Imię: Daniel Dokładny nick w grze: dudek02 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: na serwie spędzam około 8 godzin w większości gram na surviwal Data urodzenia: 11 grudnia 2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012r wersja minecraft 1.1 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie byłem karany Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: dodałbym tryb modowy ze specjalnie stworzona paczka serwerową Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: pomocnik posiada komendy: -/kick nick (powód) : wyrzuca gracza z serwera -mute nick czas (30min, 8h, 5dni) komenda ucisza gracza na wybrany czas obowiązki pomocnika to: -dbać i pilnować serwer karać graczy którzy nie stosują się do zasad. -zbierać dowody do banowania graczy -uczestniczyć w życiu serwera -zgłaszać wszelkie problemy do ViceAdministratora lub Administratora. -być dyspozycyjnym [Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora] Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Pomocnikiem chciałbym zostać z tego powodu że często widzę graczy omijających cenzurę lub kłócących się na chacie gdy na serwie akurat nie ma żadnego mod. lub pomocnika. A nawet jeśli jest jakiś pomocnik to z tym nic nie robi. Jako że spędzam ostatnio większość dnia na serwie to będę mógł ukarać tego gracza który nie jest chętny do uspokojenia się. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: zapytam obydwu stron co się stało i im wytłumaczę co zrobili nie tak aby zrozumieli swoje błędy i się pogodzili, jeśli jednak będą się dalej kłócić na chacie poproszę ich o przeniesienie się na msg, jeśli nie przeniosą się na osobną rozmowę zostaną ukarani według taryfikator kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak posiadam umiejętność współpracy z ludźmi a przynajmniej nigdy nikt na mnie nie narzekał. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem średnio lubianą osoba na serw, lubię współpracować z ludźmi. Zawszę rozwiązuje problemy pokojowo. Jestem osobą nastawiona pozytywnie na świat i wychodzę z założenia że każdy jest moim przyjacielem. Dzięki tej grze poznałem bardzo wielu miłych , wesołych i szalonych ludzi sam jestem szalony. Znam się na budowaniu i mechanizmach. Określ swoją dyspozycyjność: Można mnie znaleźć na Skype (dudyslaw02) Facebooku(Daniel Jędrzejczak) Na serwerze CA prawie cały dzień Umotywowanie podania: Będąc pomocnikiem będę mógł skuteczniej rozwiązywać problemy oraz kłótnie oraz ( to samo co w pytaniu Dlaczego chciałbyś/chaciałabyś zostać Pomocnikiem.) Po raz kolejny proszę administracje o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby PS. na pewno pod tym podaniem dużo osób mi napisze że nie tylko dlatego że mnie nie lubi lub po prostu dla tego że zabiłem je na arenie gdy byłem na niewidce, to że chodzę na arenie na niewidce to forma obrony tak samo jak przyjście w secie 4/3. mam też uwagę do osób które grają prawie tylko i wyłącznie na jednym trybie to że nie widzieliście mnie u siebie to nie znaczy że mnie nie ma. pod podaniami też nie powinny pisać osoby które co dopiero zaczęły grać na serw bo piszą że nigdy cie nie widziały mimo to że pograli jedną godzinę i wyszli.
Witaj! Twoje podania są bez sensu. Dobrze wiesz że i tak go nie dostaniesz. Niska aktywność na forum jak i w grze. Błędy, a podanie mało estetyczne. Nie dokładne obowiązki pomocnika. Nie sądzę abyś grał 8 godzin dziennie. Na NIE.
Danielu, jeżeli ktoś Cię nie lubi, to daj mu szansę powiedzieć dlaczego, właśnie pod podaniem, chodzi tu o to by poznać opinię graczy na twój temat. Zapomniałeś o 6 punkcie ze wzoru, zdania zaczynasz małą literą i nie piszesz praktycznie przecinków. W umotywowaniu nie można pisać "to samo co w pytaniu... itd." Nie przewiduj decyzji graczy, bo ostateczny werdykt zależy od Administracji, pod podaniem może wypowiedzieć się praktycznie każdy, nic na to nie poradzisz. Powinieneś również podać twoją dyspozycyjność w dni szkolne, jest to ważne ponieważ wakacje w końcu się skończą :/ Jestem na nie, jeżeli chodzi o SV to moim zdaniem dużo nie pomagasz, ale nie będę oceniał Cię pod tym względem, bo nie gram 24/7. Pozdrawiam Bladys
No więc ludziu który chodzi na arenke cały czas w niewidzce -nie pomagasz -mała aktywność na forum -podanie takie 2/10 -błędy Danielu jesteś bardzo miłą i sympatyczną osobą ,szczeże mówiąc nie postarałeś sie. Jestem na NIE ,,U mnie wszystko gra ,niech ta chwila wiecznie trwa " Z nutą uśmiechu Worek ziemniaków
Warto jeszcze raz przeczytać wzór podania https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ Brakuje konkretnie tego Następnie hmmm nie jestem pewna ale z poziomu pomocnika jest to raczej nie możliwe. Kto? Na którym serwerze? Jesteś pewien że pomocnik nie miał z/w? Zawsze można zgłosić oczywiście poparte dowodami spostrzeżenia na temat ekipy na support.craftapple.pl Hmm chyba mnie to nie przekonało. Hmmm co na to definicja? Na moje oko to wygląda tak "Hmmm wezmę ich na litość to mnie przyjmą.
Nic sie nie zmieniło od wcześniejszego podania i zachowania dudka A nie ! Jest jedna rzecz Napisałeś je inaczej Mogłem dać Edyt ale nieee .... ,a co mi tam
Nie chwalę się bo sam miałem złe podanie. Twoje też jest takie same, nie ma ono sensu. 1.Nie pomagasz: jeszcze cię nie widziałem na czacie żebyś coś pisałem albo co lepsze pomagał! 2.Kim jesteś i od ilu grasz? : większość graczy zna cię z nicku, ale to tylko dlatego że chodzisz na arenę.A reszta pewnie widziała twój nick podczas gdy ktoś cię zabił albo ktoś sprzedaje główki i tam jest też twoja. 3. UWAGA! Nie hejtować to moje zdanie. Uważam iż jesteś kolejnym mulciakiem . to wszystko do czego udało mi się uczepić w twoim podaniu edit: 4. Mało aktywności na forum Osobiście jestem na nie patrzy 2k17
Aha? Ale Ty wiesz żeby mody były to wszyscy gracze musieliby je pobrać bez różnicy czy w paczce modów czy bez.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby odpowiedzieć na moje pytanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.