mię:Krzychu Dokładny nick w grze: KrzychuBMS Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:4 godziny i Craftapple creative Data urodzenia:24.06.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014 wersji nie pamietam ale cheba 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: co zmieniż? nic,tylko naprawić skiny bo trza wyjćść i wejść żeby był Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: może uciszać innych ale musi być miły no i oczywiście, pomagać Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Chciałbym po prostu pomagać innym W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Mówić ludziom że mają się nie kłócić bo bedzie uciszenie Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Wielką Opisz swoją osobę: Jestem miły i pomocny, co jak na rudego z kawałów to wiele.Gram bardzo dużo na komputerze i tak sie tu znalazłem. Jestem na ogół zabawny ale potrafię być surowy niczym marchew xd. Mam wielki dystans do siebie. No i jak wszyscy, jestem fanem MC Określ swoją dyspozycyjność: Zrobie wiele dla craftapple Umotywowanie podania:Chcę być bardziej pomocny
Od kiedy jest takie coś jak poprawka ? pisze się raz i tyle ;/ ta poprawka to tylko nabity post do zamknięcia
Czyli uważasz że jeśli będziesz posiadał range Pomocnik to będziesz bardziej pomocny? Bzdura. > Jeszcze dodam że w twoim wieku powinieneś pisać poprawną polszczyzną < Jestem na wielkie NIE
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.