MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] krejzy

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika NiezłyKoksu13, 16 Lipiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NiezłyKoksu13

NiezłyKoksu13 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Eustachy
    Dokładny nick w grze: krejzy
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4 godziny z przerwami, przeważnie gram na ************************ i na tym serwerze.
    Data urodzenia: 01.08.2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W 2011, to była wersja chyba 1.5.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około rok temu
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Uważam, że ekipa serwera bardzo dobrze dobrze sobie radzi i na bieżąco wprowadza zmiany korzystne dla graczy, jak i dla administracji. Chciałbym zmniejszyć liczbę osób psującym innym zabawę na serwerze do minimum.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Pomocnik powinien pomagać moderatorom w ogarnięciu czatu, zgłaszać problemy do ViceAdministratora i Administratora, uczestniczyć w życiu serwera i między innymi pomagać graczom rozwiązywać ich problemy, jak mówi sama nazwa.
    Pracownik ma dostęp do komend /kick i /mute
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać Pomocnikiem, ponieważ zawsze chciałem spróbować swoich sił w takiej roli, a nigdy nie miałem okazji. Będzie to mój pierwszy raz w takiej roli, jednak myślę, że dam radę postawić się na wysokości zadania.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłuchałbym na spokojnie historii obu stron, po czym poszukałbym źródła konfliktu. Osobie winnej należy wytłumaczyć co zrobiła źle i odpowiednio ją ukarać. Jeżeli będzie to wymagane użyje jednej z dwóch dostępnych mi komend, a jeżeli sytuacja będzie poważniejsza skontaktuje się z Administratorem.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam.
    Opisz swoją osobę: Nazywam się Eustachy (naprawdę, nie śmiejcie się) i mam już prawie 17 lat. Moim hobby jest jeżdżenie na deskorolce i beatboxowanie. Głównie zajmuje się tym pierwszym, drugie jest jakby pobocznym hobby. Skejtowaniem zajmuje się od 4 lat, a tym drugim od pół roku. Głównie gram na konsoli, jednak próbuję przenieść się na komputery. Staram się jak najwięcej czasu poświęcić się grając na serwerze, aby zwiększyć moją aktywność, która ostatnio była zerowa. Moi znajomi nazywają mnie Plaster, ponieważ przeważnie mam ich bardzo dużo z powodu mojego poświęcenia się jeżdżeniu na deskorolce. Czasami wrzucam jakieś filmiki na YouTube, ale nie traktuję tego na poważnie (mam tylko 6 subskrybcji).
    Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować na serwerze, przez forum i na teamspeaku. Również można mnie bardzo często spotkać na Discordzie, mój nick to Zang#0595
    Umotywowanie podania: Z pełną świadomością wiem o tym, że moja aktywność na serwerze jak i na forum jest zerowa, jednak nie miałem czasu na grę, a teraz w końcu go znalazłem i mam go teraz bardzo dużo. Na forum zarejestrowałem się dopiero teraz, ale naprawdę na serwerze gram już od jakiegoś czasu. Myślę, że mimo tego, iż nigdy wcześniej nie uczęszczałem na takiej roli na spokojnie sobie z tym poradzę. Według mnie jedyne, czego wymaga ta rola to dobrego kontaktu z ludźmi. Rola Pomocnika nie ma zbyt dużo komend, przez co nie jest aż tak trudna do opanowania. Umiem rozmawiać z ludźmi, ciężko wyprowadzić mnie z równowagi, przez co bez problemu poradziłbym sobie z prowokatorami, jak i innymi irytującymi ludźmi.

• Burak Burak x 8
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    #1 NiezłyKoksu13, 16 Lipiec 2017
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 16 Lipiec 2017
    Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Nie czytałeś regulaminu co widać na pierwszy rzut oka. Przez twoją zerową aktywność na forum zareklamowałeś inny serwer, przez co masz nikłe szanse na pomocnika. Podanie estetyczne, ale zerowa aktywność na forum i to że nie widać Cię w grze.
    Na NIE.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby zapoznać się z Regulaminem CraftApple każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę