Chej tu chana ale ukrywam się pod pseudo hana bo tak. Mam 12lat i interesuje sie siatkowka i chodze na harcerstwo. Lubię grac w minecrafta i poznawac nowych przyjaciół. Czesc wszystkimm i mam nadzieje, ze sie z wami zaprzyjaznię. Bo inni mnie nie akceptuha bo mam zespul downa milego dzionka moje przyjacioleczki i przyjaciele
Witaj Życzę Ci miłej gry na serwerze. W wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network. / Na jakich trybach można Cię znaleźć?
Witaj Jakbyś grała na Creative nowym, czy starym to napisz gdy mnie zobaczysz, a chętnie pomogę Ci budować i stawiać pierwsze kroki C: Pozdrawiam - MasterOfM4A4, w Minecrafcie mam taki sam nick na forum
No cześć. Polecam zapoznać się z regulaminem craftapple, który również znajdziesz na forum. Możesz mnie znaleść na survivalu lub czasami na sky blocku pod nickiem XxkasianinjaxX. Myślę że zostaniesz z nami na dłużej Pozdrawiam, Xxkasia ~~
Siemka Na straszcie tak dziewczyny tym regulaminem Życze miłej gry ,dobrej zabawy . Myśle ,że zostaniesz z nami na dłużej . Regulamin przeczytasz w wolnym czasie . Mnie możesz znaleść na survivalu . Worek