Imię: Aleksandra Dokładny nick w grze: HayLin Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok. 2 godzin, creative/survival Data urodzenia: 26 styczeń 2003 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2 grudnia 2013 r. 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014 r. Niestety nie pamiętam miesiąca i dnia Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmieniła bym ludzi którzy nie akceptują innych. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki pomocnika są następujące: -Być aktywnym w grze jak i na forum -Pomagać innym graczom gdy potrzebują pomocy -Zgłaszać problemy do VAdministratora lub Administrator -Wyjaśniać graczom różne rzeczy. Pomocnik posiada takie komendy jak: -/kick - wyrzuca gracza z serwera -/mute - wycisza gracza na określony czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, ze względu na częste kłótnie na różnych serwerach akurat wtedy, gdy nie ma kto ich uspokoić. Zawsze chciałam nim zostać. Myślę, że poradziłabym sobie ze wszystkim, co by mnie napotkało. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z osobami i postaram się ustalić, jak co do czego doszło. Jeśli to nie zadziała, zastosuję komendy typu: /mute lub /kick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, jak najbardziej. Nigdy nie miałam z tym problemu. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem osobą troszkę niecierpliwą a zarazem bardzo zabawną. Lubię poznawać wiele nowych ludzi i nigdy się nie wstydzę do kogoś podejść. Bardzo lubię pomagać. Uczęszczam na skrzypce i śpiewam w zespole. Zdobyłam kilka statuetek i pucharów za 1,3 i 1 miejsce. Określ swoją dyspozycyjność: Wchodzę na serwer, o godzinie 16-15. Gram ok. 2-3 godziny z przerwami ale nie częstymi. Jestem dostępna na forum. Umotywowanie podania: Mam nadzieję, o dobre przyjęcie podania. Dziękuję za poświęcenie czasu na czytanie mojego postu. Myślę, że nadaję się na pomocnika. Każdy powinien mieć szansę.
Więc plusy : -Wiek, według mnie 14 lat jak najbardziej wystarczy. -Dość dobra aktywność, widuję cię czasem na serwerze. Minusy :/ : -Błędy gramatyczne np. (Zmieniła bym; poprawna forma Zmieniłabym) -Nie przekonałaś mnie umotywowaniem -Jesteś dostępna na forum, myślę, że to za mało. Może założysz chociażby Skype? Moja ocena na chwilę obecną to NEUTRAL, takie bliżej tak.
Witaj Aleksandro, Podanie słabiutkie i bardzo ubogie. Z wyglądu też tak trochę słabo, gdyż wszystko jest takie zlepione ze sobą. Błędów ortograficznych być może nie wypatrzyłem, ale kłamstwa mi się narzuciły na oko . Pozwól, iż przeanalizuję: 2014r.? Gram tu prawie 2 lata, dziennie po kilka godz. a twój nick być może RAZ mi przeleciał przed okiem. (Chyba, że grałaś na innych kontach to możesz je podać ). AHA. (To mi się nasunęło jak przeczytałem te zdanie). Pomocnik nie tylko uspokaja ludzi . Wiem, że pisze min. 5 zdań, ale nie mogłaś postarać się więcej napisać i bardziej rozbudowanych? ''Zdobyłam kilka statuetek i pucharów za 1,3 i 1 miejsce.''- Nie lepiej napisać 2x1 i 3? Taki mały szczegół. 16-15? Chyba odwrotnie Jak dopiero wczoraj założyłaś konto i jedyna wiadomość jaką masz to te podanie. Podsumowując: Widziałem być może raz twój nick i za pewnie kłamiesz w niektórych rzeczach. Nie wspomnę o twym pseudo pomaganiu. Jestem na wielkie NIE. Pozdrawiam RR
Witaj Aleksandro 2014 r ? gram tu z 5 miesięcy Na Survivali i CA i tylko może z 5 razy widziałem twój nick na chatcie to mnie tak nie motywuje żebyś akurat ty została Pomocnikiem I do tego dochodzi twój krótki staż na forum a to już mnie dobija Dostępna tylko na Forum ? przykładowo Jesteś na kompie , nie włączasz mc ani przeglądarki , jak mają się z tobą skontaktować jeśli na serwie jest konflikt np na CA bo tam to najczęściej Powinnaś mieć chociaż TS3 i na nim siedzieć żeby w razie czego gracz mógł cię wezwać albo Skype Po tym wszystkim jestem na NIE
Aleksandro, widać że jesteś optymistką i to się ceni, lecz niestety nie przyłożyłaś się do pisania tego podania. Czytając punkt 13, w którym jest napisane, że powinnaś napisać minimum 5 rozbudowanych zdań, nie chodziło o zdania z pięciu, sześciu słów. Popraw swoją aktywność na forum, zbuduj dobre relacje z graczami i wtedy napisz podanie (pamiętaj o obowiązkowym odstępie czasu między podaniami). Niestety jestem na nie, ale życzę powodzenia następnym razem. Pozdrawiam Bladys
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.