MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Bromine

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Bromine, 28 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bromine

Bromine Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Imię - Rafał :D
    ==================================================================================
    2.Bromine
    ==================================================================================
    3.Czasu dziennie poświęcam ok 3 h lub mniej. Najchętniej gram na Przetrwaniu, podoba mi się ten tryb :)
    4:.24=10=2002
    5.2014 wersja 1.5.2
    6. Moją przygodę z Craftapple rozpocząłem 2015 prawdopodobnie na wersji 1.9 o godz 19.30 Był to kompletnie inny nick :)
    7.Nie sądzę. Raczej nie!
    8.
    Nie chcę nic zmieniać serwer jest dosyć rozwinięty :)
    ===================================================================================
    9.
    Uczestniczyć w życiu serwera, ogarnąć czat, wyjaśniać problemy, pomoc graczom nie jest obca, być jak multicore :D jedno zadanie za drugim :D Posiada komendy /kick /mute
    ===================================================================================
    10.Ponieważ serwer bardzo mi się podoba, chcę być przyjacielem serwera i uczestniczyć w jego rozwijaniu :)
    11. Próbuję
    dojść do sedna sprawy i rozwiązać problem z jak największą precyzją :)
    12.Posiadam. :D
    13. Jestem Rafał, mam 14 lat, pochodzę z małej wsi położonej na południe od Pacanowa (ktoś kojarzy ?).
    Mam wiele planów na przyszłość. Lubię streamować na youtube :D Kilka osób mnie ogląda.

Chciał bym zostać Fotografem, Fryzjerem, lub dentystą (Pragnę by społeczeństwo rozpoczęło dbać o ząbki :)
    Pragnę dbać o serwer i o jego społeczeństwo grające na survivalu :)

Mam komputer dla gracza bardzo mi się podoba jest bardzo wydajny, jeśli administracja zezwoli chciał bym zrobić reklamę serwera z shaderami :)
    14.
    Mogę poświęcić więcej niż trzy godziny :)
    =====================================
    15.
    Pragnę zadbać o społeczeństwo serwera :)

---------------------------------
    Si vis pacem, para bellum

Pragnę by administracja przyjęła mnie w swoje progi :D

Załączone pliki:

Reklama
  2. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Przepraszam Cię Rafale, ale powiedz ze to jest żart. Takiego trollu jeszcze nie widziałem. Ale jeśli serio napisałeś z prośbą o kandydaturę na Pomocnika to też są kpiny. Nie pomagasz, wyzywasz ludzi ile masz pary w ustach (Oczywiście jak nie ma nikogo z administracji), nie znasz regulaminu i wiele innych. Akurat jedyny pożytek jaki z Ciebie jest to umiesz rozbawić na live, ale mowa o Pomocniku to już nie ta bajka :p.

Wielkie NIE

#edit
    Pomocnik musi być wzorowym przykładem dla Gracza, a ty tego nie prezentujesz wyzywająć ludzi. To jest bardzo odpowiedzialna ranga, trzeba przysłowiowo "dorosnąć" do niej. A Ty lubisz być w centrum uwagi, więc nie psuj sobie zabawy i ciesz się grą :).
    Ps. Nie nabijaj postów.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 5
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
    #2 R_A_P_3_R, 29 Czerwiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 29 Czerwiec 2017
  3. Bromine

Bromine Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wyzywam gdy chcę was rozbawić, jeśli nie chcecie nie będę :) proste, regulamin ? Znam :)

Proszę o 1 szansę:)

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    #3 Bromine, 29 Czerwiec 2017
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 29 Czerwiec 2017
  4. ShyPoudy

ShyPoudy [*]

Docenione treści:
    168
    Witaj Bromine!

W tym poście nie mam jak ocenić twojej aktywności, ponieważ rzadko gram na SV... ;]

Co do podania, bardzo oryginalnie... Zadbałeś o odpowiednie kolory i oddzielenie. Niektóre punkty mogłeś bardziej rozwinąć...
    Słabe umotywowanie.

Rafale jestem na NEUTRAL!

Jak mówię nie gram dużo na SV więc nie jestem w stanie ocenić osoby... ;]

giphy (1).gif

#4 ShyPoudy, 29 Czerwiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 29 Czerwiec 2017
  5. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Podanie bardzo oryginalne jednak nie pomagasz i wyzywasz innych. Wzór musi być bezpośrednio wklejony w podanie.
    Regulaminu raczej nie czytałeś, jest bardzo długi, ale da się go przeczytać (przeczytałem 3 razy aby najlepiej go zrozumieć :smiley:)
    a więc polecam ;)
    Na NIE.
    Ps. Ty się nadajesz do robienia live, a nie do pomagania ;)

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  6. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Ja chcę jeszcze dodać że chyba wzór podania powinien też zawierać pytania, czego w tym podaniu brakuje. Aktywności, sposobu pomagania i zachowania kantydanta nie ocenię, ale dzisiaj wejdę na sv bo udało mi się wczoraj wejść (Niespodzianka a tititi :D) o 21-22.

Ocenę zostawię, gdy popatrzę na kandydata

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  7. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Witaj Rafale.
    Pozwól, że ocenię Twoją osobę z mojej perspektywy.

Nie pomagasz, wysyłasz ( a raczej spamisz ) woimi live'ami, na których wyśmiewasz i obrażasz graczy, co jest NIEDOPUSZCZALNE na osobę kandydującą na Pomocnika. Obrażasz w wiadomościach prywatnych, co również sprawia, że nie mogę Ci postawić innej oceny niż negatywna.

Popracuj nad swoim charakterem i napisz Podanie, jak będziesz czuł, że ta ranga czeka właśnie na Ciebie.

Pozdrawiam, Crytal.

Reklama
  8. Anonalise_

Anonalise_ (sarathekiller)

Docenione treści:
    14
    Witaj

Nie pomagasz, wyzywasz innych, I tyleco mi wiadomo leciales na arenie na cheatach i jeszcze dużo innych rzeczy które świadczą ze nie jesteś gotowy na pomocnika. Wejdź na ts' a nie wyzywaj innych daj się innym ppoznać

Jestem na NIE

9. Emster

Emster Użytkownik

Docenione treści:
    26
    Siemano

dzisiaj mam zły dzień więc nie będę się rozpisywał
    mała aktywność , wyzywasz i twoje zachowanie jest nieodpowiednie

Nie

10. N9q

N9q Duch przeszłości

Docenione treści:
    1
    Ałłłłł boli
    Tak na szybko:
    Wyzywasz graczy na serwerze kolego. (To już Cie skreśla)
    Te kolorki są naprawdę nie potrzebne, trust me ;-;
    Nwm dlaczego wyciąłeś pytania, gorzej się to czyta.
    Nie wysiliłeś się za bardzo..

11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż naruszasz Netykietę oraz to, że nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.
    Zmień swoje podejście do innych Graczy.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę