Imię: Alan Dokładny nick w grze: XDiler Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od poniedziałku do piątku na serwerze przebywam ok.3 godziny, natomiast w weekendy ok.7 godzin. Najchętniej przebywam na trybie Creative. Data urodzenia: 08.10.2002r. (15 lat) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2013, wersja 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: wrzesień 2016r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: tak, raz byłem karany na serwerze za napisanie brzydkiego słowa Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wraz z otrzymaniem wiadomości, że będzie jeszcze jeden serwer Creative nic nie chce dodawać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: pomaganie moderatorom, zgłaszanie problemów do Administratorów lub ViceAdministratorów, pomaganie graczom, uczestniczenie w życiu serwera. komendy: /kick nick <powód>, /mute nick <czas>. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ lubię i chce pomagać ludziom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: rozmawiam z osobami, które uczestniczyły w owym konflikcie i staram się je pogodzić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej tak, bo pomagam w Caritasie wraz z moimi przyjaciółmi ze szkoły. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Potrafię opanować emocje swoje jak i uspokoić kolegów ze szkoły. Lubie żartować, zwierzęta oraz pisać lub przebywać z ludzmi. Często gram w różne gry komputerowe ale jeszcze częściej jeżdżę na rowerze z kolegami po mieście lub gdzieś dalej. Lubie ekologie nie tylko w rl ale także wirtualnie zbieram śmieci jeśli je zauważę Z nauką średnio mi idzie ale się staram i chyba to się liczy. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem prawie codziennie na serwerze po kilka godzin a w wakacje jeszcze dłużej. Umotywowanie podania: Sądzę, iż na serwerze przyda się rąk do pomocy szczególnie teraz, gdy tak bardzo się rozrasta. Z poważaniem Alan
Nie wiem jaka jest logika przeklinania, a kilka godzin po zajściu składania Podania. Mało tego, Twoje dzisiejsze zachowanie na serwerze było nieodpowiednie. Pomaganie Moderatorom? Mogłeś napisać, że chodzi o wykonywanie dodatkowych zadań przez nich wskazanych, etc. Jakoś jeszcze tego nie robiłeś. Widuję Ciebie w grze. Byłeś karany. Nie widziałam, żebyś pomagał. Podanie ubogie, mogłeś się bardziej rozpisać. Na forum dołączyłeś dopiero dzisiaj, Twoja aktywność jest zerowa. Regulamin jasno mówi, że nie możesz dostać się do Ekipy. Jestem na NIE.
mogłaś nie widzieć jak pomagam bo na serwie widziałem cie maks 5 razy a ten jeden jedyny raz jak napisałem coś nieodpowiedniego ty byłaś i na jednym słowie mnie dyskwalifikujesz
Niestety fakt, iż naruszasz Netykietę oraz to, że nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.