MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika xChomik, 9 Wrzesień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xChomik

xChomik Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Kuba
    Dokładny nick w grze: xChomik
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jeśli mam czas to godzine ale czas mam niestety tylko w weekendy
    Data urodzenia: 18.12.2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczołem gdzieś przy 1.6 ale nic nie ograniałem... więc w sumie gram gdzieś 2 lata
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: w sumie 2 lata temu może 3
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak dostałem ban za reklame ale żałuje
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie, ale mam minecraft premium
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chciałbym zapobiegać spamieniu na chacie
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: komenda kick i mute
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ brakuje administracji na skyblocku która pilnuje na bierząco.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Bende obiektywny ale też trzymał się logiki przy ocenianiu sporu.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: W sumie tak ale wiele osób na sky blocku mnie nie lubi.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem obiektywny. Stawiam na swoim. Nie jestem no lifem. Nie mam nic do wieku tylko patrze na poziom ogarnięcia.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: No jak co, WSZYSTKO !
    Określ swoją dyspozycyjność: W czasie szkoły mam czas na gre w week end i czasem wbije na serwer w czwartek.
    Umotywowanie podania:Hmm dajce mi tego pomocnika a nie pożałujecie :D

Reklama
  2. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    == Podsumowanie ==
    • Rzadko wchodziłbyś na serwer w tym na krótką ilość czasu.
    • Byłeś karany za reklamę.
    • Nie wymieniłeś obowiązków Pomocnika.
    • Fajnie, że wspomniałeś o obiektywności podczas rozwiązywania konfliktów.
    • Nie napisałeś 5 rozbudowanych zdań określających Twoją osobę.
    • Następnym razem określ co konkretnie podoba Ci się w tej grze.
    • Twoje umotywowanie nie przekonało mnie.
    • Widuję Ciebie na serwerze, ale nie pomagasz na chat.

Spróbuj zagospodarować swój czas tak, aby mieć możliwość częstszego wchodzenia na serwer. Dodatkowo postaraj się bardziej zapoznać z serwerem i zacząć pomagać. Przeczytaj jeszcze raz swoje Podanie i pomyśl jak mógłbyś je bardziej rozwinąć, poprawić. Warto skorzystać z rad, które użytkownicy wypiszą Ci pod poprzednim Podaniem. Staraj się przestrzegać ortografii i interpunkcji. Daj się nam poznać i częściej wpadaj na forum. A kiedy uznasz, że to ten moment, napisz kolejne Podanie.

Jestem na nie, powodzenia za miesiąc.
    PS. Przepraszam za estetykę mojej wypowiedzi, pisane na szybko na telefonie. :p

3. Ciapsoon

Ciapsoon Użytkownik

Docenione treści:
    11
    -Nie napisałeś na jakim serwerze grasz.
    -Miałeś wypisać uprawnienia i obowiązki pomocnika a nie same uprawnienia.
    -Miałeś napisać 5 ROZBUDOWANYCH zdań o sobie a ja tu widzę kilka słów o sobie, które można zawrzeć w jednym zdaniu.
    -Ranga pomocnika do czegoś zobowiązuje, a nie że wbijesz sobie w czwartek chwilkę pograsz i mama każe iść spać.
    -Byłeś karany.
    -Ortografia
    Ode mnie wielkie NIE.

Pozdrawiam Ciapsoon c:

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
  4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

• Przyjazny Przyjazny x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę