Imię: Jakub Dokładny nick w grze: Kasztan1337331 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W wakacje potrafię być 5-7 godzin, w roku szkolnym do 4 godzin. Często gram w godzinach nocnych. Najczęściej gram na Survivalu i Skywars. Data urodzenia: 13 Października 1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Styczeń/Luty wersja 1.7.3 beta Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:`Czerwiec 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Sądzę, że dobrym pomysłem byłoby dodanie większej ilości sethome oraz blokada PVP i ustawiania sethome na cudzych działkach. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: 1. /mute <nick> <czas> - na np. 24h czy 10 minut 2. /kick <nick> <powód> Obowiązki Pomocnika: - Dbać o serwer, pilnować go, karać za wykroczenia. - Zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdministratora lub Administratora. - W mniejszym stopniu niż pomocnik, pomagać graczom. Wskazywać pomocników, którzy nic nie robią. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Zbierać dowody podczas banowania. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Od dłuższego czasu widzę, że na serwerze dochodzi do większej ilości "kłótni" z powodu oszustwa czy kradzieży. Często również dochodzi do wyzwisk i przekleństw, co źle wpływa na psychikę osób pokrzywdzonych oraz otoczenia (zwłaszcza gdy te osoby mają po 9-13 lat). Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ chce pomóc moderatorom, którzy mają pełne ręce roboty oraz chcę, aby na czacie była miła atmosfera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku chciałbym poznać przyczynę konfliktu, następnie przeanalizowałbym daną sytuację oraz wyciągnąłbym wnioski i postarał się rozwiązać konflikt. Jeżeli jedna strona (bądź obie) będą stosunkowo agresywni wobec mnie bądź innych będę zmuszony wyrzucić ich z serwera, bądź wyciszyć ich używając komend nadanych Pomocnikowi. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, bardzo łatwo nawiązuje kontakty z innymi. Opisz swoją osobę (minimum 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Jakub. Mam 17 lat, jestem w klasie 3 liceum ogólnokształcącego o profilu mat-fiz. Jestem kreatywną miłą sympatyczną, gotową do pomocy osobą. Jak już wcześniej wspomniałem łatwo nawiązuję kontakty z innymi osobami i jestem w stanie poświęcić swój czas na pomaganiu innym, potrafię podnieść daną osobę na duchu. Interesuje się siatkówką, pływaniem, narciarstem, oraz lubię gotować, kocham muzykę oraz granie na komputerze oraz w pokemony. Jestem osobą, która za wszelką cenę dąży do wyznaczonego przez siebie celu. Moim hobby jest zbieranie monet z różnych krajów oraz z różnych lat, czytanie książek i zbieranie kamieni szlachetnych, półszlachetnych oraz minerałów których mam bardzo dużo. Określ swoją dyspozycyjność: Bardzo łatwo można się ze mną skontaktować. Posiadam Facebooka, Snapchata, Skype, Discorda, GG, TeamSpeaka oraz można się ze mną skontaktować w grze oraz na forum. Umotywowanie podania: Doskonale zdaję sobie sprawę z obowiązków Pomocnika, wiem, że jest to odpowiedzialna "praca", lecz nie zepsuje mi to frajdy jaką zyskuję grając na serwerze Craftapple. Jako Pomocnik chcę również odkryć coś nowego. Jak już wspominałem, chcę pomóc osobom, a zwłaszcza tym, co są nowi na serwerze, pomóc im w zaznajomieniu się ze sklepem itp. Wiem, że Pomocnik to nie jest zwykły napis przy nicku, tylko ukazanie innym że ta osoba jest w stanie pomóc. Bardzo długo myślałem nad tym, czy jestem wart tej rangi. Po podsumowaniu wszystkich "za" i "przeciw" jestem w stanie zostam jednym z tych nielicznych i dlatego proszę o zaakceptowanie mojego podania. Z poważaniem Jakub (Kasztan1337331)
Witaj! Podanie bardzo estetyczne, ale zerowa aktywność na forum, w grze cię widziałem parę razy, ale pomagać to już nie. Teraz reszta podania: Jeśli chodzi o survival, to po prostu survival i nie trzeba tam blokad pvp. I to jest punkt który zawaliłeś: To nie są obowiązki pomocnika noooo Hola, hola jesteś w 3 liceum czy dopiero idziesz? Teraz fakty w skrócie: Podanie estetyczne Zerowa aktywność na forum Niska aktywność w grze Podałeś obowiązki moderatora Na NIE.
To trochę za krótko. Jesteś pewien, że zdążyłeś przyswoić sobie wszystkie komendy i odpowiednio zaznajomić się z serwerem? A to na pewno obowiązki Pomocnika? Oczywiście pamiętaj, że wyrzucasz/wyciszasz tylko wtedy, gdy naruszą Regulamin, a w dodatku musisz zastosować się do Taryfikatora Kar. Muszę przyznać, że bardzo ładne umotywowanie. Nie kojarzę, żebyś pomagał graczom, chociaż parę razy Twój nick mignął mi w grze. Nie byłeś karany. Aktywność na forum jest zerowa, a w dodatku masz dość krótki staż na serwerze. Jestem na nie.
Tylko ciekawe czy je znasz, bo w punkcie z uprawnieniami i obowiązkami nie widać tego pierwszego + obowiązki to są moderatora Nie wiem czy pomagasz, ale widać w tobie zapał (bądź działa to na zasadzie dacie pomocnika nie będe wchodzić). Podanie jest estetyczne. I ta estetyka podania to tylko jeden plus. Jestem na NIE
No więc minusy :/ To co powinien robić pomocnik to pomagać niestety ty nie pomagasz . 5/7 godz ? Napewno tyle nie grasz . Nie jesteś aktywny na forum ,wymieniłeś obowiązki moderatora I plusy Podanie napisane,widać że się starałeś. Nie ma miliona kolorów . Na nie
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.