Imię:Igor Dokładny nick w grzeanSkyraf76 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Minimum 2 godziny czasami nawet mogę grać do 5 godzin i najchętniej gram na trybie OpenCreative,Creative Data urodzenia:09.12.2005 rocznikowo mam 12 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:4 lata gram w Mc ale nie zaczynałem od wersji tylko od Xbox 360 potem moją pierwszą zagraną wersją na laptopie była 1.8 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forumostałem tylko raz kick (tak pamiętam) na serwerze a na forum spędzam mało czasu ale może się to zmieni Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie posiadam Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic dla mnie to najlepszy serwer no tylko chciałbym żeby stary Creative został na zawsze tam były najlepsze wspomnienia Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:Zgłaszać wszelkie problemy,bugi do ViceAdministratora i Administratora Pomagać moderatorom w uspokajaniu czatu Pomagać graczom w ich problemach i wyjaśniać komendy Zbierać dowody podczas Karania Wykonywać dodatkowe zadania od Administratorów i modów Komendy /kick (nick) (powód) /mute (nick) (czas) Dlaczego chciałbyś zostać Pomocnikiem:Chce spróbować,sprawdzić czy potrafię nim być czy zasługuje na to i może tak wesprze serwer bo ma coraz więcej graczy W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Regulamin nie mogę działać 100 % na mnie.Spytam się o co chodzi i poinformuje administratora czy moderatora Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem osobą kreatywną kocham malarstwo,rysowanie (Krajobrazów,szkice).Uwielbiam biegać ogólnie sport npiłkę,Koszykówka,pływanie.Jestem osobą która ma cel w życiu żeby zostać Architektem mięć piękną żone ale już mam dziewczynę która jest dla mnie wszystkim <3 (poznałem ją na tym serwie).Uwielbiam zwierzęta,przyrodę.Wychodzę rzadko na dwór ale jak wychodze to na cały dzień z kolegami.Może takie krótkie zdania ale to i tak jest o mnie bardzo dużo Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:Najbardziej mi się podoba to że jest cały czas aktualizowany i jest coraz bardzie interesowna ta gra npapugi lepsze kolory wełny. Określ swoją dyspozycyjność:jeżeli chodzi o to zawsze mam czas dla przyjaciół,dziewczyny.Można na mnie liczyć wystarczy się ze mną skontaktować np:skype,fb to postaram się pomóc Umotywowanie podania:To moje pierwsze podanie i powiedziałem całą prawdę w tym poświęciłem na to trochę czasu ale nawet jak nie zostanę pomocnikiem to wiem że się nie nadaje a jak zostanę to będę bardzo szczęśliwy.Dziękuje za przeczytanie mojego podania mam nadzieję że ci się podoba
Dodaj spacje pomiędzy ":" i "p". Usunie to tworzone w ten sposób emotikony. Przy okazji jak będziesz edytował postaraj się zwiększyć czytelność podania.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.