Imię : Nikola Dokładny nick w grze : Motylkowa7282 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej : Dziennie na serwerze Craftapple przebywam od 2 do 3 godzin, czasem zdarzy się że nie będzie mnie 1 dzień lub 2 dni w tygodniu, najchętniej gram na serwerze Creative tam spędzam najwięcej czasu, lecz czasem robię sobie obchód na każdym serwerze. Data urodzenia : 09.08.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja : Zaczęłam grać w Minecraft'a od około 2012 roku, wersja 1.8.1. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple : Zaczęłam grać około Stycznia 2016, lecz około Czerwca 2016 roku założyłam nick, którym posługuję się do dziś. Czy kiedykolwiek byłam karana na serwerze gry lub forum : Szczerze miałam kilka razy mute oraz kicka za moją głupotę czego żałuje. Lecz na forum nie byłam karana wcale. Co chciałabym zmienić na Craftapple : Możemy spróbować sił, by dodać jakieś nowe atrakcje dla graczy. Np. można wprowadzić raz w tygodniu event w którym losowa osoba która stawi się na evencie dostanie konto premium na dwa dni. To oczywiście jedna z wielu propozycji. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik : Powinien dbać o serwer oraz czat i pilnować graczy, zgłaszać problemy do Vice'a/Administratora, pomagać graczom, uczestniczyć na forum/grze oraz być dyspozycyjnym, obowiązkiem jest również odpowiednie dostosowanie kar do danego przypadku gracza. Zgłaszać swoją nieobecność. Komendy : /kick nick < powód > wyrzuca gracza z serwera. /mute nick < czas > wycisza gracza na określony czas. Dlaczego chciałabym zostać Pomocnikiem : Chcę pilnować porządku na czacie, ponieważ jest wiele sytuacji obrażania. Łagodzić konflikty, udzielić pomocy graczowi, lub wyjaśnić niezrozumiałą dla osoby sytuacje. Chcę aby gracze zaufali mi oraz czuli się dobrze grając. Chcę również nim być z tego powodu, iż na Creative są częste przypadki obrażania i chcę temu zapobiegać. W jaki sposób załagodzę powstałe konflikty : Zapoznam się z sytuacją i w sprawiedliwy sposób, spróbuje rozstrzygnąć dany spór. Jeśli gracze będą zachowywać się w nieodpowiedni sposób to użyje ostrzeżenia. Jeśli to nie poskutkuje użyję dostępnych pomocnikowi komend. Czy posiadam umiejętność współpracy z ludźmi : Oczywiście, jestem otwarta na nowe znajomości jak i na współpracę z graczami. Jestem cierpliwa co jest moją zaletą. Opisz swoją osobę : Jestem miła oraz kreatywna, wiele ludzi postrzega mnie za osobę rozgadaną oraz zaufaną. Lubię dużo rozmawiać/pisać. Jestem towarzyska, lubię przebywać na dworze ze znajomymi. Jeśli dostanę jakieś zadanie zawsze wykonuje je należycie tak jak powinno być wykonane. Wolny czas wykorzystuje na granie lub ruch na świeżym powietrzu. Określ swoją dyspozycyjność : Gram w godzinach od 15 do 20 w zależności od tego czy mam akurat wolny czas, posiadam Facebooka. Umotywowanie podania : Prośbę swoją motywuję tym, że na serwerze często dochodzi do różnych sporów między graczami a aktualna liczba pomocników jak i innych osób odpowiadających za porządek na serwerze jest niewystarczająca. Dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam. Motylkowa7282.
Witaj! Podanie estetyczne, ładnie rozbudowane, ale masz małą aktywność na forum i nie widziałem Cię w grze. Jak dla mnie potrzeba Ci jeszcze czasu na tak odpowiedzialną rangę. Powodzenia!
Witaj Nicolo, Podanie w miarę rozpisane i przejrzyste. Napisane prawie bez błędnie i jak na swój wiek, użyty bogaty język. Widać, że troszkę się przyłożyłaś do niego. Niestety nie wiem co powiedzieć o twojej osobie, gdyż grasz przeważnie na Creativie. Akurat jedyny minus jaki wypatrzyłem to 0 aktywność na Forum. Oddalam się od głosu, gdyż nie wiem jaka jesteś, ponieważ nie gram na Creativie a na innych trybach Cię nigdy nie widziałem . Pozdrawiam RR
Z tego co mi wiadomo to w 2012 jeszcze nie było 1.8.1 chyba że mój launcher kłamie. Troszkę mała aktywność na forum. Jakoś cie rzadko widuję na survivalu lub np. Skywarsach albo skyblocku, na creative czasem wpadne ale też cie nie widuję. Podanie jest ładnie rozbudowane i estetyczne. Odpowiedni wiek. No cóż jest trochę minusów i plusów. Ja jestem na neutral. Powodzenia!
Cześć Nikola no tutaj mogło być trochę więcej form kontaktu chociaż np Skype lub TeamSpeak Widzę tutaj że podanie jest Estetyczne Ale ty wcale nie pomagasz ;/ grasz na serwerze ale jesteś prawie nie widoczna i tutaj coś ciekawego z wiki Wydanie 1.8.1 : http://prntscr.com/fm55ty a jak mamy tutaj napisane : zaczęłaś w 2012 roku O _ O na wersji 1.8.1 ? Moja ocena to Wielkie NIE
Witam. Co do wersji nie byłam pewna, gdyż było to dosyć dawno, nie pamiętałam dokładnie wersji, a pomylić może się każdemu Pozdrawiam. Motylkowa7282
Zacznę od minusów: -Nie mogłaś zacząć w 2012 roku na 1.8.1, ponieważ ta wersja została wydana 24 listopada 2014 roku. -Mała aktywność na forum Teraz plusy: -Podanie napisane estetycznie, bez błędów według wzoru. -Reszta również dobra . OSOBIŚCIE jestem na TAK
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Pokaż nam, że nie jesteś tą osobą za jaką Cie mamy. Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.