Imię: Dominik Dokładny nick w grze: PosejdoN Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: po 3-5 godz, najczęściej na survivalu/creative Data urodzenia: 16.01.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Pierwszy raz zagrałem w minecraft bete a potem pobrałem już sobie launcher i zacząłem grać od 1.7.2 na singleplayer i różnych później serwerach. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram na craftapple od 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na forum nie lecz w grze parę kicków było za wulgarne słowa lecz to się już nie zdarza. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zachowanie graczy, to ciągłe wyzywanie się i bezmyślne groźby skargą lub banem. Chciałbym też aby na świecie survival, był warp z jakąś kopalnią tak żeby gracze nie musieli się zniechęcać choć widząc nazwę survival powinni wiedzieć co robią. Zniechęcają się czasem przez to że są najgorsi bo nie chce im się znaleźć i wykopać materiałów, co też często irytuje. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik może użyć komendy /kick którą wykorzystuje się gdy gracz używa wulgarnych słów lub po prostu zachowuje się niewłaściwie na czacie lub też w grze, kolejną komendą jest /mute - czyli wycisz, używa się jej gdy gracz po dostaniu paru kicków nie zmienia zachowania, można go wyciszyć przez co nie może już nic pisać przez pewny czas. Pomocnik powinien pomagać administracji w ogarnięciu serwera i forum. Też samym graczom pomocnik powinien pomóc, powiedzieć przy pierwszym wejściu na serwer co i jak, pokazać komendy - doradzić. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ rozważałem już tę opcję a chcę pomóc graczom których czasem nikt na czacie nie zauważa, wskazać błędy i poprowadzić właściwą drogą. A także czasem poprawiać te nieszczęsne literówki na czacie aby się nie powtarzały. Także ułagodzić pracę administracji czyli pilnować porządku na serwerze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek to raczej kulturalna rozmowa z graczami, zdobycie danych oraz rozsądne wyjście. Np: Jak często się zdarza na survivalu gdy gracze się kłócą: Gracz A: Dostaniesz bana! Złożę skargę! Że nie zapłaciłeś mi za diax seta! Gracz B: No to sobie składaj tą skargę. (Czy podobne kłótnie) W tej sytuacji należy rozwiązać problem w ten sposób: Graczu A, to że dałeś mu pieniądze a on Tobie nic to Twoja wina więc proszę więcej kłótni w tym temacie nie robić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Potrafię się dogadać, dostosować do sytuacji oraz też czasem załagodzić atmosferę między graczami. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Dominik, pochodzę z Gdańska i interesuję się militarią, moje hobby to ASG i pająki. Grać w minecraft zacząłem gdy byłem takim bardzo bardzo małym dzieciakiem, pobrałem demo z strony oficjalnej i grałem aż się czas nie skończył. Mam 14 lat, uważam iż jestem dosyć opanowaną osobą jak na ten wiek, umiem się zachować a także uczę się wielu nowych, różnych rzeczy. Ostatnimi czasy też zainteresowałem się motoryzacją, mam zamiar zakupić quada 125cc od kolegi który ma też w swoim garażu mini choppera. Pomocnikiem chciałbym zostać aby spróbować swoich sił i doświadczeń na graczach z którymi się spotkałem przez te 3 lata na tym serwerze, to chyba tyle. Określ swoją dyspozycyjność: Jeśli tu chodzi o kontakt/gotowość czy coś bo za bardzo nie rozumiem, kontakty ze mną: Skype oraz GG Umotywowanie podania: Błagać tu nie będę po prostu chciałbym aby moje podanie usłyszało werdykt, tak lub nie. Jeśli jednak zostanę pomocnikiem będzie to mój sukces, od razu strzeli mi duchowa motywacja i wezmę się do roboty na serwerze oraz forum.
Siemka ! Więc Posejdonie --> To co powinien robić pomocnik to pomagać niestety ty nie pomagasz . Forum ! FORum! FORUM! Kolego ! Do wchodzenia na serwer nie moge sie przyczepić . Podanie skromne ,miło sie je czyta ,jedyne do czego w podaniu moge sie przyczepić to jak złagodzisz powstałe konflikty ,tymi A i B nie przekonałeś mnie. Myśle że na pomocnika byś sie nadawał . Ale jak zaczniesz pomagać i sie o niego starać Jestem na NIE ,ale myśle ,że nie zostawisz tak tego ! Ja chce widzieć cie na chacie oraz forum jak sie udzielasz i pomagasz ! Jak nie zmieniasz zdania,bo ja chłopie decydować za ciebie nie będe. No to chyba wszystko Worek
Witaj Dominiku. Podanie ładne, estetyczne. W grze pojawiasz się dość często. Na forum nie wypowiadasz się za często. Jesteś miłym Graczem, zaś potrafisz czasem zajść za skórę. Nie jestem do końca pewna, czy pomagasz. Masz ciekawe zainteresowania, a to też się liczy, oczywiście na plus. Tego raczej nie da się zmienić, można jedynie załagodzić konflikty. Jak na ocenę jestem na NIE. Poznaj graczy, wejdź na ts'a i pomagaj. Możliwe, że wtedy zmienię zdanie. Pozdrawiam, Crytal. EDIT: Weszłam na serwer i zacząłeś klnąć na wszystko, co możliwe. Nie sądze, abym dała się przekonać.
Niestety fakt, iż naruszasz Netykietę oraz to, że nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania, bo w tej chwili nawet nie jest zgodne ze wzorem. Zmień swoje podejście do innych Graczy. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.