Cześć ! Mam na imię Adrian, za mną już 15 lat, i mieszkam oraz kształcę się w Krakowie. Interesuję się głównie informatyką i programistyką, w wolnych chwilach składam komputery, dokonuję drobnych napraw/renowacji, piszę w językach C++/C# przy okazji ucząc się HTML/PHP. Na forum/serwer trafiłem przypadkiem, aczkolwiek mam nadzieję, że zostanę na dłużej! Pozdrawiam!
Witaj Adrianie , Mam nadzieję, że spodoba ci się na naszym serwerze. Polecam przy okazji zapoznac się z regulaminem: https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf Życzę miłej gry i widzimy się w klockach ;p
Witaj. Życzę Ci miłej gry na serwerze. W wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network.
Witaj, Adrianie! Myślę że zostaniesz na serwerze jak najdłużej. Zapoznaj się z regulaminem i śmiało graj z różnymi graczami! Powodzenia Pozdrawiam Lisiasta
Witaj Adrianie Jeśli będziesz mieć czas to wpadnij na Creative albo SkyWars bo tam najczęściej przebywam Miłego spędzania czasu na Craftapple i świetnej zabawy!