MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika PaulikPL, 10 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PaulikPL

PaulikPL Forever Alone

Docenione treści:
    5
    Imię: Paulina

Dokładny nick w grze: PaulikPL

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam od 2 do 5 godzin (zależy od dnia) najczęściej na Creative.

Data urodzenia: 25 maja 2005 (pewnie za młoda jestem na pomocnika).

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grać w MineCraft od wiosny 2015 roku na wersji 1.8.9 .

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 19 września 2016r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie,nigdy nie byłam karana.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Gdy są eventy na Creative nie czyściła bym działek, bo sama tak niedawno miałam, a zamiast tego wprowadziłabym na eventach jakieś minigierki, żeby gracze mieli ubaw.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien pomagać moderatorom przy czatcie, zgłąszać wszekie usterki/problemy Administracji, pomagać graczom i wyjaśniać im działanie komend, uczestniczyć w życiu serwera lub forum, być dyspozycyjnym, pomocnik ma tagże do dyspozycji dwie dodatkowe komendy: /kick = wyrzuca gracza z serwera /mute = wyciszenie gracza na określony czas.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Zawsze chciałam być kim ważniejszym od zwykłego gracza i chciałabym pomagać innym graczom jeśli mają jakiś problem.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Porozmawiałabym z dwoma (lub więcej) graczami, wysłuchałabym ich i wyciągnęłabym wnioski i powiedziałabym graczom, aby tak więcej nie robili, lecz jeśli tak by się stało jeszcze raz zkickowałabym ich.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam tą umiejętność, bo już z wieloma ludżmi współpracowałam, a oni nie mieli nic przeciwko.

Opisz swoją osobę: Jestem "śmieszkiem klasowym" i żyję pełnią życia. Należę do szkolnego koła Caritas i pomagam ludziom. Jestem wesołą osobą i trudno mi czasem zachować powagę :D. Mam dużo znajomych i łatwo zawieram nowe znajomości. Potrafię obronić siebię/innego gracza jeśli ktoś dokucza.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjna i gotowa na wszystko.

Umotywowanie podania: Jestem gotowa na wszystko co mi Administracja da do zrobienia.

Ps.Jeśli w moim podaniu pojawiły się jakieś błędy proszę o wyrozumiałość ;).

Pozdrawiam serdecznie administrację!

Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Witaj.
    Przejdźmy do rzeczy.

Snow też przyjęli a miała w chwili przyjęcia 11 lat. Wiek to tylko liczba liczy się doświadczenie i charakter, chociaż też są ludzie przeciwni dawania rangi młodym graczom.​

Zakup premium xDD.​

Witaj w gronie śmieszków klasowych. ​

Powtórzę, Określ swoją dyspozycyjność. Nie czy jesteś dyspozycyjna​

No dobra, masz ten NEUTRAL

EDIT: Jednak na NIE, aktywność na forum kiepska.

3. PaulikPL

PaulikPL Forever Alone

Docenione treści:
    5
    Moja aktywność na forum jest taka mała bo dopiero dzisiaj założyłam tu konto.

4. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Jesteś na dobrej drodze by w przyszłości zostać pomocnikiem, lecz na dzisiejszą chwilę jest to niemożliwe ze względu na to, iż praktycznie nie jesteś rozpoznawalna na tle innych graczy.
    Nie wyróżniasz się pomocą, ani żadnymi cechami które dałyby graczom cię rozpoznać.
    Następnym razem gdy będziesz chciała złożyć podanie, zastanów się czy spełniasz warunki na to, by móc zostać pomocnikiem.

5. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Witaj moja droga PaulikPl,
    jestem tu, aby wyjaśnić Ci gdzie popełniłaś drobne, jak, i duże i często popełniane błędy przy pisaniu podania na pomocnika.

Zaczynajmy!

Mam wrażenie, że zrobiłaś sobie "małą przerwę" od gry, gdyż dopiero dzisiaj (10.02.2017r) Cię ponownie zobaczyłem.

Ta odpowiedz w 100% wykluczyła Twoje szanse na pomocnika.

Chyba źle zrozumiałaś ten punkt.

także*

Do pomagania innym nie jest Ci potrzebna ranga w aż takim stopniu. Zwykła konwersacja może dużo zmienić.

Były kiedyś eventy, które usuwają działki graczom?

Coś w tym jest. Dopiero w późniejszych latach nauki dowiesz się o wielu zasadach interpunkcji, środkach stylistycznych, itd itp - jednak Twój wiek nie stanowi przeszkody do zostania stróżem serwera.

Dobrze, że wzięłaś pod uwagę, że w kłótni może brać więcej niż 2 osoby.

Niemal każdy bierze chyba pod uwagę zwykłą kłótnię pomiędzy graczami. Czemu?
    Poza tym, gdyby jeden z graczy złamałby regulamin, taryfikator kar mówi jasno co robić.

Dla lepszej estetyki podania mogłaś zastosować jakieś kolorki, inną czcionkę lub coś tego typu, bo jeśli piszesz podanie masz możliwość korzystania z tego - dzięki temu podania czyta się lepiej.
    Dzięki temu inni gracze postrzegają Cię jako bardziej kreatywną osobę. I inne takie drobnostki, które wiele zmieniają.

===
    Nie widzę niczego innego co mogłoby Ci przeszkodzić w posiadaniu pomocnika. Poza dość niską aktywnością.

Jak na razie - neutral

6. PaulikPL

PaulikPL Forever Alone

Docenione treści:
    5
    Co do tego eventu z działkami to tak i są organizowane przez jednego z administracji czyli przez ThreeEyedMaster. Sama brałam udział w jednym i akurat wtedy on usunął mi działkę.

7. Mateurz

Mateurz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ale ty wiesz że to nie byl event? Tylko usuwał dzialki tym co nie mieli płyt w okół działki :)

Reklama
  8. Infernoing

Infernoing Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Wiktor

Dokładny nick w grze: Infernoing

Na serwerze przebywam od 2-5 godzin najczęściej na Creative, rzadziej na Survival

Dokładna data urodzenia: 17-05-2005 (Może jestem za młody na Pomocnika ale co tam)

Zacząłem grać w miecraft tak dokładnie w Sierpniu 2012 roku po wyjściu wersji 1.3

Przybliżona data rozpoczęcia gry na serwerze CraftApple: 11 Grudnia 2014 roku.

Czy kiedykolwiek byłaś karany na serwerze CraftApple: Nie nigdy bo jestem uczciwym graczem.

CO chciałbym zmienić na CraftApple: Możliwość ustawienia sobie trybu /gamemode 2 na trybie Creative, możliwość wkładania łuków i potek do ramki na przedmioty oraz możliwość (oczywiście jeśli będzie to zgodne z wolą administracji) używanie minecartów.

Jakie uprawnienia posiada Pomocnik: Pomocnik MUSI pomagać Moderatorowi/Adminowi/Właścicielowi w "ogarnianiu" chatu, karać graczy i PREMIUM za łamanie regulaminu, /kick = wyrzucenie gracza/PREMIUM z serwera lub /mute = wyciszenie gracza na jakiś czas (w zależności od ustawionego czasu), wyjaśniać oraz pomagać graczom w zastosowaniu komend oraz być aktywnym w życiu serwera

Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Ważna ranga na jakimkolwiek serwerze była moim marzeniem a jako, że rekrutacja trwa cały czas to postanowiłem spełnić ten sen o pomaganiu graczom oraz pilnowaniem porządku na serwerze.

W jaki sposób załagodzisz konflikt między dwoma graczami: Moja mama zawsze mi powtarza, że rozmowa potrafi czynić cuda (oczywiście rozmowa spokojna i bez użycia gróźb lub wulgaryzmów). Gdyby jednak nic nie zadziałało byłbym zmuszony OSTRZEC obydwu graczy używając komendy /Warnadd (jeśli tak ona wygląda na tym serwerze)

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak i to wielką. Zawsze w grupie pracuje zgonie i nie tworzę nie potrzebnych konfliktów. Jestem rozważny w tym co robię, więc nie podejmuję niepotrzebnych ruchów/kłótni/rozmów.

Opisz siebie: Jestem mały ale "wielki sercem". Jestem raczej pacyfistą. Humor dopisuje mi każdego dnia i wszyscy mnie za ten humorek lubią :D. Jak to wyżej wspomniałem jestem też "Jestem rozważny w tym co robię, więc nie podejmuję niepotrzebnych ruchów/kłótni/rozmów"

Określ swoją dyspozycyjność: Głównie w godzinach 17.00-22.00

Umotywowanie podania: Wielkie umiejętności połączone z marzeniem.

A jak coś to moja aktywność na forum była niska ale teraz będę wchodził na forum codziennie :D

Pozdrawiam serdecznie i liczę na jakikolwiek efekt :)

9. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Składanie podania w komentarzu pod podaniem. Wyższy poziom nieogarnięcia, jak działa forum i rekrutacja. Pierwsze podanie zresztą też nieciekawe, kandydata nieszczególnie widuję na serwerze w pomocnej roli, a parę pytań, jak widzę, zostało całkowicie niepoprawnie zrozumianych. Nie polecam tych użytkowników.

10. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Infernoing - Czy Ty se jaja robisz?

Nie piszę się podania pod czyimś podaniem, musisz zrobić nowy wątek.

PREMIUM to ranga, więc gracz i to Twoje PREMIUM to to samo.

Nie ma rangi właściciel. Infi to Administrator ;) chociaż jest właścicielem xD

Tutaj na serwerze Pomocnik ma /kick oraz /mute a Moderator /thor.

To tyle co do Twojego podania, przeczytaj regulamin, zwiększ aktywność na forum jak i w grze i... Pomagaj jak chcesz.
    Jeżeli zrobisz to co wyżej wymieniłem i będziesz chciał zostać Pomocnikiem to napisz podanie za minimum 30 dni.
    Twoje Podanie zostanie odrzucone !!

Co do PaulikPL
    - Zerowa aktywność na forum
    - Błędy ortograficzne, no ale cóż jesteśmy tylko ludźmi nie?

Obecnie jestem na NIE
    Jeżeli będziesz chciała dojść do ekipy to następne podanie napisz za minimum 30 dni.

Pozdrawiam

11. karcia

karcia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj,

Jestem na NIE.

-udzielaj się więcej na forum,
    -pomagaj graczom

Powodzenia za miesiąc :)

12. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Akceptuję. Pamiętaj że administracja obserwuje pomocników czy się sprawdzają.

13. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Usunięta z Ekipy z powodu długiej nieobecności.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę