Imię: Oliwia Dokładny nick w grze: LaserGirl Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4 godziny najczęściej na open creative i na survivalu. Data urodzenia: 14.10.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam na wersji 1.8 w 2015 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około grudnia 2015 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie , Nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym żeby były dodane nowe komendy takie jak np. world edit lub weather - pogoda Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /kick <nick> (powód) - wyrzucenie gracza z serwera z określonego powodu /mute <nick> (czas) - wyciszenie gracza np. za netykietę Obowiązki: -Pomagać graczom możliwie jak najwięcej , wyjaśniać różne sprawy związane z serwerem -Grać na serwerze i uczestniczyć w dyskusjach na forum -Zbierać dowody podczas zachowania gracza , które może wskazywać na to , że dostanie on bana -Być dyspozycyjnym , chętnym do pomocy. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Myślę , że jestem osobą , która mogłaby dobrze wykonywać obowiązki pomocnika , ponieważ jestem często na serwerze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Po pierwsze zapytałabym obie strony dlaczego się kłócą i o co poszło. Wysłuchałabym jednego gracza jak i drugiego i wymyśliła dobre rozwiązanie Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak , posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Oliwia i można powiedzieć , że mam 12 lat. Moją pasją jest gra w tenisa ziemnego jak i w piłkę nożną . Po wakacjach zacznę naukę w 6 klasie. Nie ma takiego przedmiotu , którego bym nie lubiła. Na co dzień jestem spokojną osobą , ale gdy ktoś mnie zdenerwuje to potrafię być bardzo zła choć nie na długo. Określ swoją dyspozycyjność: Prawie codziennie jestem aktywna na serwerze. Rano między 10-13 , wieczorami 19-21 . Można się ze mną skontaktować przez ts'a lub skype. Umotywowanie podania: Chciałabym mieć możliwość bycia członkiem ekipy craftapple.
Oliwia (ładne imie ) jesteś miłą i szczerą osobą,podanie napisane ładnie widać ,że sie starałaś. Aktywność na forum średnia . Ale niestety nie widziałem abyś pomagała :/. Jestem na NIE. Popomagaj więcej ,a te NIE zmieni sie w kolorowe TAK. Worek
Witaj zacznijmy więc xd Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /kick <nick> (powód) - wyrzucenie gracza z serwera z określonego powodu /mute <nick> (czas) - wyciszenie gracza np. za netykietę Ja sie pytam /mute <nick> ( czas ) - Wyciszenie gracza np. za netykiete ?! To chyba powinno być na np. 24h 1min itp. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Oliwia i można powiedzieć , że mam 12 lat. Moją pasją jest gra w tenisa ziemnego jak i w piłkę nożną . Po wakacjach zacznę naukę w 6 klasie. Nie ma takiego przedmiotu , którego bym nie lubiła. Na co dzień jestem spokojną osobą , ale gdy ktoś mnie zdenerwuje to potrafię być bardzo zła choć nie na długo Rozbudowanych zdań to ja tu nie widze zbytnio. Teraz plusy Jesteś miła , pomocna i zabawna Aktywność na forum nawet nawet Podanie łądnie napisane Jestem na nie ;/ ~Natallla
Witaj, Czegoś mi tu brakuje, ale niech ci będzie Trochę za mało, nie przekonałaś mnie. Stać cię na dłuższe zdania. Tutaj się na tobie zawiodłam. Myślałam, że twoje umotywowanie będzie ładne i rozwinięte a tutaj jedno zdanie. OCENA OGÓLNA - Nie widzę jak pomagasz, / Wiek, / Interpunkcja (spokojnie, jest dobrze ale masz trochę braki ) / Nie wymieniłaś wszystkich obowiązków, / Aktywność na forum, + Staż w MC, + Długa gra na CA, + Znasz komendy Pomocnika. Podsumowanie: Narazie pozostanę NEUTRAL. Zmienię ocenę na TAK jeśli zobaczę u ciebie poprawę Wpadaj częściej na TS'a, udzielaj się na forum, pomagaj. Powodzenia
Natalla chciałabym podkreślić to, że ,,Mute" dostaje się za netykietę po kilku ostrzeżeniach ^^ ~Ghościk <3
Plusy: 1.Podanie przejrzyste i przemyślane 2.Jesteś Miłą i Otwartą osobą 3.Już dłuższy czas korzystasz z tego serwera i raczej dobrze się na nim znasz ^^ Jestem na : TAK ~Ghościk <3
Zerowa aktywność w grze. Ranga "Pomocnik" to nie tylko darmowe Premium oraz dodatkowe przywileje, ale razem z rangą nabywa się wiele obowiązków, takiej rangi nie daje się w ciemno osobie, która się nie udziela z nadzieją "że może ogarnie". Na nie.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.