Imię: Łukasz Dokładny nick w grze: Scapuu Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Bywam tutaj 4/5 Godziń... Mój ulubiony tryb na serwerze CA to Survival ,więc tam najwięcej czasu spędzam . Data urodzenia: 12 Grudnia 2003r Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Jeżeli się nie myle to był to rok 2012 i wersja 1.3.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple Gram od 2016 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmienić, żeby została dodana Zmiana Pół Płytek, które są na około Działki ... Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Posiada Obowiązek Pilnowania Graczy na Serwerze oraz na chacie, żeby nie łamali Regulaminu CA oraz, pomagać w Różnorodnych problemach graczy .. Pomocnik Ma dostęp do komend typu : /kick (Nick) (Powód) - Ta komenda wyrzuca gracza ze serwera... oraz /mute (nick) (czas) - Ta komenda wycisza gracza na określony czas... Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zapanować na harmiderem, który panuje na serwerze w czasie kiedy nie ma Admina/Pomocnika/Moderatora... Często widzę graczy którzy potrzebują pomocy np. Do czego służy blok Muzyczny LUB Jakie jest forum CA, jest więcej pytań ale myślę, że się domyślacie jakie, można te pytania zauważyć codziennie na Serwerze CA.. Jeśli Zauważę Jakiś konflikt na serwerze to posłużę się Komendami Pomocnika lub spróbujemy rozwiązać ten Konflikt Samodzielnie.. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Staram się dojść do przyczyny Konfliktu następnie od konfliktu zaczynam wynosić z tego wnioski, jeżeli ten Konflikt się powiększy i złamie regulamin CA posłużę się komendami Pomocnika.. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że tak... W szkole często podchodzą do mnie ludzie, żebym im pomógł np. W projekcie... Opisz swoją osobę: Mam na imię Łukasz, mam 14lat pochodze z Małopolski, moim zainteresowaniem jest jeżdżenie na wrotkach i spotykanie się z moimi przyjaciółmi których kocham nad życie... Mój ulubiony sport to Siatkówka i piłka nożna... Moje ulubione zwierze to kot Takie XD .... Moim ulubionym jedzeniem jest Pizza, często słucham muzyki np. Despasito .. Lubie rozwiązywać problemy moich przyjaciół... Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem prawie codziennie ale jak się zdarzy taka sytuacja kiedy mnie nie bedzie na serwerze to można to mnie napisać na skype mój nick to - Scapuu lub ۩Paweł Kozioł۩ Umotywowanie podania: Zdaje sobie sprawe, że byciem pomocnikiem to trudny zawód na serwerze Craftapple, ale chce wam pomóc w rozbudowywaniu serwera i chciałbym należeć to Administracji Serwera CA na trybie Survival.. Dziękuję za uwagę .. Pozdrawiam Łukasz....
Witaj Łukaszu. Zacznijmy od tego, że podanie razi w oczy, za bardzo. Za dużo kolorów, pomyliłeś się wiele razy w pisowni wyrazu,np. "Pół Płytek" bądź "Godźiń" Co do umotywowania, to będziesz, o ile Cię przyjmą, to do Ekipy, a nie Administracji. Co prawda, jesteś aktywnym graczem, lecz przyznaj, że za spam otrzymałeś kicka. Na początku powinieneś porozmawiać z obiema stronami i potem użyć komend. Na razie na NIE, popraw aktywność na Forum, wpadnij na ts'a i daj się poznać innym graczom. Pozdrawiam, Crytal.
Więcej tych kolorów ! Więcej ! No więc ziomeczku -od tych kolorków to ekran mi sie wylewa - nie pomagasz - mała aktywność na forum -3/4 godz ? Napewno tyle aż nie grasz. Podanie takie 2/10 . Nie postarałeś sie Nie wiem jak inni ale ja bycie pomocnikiem nie nazwał bym zawodem .Bardziej przyjemnościom,wyróżnieniem .*#* Na nie Pograj troszku ,popomagaj,zwiększ aktywność ,a może ci sie uda . Do zobaczenia WORMISTRZ.
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.