1.Imię: Patryk 2.Dokładny nick w grze: Socznik 3.Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej przebywasz przebywam od 3 do 6 godzin.Często po południu od 16-20lub od 22-1 lub 2 w nocy.Najchętniej przebywam na Skyblocku. 4.Data urodzenia:23.09.1999r 5.Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2 lub 3 lata temu 1.5.2 6.Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Tydzień temu 7.Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie 8.Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałbym zmienić zachowanie niektórych graczy na serwerze gdyż jest niedopuszczalne.Wulgaryzmy,wyzywanie się,ogólny brak kultury paru lub parunastu osób sprawia,że niektórzy widząc to opuszczają serwer i udają sie na inny. 9.Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: -Pomagać graczom. -Tłumaczyć działania komend, nazwy komend. -Jeśli zostanie poproszony wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez wyższych rangą graczy. -Zgłaszać bugi i problemy do Administratorów. 10.Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Posiadam duże doświadczenie w owej grze.Jestem osobą otwartą chętnie rozmawiającą z osobami.Zawsze staram się pomagać,a nie olewać problem. 11.W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Staram się wytłumaczyć na spokojnie w czym jest problem danej osoby,patrze na poglądy osób w konflikcie,a nie tylko swoje.Wiem,że mam małe doświadczenie na serwerze,oraz forum ale jestem bardzo dyspozycyjny i nie raz na różnych serwerach zostawałem pomocnikiem,lub administratorem i sprawdzałem się dobrze w tej roli.Ponadto jestem osobą dość starą patrząc na wiek większości graczy co może pomóc serwerowi w ciągłym rozwijaniu się.Mam masę pomysłów jak można wzbogacić serwer Skyblock i nie tylko. 12.Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak,posiadam,ponieważ mam osobowość poniekąd polityka.Potrafię przekonywać,być otwartym,ale również asertywnym.Nie zawsze zgadzam się ze zdaniem graczy,ale potrafię podać swój pomysł i go wykonać. 13.Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. -Jestem osobą asertywną.Staram się zawsze pomóc ale potrafię również powiedzieć nie,gdy jest to konieczne,ale w zamian potrafię dać pomysły moim zdaniem lepsze,a jeżeli gracz się zgodzi staram się myśleć dalej. -Jestem miły.Bardzo rzadko jestem inny niż miły,zawsze staram się przekazać dobrą energię graczom jak i samemu sobie. -Jestem konsekwentny.Zawsze staram się dojść do wyznaczonego przezemnie celu.Nie poddaje się w drodze do punktu. -Jestem kompetentny.Mam sporę doświadczenie w grze.Znam komendy jakimi się zarządza nie tylko wyspą,ale też jako admin,moderator,pomocnik. -Jestem realistą.Potrafię odróżnić rzeczy które są awykonalne od wykonalnych.Zawszę do wszystkiego potrafię podejść z powagą jak i sporym dystansem do siebie jak i innych. 14.Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dostępny na Facebooku praktycznie 24 godziny na dobę.Po szkole mam czas praktycznie nieograniczony.W weekendy potrafię siedzieć w domu cały dzień. 15.Umotywowanie podania: Podanie motywuję moją skłonnością do współpracy.Wiem,że mój brak doświadczenia na serwerze może być przyczyną odrzucenia podania,ale mam nadzieję,że po głębszym przeanalizowaniu pisma znajdziecie więcej plusów niż minusów. Pozdrawiam,Socznik
a uprawnienia ? moze jakies komendy czy cos? za krótka gra na CraftApple ;p. Nie pomagasz Aktywnosc na forum ZEROWA błedy interpunkcyjne Zdecydowanie jestem na NIE
Dobra, do rzeczy Mała aktywność na forum Krótki staż Podanie nieestetyczne Nie jesteś zapoznany z serwerem Coś mi tu nie gra z wiekiem Na NIE.
Witaj Patryk W swoim podaniu masz wiele błędów. Widzę, że podanie pisałeś "na szybko". Czasami siedzę na SkyBlocku'u i ani razu Cię tam nie widziałam. Może się mijamy, może nie udzielasz się na chacie, a może po prostu Cię tam nie ma? Z tym wiekiem to mi coś śmierdzi. Myślę, że gdybyś miał 18 lat nie popełniał byś tyle błędów interpunkcyjnych. Jestem na nie. Pozdrawiam, JulaJula
Przede wszystkim tytuł podania powinien zawierać [PODANIE] i Twój nick w grze. To definitywnie za mało. Pograj dłużej. A uprawnienia? Następnym razem utwórz z tego jedną spójną całość i nie pisz od myślników. Gdybyś stosował się do zasad interpunkcji i ortografii, Podanie byłoby cud miód. Jak na razie mogę stwierdzić, że jest nieestetyczne. Grać zacząłeś dopiero tydzień temu. Zważywszy na Twój staż, wiadomo, że jeszcze nie opanowałeś całkowicie wiedzy, która jest wymagana przy tej randze. Twoja aktywność na forum to jeden, jedyny post. Jestem na nie.
- ZEROWA aktywność na forum - Nie pomagasz - Ortooo ..!! - Podanie nieestetyczne - Zamało grasz na serwie . Pograj troche , popisz na forum . Zacznij pomagać! A może ci sie uda Jestem na NIE
Stawiasz kropkę za kropką, przecinek za przecinkiem a po tygodniu gry na serwerze ciężko jest zbudować jakiekolwiek zdanie o sobie w oczach graczy. Pograj troszkę i wtedy spróbuj, gdybyś chociaż te spacje po kropkach i przecinkach stawiał. Mam znajomego który nawet "Boży" pisze przez "rz", także wiek tu nie ma znaczenia Niestety nie mogę głosować na tak, ale życzę powodzenia następnym razem.
Witaj Patryk. Jak na taki wiek muszę stwierdzić, iż popełniasz ogrom błędów interpunkcyjnych. Moim zdaniem jest to za krótki staż. Niestety przegapiłeś oraz zapomniałeś wypisać uprawnień Pomocnika PLUSY: Brak jakichkolwiek plusów. MINUSY: - Błędy interpunkcyjne - Mały staż na serwerze - Nie widuje byś pomagał graczom - Nie widuję Cię na forum - Nie jestem przekonany co do wieku Podsumowując Moim zdaniem powinieneś popracować nad swoją interpunkcją oraz pobyć dłużej na serwerze. Pamiętaj! Ranga pomocnik jest bardzo odpowiedzialną rangą! Oficjalnie jestem na NIE
Witaj Patryk Zaczynam od + + Podanie estetyczne + Z podania widzę że jesteś miły - nie napisałeś uprawnień - błędy ortograficzne - mała aktywność i tutaj mamy : 2 + i 3 - Więc wychodzi : NIE
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.