razu żebyś pomagała na serwerze, a na serwerze gram po 6h na dzień. A po za tym, według mnie na serwerze jest już wystarczająca liczba pomocników. Jestem na Nie.
Witaj Julita Podczas czytania Twojego podania zauważyłem, iż włożyłaś w to dość dużo czasu, oraz starań. W dodatku mam przypuszczenia, iż w pisaniu podania pomagała Tobie osoba trzecia (osoba trzecia oznacza 2 osobę np.rodzeństwo, rodzice) co bardzo obniża Twoje szanse na zostanie Pomocnikiem (przynajmniej moim zdaniem). PLUSY: - Podanie estetyczne MINUSY: - Wiek - Dość niska znajomość ortografii, lecz nie najgorsza (do podania w tej sprawie praktycznie nie można się przyczepić, ale dość długo oraz często jestem na serwerze i widzę jej błędy ortograficzne jak np. te: https://zapodaj.net/51639d09fe057.jpg.html ) - Mało widzę byś udzielała się na forum - Nie widziałem byś pomagała graczom na serwerze Pamiętaj! Pomocnik jest rangą bardzo odpowiedzialną! Jeśli chodzi o podanie moje zdanie na tą chwilę jest NIE
ja wypowiem się tak. -Widziałam cie na serwerze ale rzadko. Wydaje mi się że grasz od miesiąca albo krócej na serwerze. +Podanie jest estetyczne -Nie pomagasz. -Nabijasz posty pod podaniem -mała aktywnosć na forum -mało tego podania -jesli sądzisz że to jest ,,min. 5 rozbudowanych zdań" to się bardzo mylisz. To są 3 może 5 zdań i w dodatku nie rozwiniętych. Dopisałabym jeszcze troche minusów np. Błędy ortograficzne ale mi sie nie chce. Jestem na ogromne ₪៛e.
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Dziś byliśmy oboje długo razem na CV, Gracze zadawali pytania, a Ty na żadne im nie odpowiedziałaś. _Sonia_ o pomaganiu: Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Chociaż wiedz, że będziesz musiała zmienić nick. Z tym nickiem nie masz szans na dołączenie do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.