MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika craftapple

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Cezaro, 10 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezaro

Cezaro Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Imię: Cezary
    Dokładny nick w grze: Cezaro
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ostatnio gram na creative, ale zdarzy się pograć na innych serwerach ;) Codziennie gram 2/3 godziny, w weekendy do 7.
    Data urodzenia:11.03.2003 (14 lat)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2 bądź 3 lata temu wersja 1.5.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram od mniej więcej tygodnia, jednak gralem tez dawniej, jednak zdarzaly sie przerwy.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Przede wszystkim chciałbym zmienić to, jak toksyczni są niektórzy gracze na serwerze np Creative, co chwile ktoś się z kimś kłóci, padają nawet wulgaryzmy i chcę nauczyć te osoby nauczyć ich kulturalnego zachowania.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    1.Pomoc graczom
    2.Pomoc moderatorom w ogarnianiu chatu
    3.Wykonywanie tego, co powie wyższa ranga w administracji.
    4.Zgłaszanie wszelkich bagów/usterek administratorom.
    Uprawnienia pomocnika
    /kick nick
    /mute nick
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ chciałbym, żeby społeczność administracji posiadała kogoś takiego jak ja, czyli osobę zdyscyplinowaną, gotową rozwiązać każdy problem, oraz taką która potrafi rozważnie i otwarcie rozmawiać na najróżniejsze tematy i rozwiązywać przeróżne konflikty.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Po pierwsze SPOKOJNIE podchodzę do rozmowy, pytam się o powód kłótni, oraz staram się doprowadzić pokłóconych do zgody, oraz uspokojenie się. W razie łamania regulaminu dostaliby kicka lub czasowego bana.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak mam.
    Opisz swoją osobę: No więc, nazywam się Cezary, mam 14 lat, oraz chodzę do 1 gimnazjum (niedługo do 2). Jestem zabawnym, miłym chłopakiem, można powiedzieć, że jestem wręcz duszą towarzystwa. Z nauką idzie mi nie za dobrze, ale nie jest źle. Generalnie jestem szczery, jeśli już kłamię, to bardzo rzadko. Umiem przyznać się do winy i ponieść konsekwencje. Jestem również kulturalny i spokojny (chyba że zbytnio mnie poniesie..., ale to rzadko się zdarza ;) )
    Określ swoją dyspozycyjność:Można się ze mną skontaktować przez skype oraz ts w godzinach od 15 do 20 7 dni w tygodniu.
    Umotywowanie podania: Chciałbym zostać pomocnikiem, gdyż chcę, żeby na serwerze panował ład, porządek, oraz kultura, a ja jak najbardziej postaram się w tym pomóc z całych sił ;)

#1 Cezaro, 10 Czerwiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 10 Czerwiec 2017
    Reklama
  2. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Witaj Cezary,
    Już pierwsze co mi się rzuciło na oko to, że piszesz początek zdań z małej litery ;/. Ogólnie podanie wydaje się nawet w miarę, widać ze troszkę czasu na nie poświęciłeś, ale widywałem też braki takie jak:

A uprawnienia Pomocnika?

A gdyby zaczęli łamać regulamin?

Chciałbyś zostać Pomocnikiem, ale dlaczego? Ogólnie nie przekonałeś mnie tym umotywowaniem.

Niby troszkę błędów takich minimalnych, ale nie zmienia to faktu, iż grasz tu dopiero kilka dni (niby też kiedyś grałeś, niech ci uwierzę). Konto na forum masz dopiero od dziś. Plus za chęć, że chcesz spróbować zostać Pomocnikiem, ale za szybko chcesz nim być.
    Pograj na CraftApple troszkę dłużej i zwiększ swoją aktywność na Forum.

Na tą chwilę jestem na Nie.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
  3. Bladys

Bladys Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Panie Cezary, widzę że to podanie było niestety czytane razem z kursorem. Zdania są niepoprawne gramatycznie, a z tego co wiem to w gimnazjum już raczej nie powinno być takiej tragedii. Przejdźmy do rzeczy, oczekując określenia swojej dyspozycyjności, chodziło o podanie również czasu dostępności, wątpię by było to 24/7. Staż na serwerze jest niestety zdecydowanie za krótki by gracze byli w stanie zbudować jakąkolwiek opinię o pana osobie. Proszę się wykazać, pomagając i budując relację z innymi graczami, a następnie spróbować jeszcze raz napisać podanie, oczywiście nie za tydzień ani dwa. Średnia wieku graczy na serwerze jest na tyle niska, że niestety wątpię byś dał radę nauczyć kogokolwiek kultury, jeżeli zależy Ci na tej funkcji to dopracujesz wszystko tak jak trzeba i będziesz próbował. Warto się starać, serdecznie pozdrawiam.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę