Cześć, jestem Oliwia i mam 13 lat. Pochodzę z niewielkiej miejscowości - Braniewa (miasteczko pod Elblągiem) W Minecrafta gram od 2014r. Bardzo lubię sport, głównie biegam lub chodzę do Cioci na siłownię. Uczennicą wzorową nie jestem, ale potrafię się skupić dobrze na jakieś czynności (w minecraft np. przy budowaniu ) Minecraft jest bardzo wg. mnie ciekawą grą, moją ulubioną, ale jednak oprócz budowania ubóstwiam wręcz survival. Przetrwanie to coś, w czym czuję się jak ryba w wodzie Jestem pod nickiem Gxlxy i można mnie spotkać na survivalu. Pozdrowionka ♥ EDIT: 1. Moim ulubionym przedmiotem szkolnym jest Język Angielski. 2. Owszem. 3.Bardzo lubię galaktykę, dlatego myślałam jakiś czas temu nad nickiem i wymyśliłam coś związanego z kosmosem. Tak powstał nick Gxlxy (Galaxy)
Witaj. Życzę Ci miłej gry na serwerze. W wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network. Pytania: 1. Jaki jest Twój ulubiony przedmiot szkolny? 2. Można Cię spotkać na arenie PvP (survival)? 3. Skąd pomysł na nick Gxlxy?