Imię: Dokładny nick w grze: Pill3 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: przebywam 7godzin i na mc.Craftapple.pl Data urodzenia:02.10.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 13.10.2010 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 14.04.2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie! Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: nic! jest super Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Dbać o serwer i o innych graczy Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Aby dbać o serwer i aby inni gracze spokojnie grali na nim W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: szybko zareaguje i zwróce graczom uwagę. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak.dobrze współpracuję z ludźmi Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem miły i przyjacielski.Pomagam innym graczom gdy sobie nie radzą.Zakładam nowe więzi z nowymi graczami na serwerze.Bardzo lubię pomagać innym Określ swoją dyspozycyjność: szybko pomagam innym i zwracam uwagę innym osobą gdy się kłócą Umotywowanie podania:Bardzo chciałbym zostać pomocnikiem i dbać o osoby i o serwer Pill3
1.Widać nie poświęciłeś zbyt dużo czasu na napisanie podania. 2. Nie rozumiesz kilku pytań . Na jakich trybach grasz creative , survival ? Jestem na NIE Oczywiście to moja opinia .
Na pierwszy rzut oka widać, że podanie pisane byle jak i to w dodatku na szybko. Patrząc na całość, aż nie chce mi sie wierzyć, że masz prawie 16 lat. Nie podajesz imienia, nie odpowiadasz do końca i w dodatku po kilka wyrazów. Jeśli tu nie masz czasu na napisanie porządnie podania to jaki będziesz jako pomocnik? (Nie wspomne tu o aktywności ani o pomaganiu bo nawet cie nie widziałem). Jestem na NIE!
Witaj Może od razu przejdźmy do plusów i minusów. Plusy +Wiek o ile nie kłamiesz Minusy -Nie widuję cię na serwis -Ortografia się kłania -Interpunkcja się kłania -Nie widzę, żebyś pomagał -Aktywność na forum zerowa -Nie wymieniłeś obowiązków i uprawnień Jestem na DUŻE NIE
Witaj Nie widziałem jak pomagasz , podanie nieestetycznie napisane. Chodzi tutaj bardzie o tryb Za mało tych obowiązków, a jakie uprawnienia? Moim zdaniem jest troche ubogie Tu chodzi kiedy grasz i jak można się z tobą z kontaktować. Nie przekonałeś mnie jestem na neutral , bliżej nie
A co to takieego. Witaj Pill3. Widuje cię na serwerze, ale pomagania już nie, podanie "na odwal się", nie widzę u ciebie tych 16 lat. Krótko i na temat, jestem na ogromne NIE.
Ajj... Witaj, Wątpię, że przebywasz tu 7 godzin dziennie. Chodziło o to, żebyś napisał na jakim trybie najczęściej przebywasz. A wersja? Za krótko. Uprawnienia - jakie komendy? Obowiązki - masz w dziale "Rekrutacja na Pomocnika"... Za mało tego. A jeśli to nie poskutkuje? Miałeś tu napisać kiedy jesteś na serwerze i jak można się z tobą skontaktować. Za krótko. Nie przekonałeś mnie. PoDsUmOwAnIe - Brzydkie podanie, nieestetyczne, - Staż na CA, - Nie znasz uprawnień i obowiązków Pomocnika, - Nie widzę jak pomagasz, - Nie widuję cię na serwerze, - Nie udzielasz się na forum, + Wiek, o ile nie kłamiesz a chyba tak, + Długa gra w Minecraft. Jestem na NIE. Zapoznaj się z regulaminem CA, pograj kolejny miesiąc, wpadnij na TS, udzielaj się na forum, pomagaj na serwerze, daj nam się poznać. Pzdr
Ja tutaj się nie wypowiem bo poprostu szkoda słów. Mam tylko tyle. Zapoznaj się z regulaminem i uprawnieniami oraz obowiązkami dopiero później pisz podanie. Widać że nie poświęciłeś czasu na swoje własne podanie. Dalej się nie wypowiem bo jak już mówiłam szkoda słów. Jestem na wielkie nie
Coś ominąłeś. Chodziło tu o podanie trybów, np. Creative. A gdzie wersja? Przesłodzone. Na pewno jest coś, co chciałbyś wprowadzić/zmienić. -> Uprawnienia i Obowiązki Pomocnika <- Co jeżeli Ciebie zignorują i nadal będą się kłócić? Chodziło tu o podanie form kontaktu z Tobą, kiedy jesteś na serwerze, etc. Podanie jest nieestetyczne. W dodatku kłamiesz z wiekiem. Twoja aktywność na forum składa się jedynie z powyższego podania. Widuję Ciebie w grze, nie pomagasz graczom. Jestem na nie.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.