Ostatnio kiedy grałam na CA to było w niedziele, byłam na survivalu i musiałam isć zjesc kolację, więc odłożyłam mój diamentowy miecz do skrzyni i wyłączyłam minecrafta. Gdy zjadłam kolacje poszłam do pokoju i weszłam na CA, Jak otworzyłam skrzynke, w której odłożyłam mieczyk tej broni już tam nie było, przeszukałam wszystko dokładnie każdy kont nawet mój stary domek który teraz odbudowywuję i enderchesty nie było go poprostu zninoł jak kamien w wode. Enchaty jakie miał na sobie to Ostrosc 5, płomień 2, niezniszczalnosc 3 i odrzut 2. to był mój najlepszy miecz i nie chce go stracić. Proszę o pomoc papa
Serio? Nikt ci w tej sprawie nie pomoże, ponieważ administrację nie interesują przysłowiowo takie bzdury, gdyż ty odpowiadasz za to co robisz z itami. Jak nie masz nikogo dodanego do działki, a naprawdę tam go włożyłas to powinien tam być. Tak samo możesz z tym kłamać i próbować wyłudzić miecz .
§ 11. Odpowiedzialność, zobowiązania Craftapple Network 3. Craftapple Network nie ponosi odpowiedzialności za utracone wirtualne korzyści Gracza/Klienta. źródło: https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf
A może ktoś był dodany i Ci go wziął? Ja np. tak mam, że czasem chcę włożyć coś do skrzyni i ta rzecz wypada ja o tym nawet nic nie wiem, bo "wpada" do ziemii. Pozdrawiam, JulaJula