Imię: Mikołaj Dokładny nick w grze: PianoNK Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jestem w grze prawie codziennie. Dużo czasu spędzam na craftapple na creative. Bardzo mi sie podoba. Data urodzenia: 18 Marca 2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: wersja 1.8 rozpocząłem gdy miałem 8 lat ok stycznia 2011 roku Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok 2015 rok Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: nie nigdy Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: nie nie posiadam jej Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Narazie nic. Jedynie chciałbym aby został stary creative. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomagać każdemu kto o to prosi. Zwykłym graczom też. Wytłumaczać rzeczy których nie rozumieją. Pomagać też moderatorom i administratorom serwera. Ogarniać czat. Samym być ogarniętym. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Mało ich widze ostatnio. Trzeba troche pomóc ogarniać wszystko bo serwer ma coraz większą popularnośc. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Zgodnie z regulaminem. Nie będe działać stu procentowo na własną ręke. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak łatwo ię dostosowywuję do towarzystwa ale też z powagą wysłuchuję próśb. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam bardzo duże poczucie humoru.Oczywiście zgodnie z sytuacją umiem też zachować się spokojnie i poważnie. Poza siedzeniem przy kompie Uprawiam sporty. Na przykład: Parkour, tenis stołowy, Piłka nożna i siatkówka. Czekam na koniec wakacji bo przydaje mi sie odpoczynek ale lubię szkołe. Ubieram się głównie w czarny dres i trampki. Nie lubie obcisłych jeansó czy spodni z sztucznych materiałów. Uwielbiam Rysować (głownie szkicować). Często spotykam sie z kolegami na dworzu . Lubie przebywać w towarzystwie. Lubie gry zespołowe. Nie lubie samotności. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Sam pomysł na grę w której to właśnie kwadraty i piksele są podstawą. Możnna robić prawie wszystko. mozna robić latające wyspy kpalnie z wełny i ujeżdżać świnie. to mi sie w tym podoba Określ swoją dyspozycyjność: Jestem gootowy w każdej chwili gdy jestem na serwerze wykonywać swoje obowiązki. Umotywowanie podania:Ja jestem zadowolony z mojego podania. Mam nadzieję że zostanę przyjęty jako pomocnik.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.