MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Na Pomocnika.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika SzabiiSzaba, 15 Wrzesień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SzabiiSzaba

SzabiiSzaba Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Anna

Dokładny nick w grze: MyszkaKotka

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2/3 godzin od poniedziałku do piątku, oraz w niedzielę i sobotę około 5/6 godzin o różnych porach dnia. Najczęściej przebywam na creative i survivalu.

Data urodzenia: 02.01.2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około 4 lata temu zaczęłam grać w mc, przepraszam nie pamiętam wersji.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grać około 3 lata temu, oczywiście z przerwami ale tak z 3 lata będą.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, chyba że kick 2 lata temu się liczy.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Podejście pomocników do gracza, często słyszę że osoby z wyższą rangą są bardzo niemiłe dla graczy. Chce pokazać że można być pomocnikiem dla pomocy dla innych a nie dla rangi (tak wiem wypowiedziałam się wcześniej na ten temat, pewnie zalazłam Three za skórę, przepraszam, chciałam się wypowiedzieć na temat, który drażnił mnie już od x czasu). Pokazać graczowi że nie ma prawa pisać tego czego chce, że nie ma prawa przeklinać i tego typu.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    -Pomoc graczowi.
    -Pomoc Administracji i moderatorom w razie potrzeby.
    -Ogarniania chatu.
    -Utrzymywania miłej atmosfery w grze.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chcę zostać pomocnikiem, ponieważ uważam że jestem w stanie ogarniać ludzi. Nie widzę często pomocników na creative a szczególnie w późnych godzinach, wtedy to się dzieję... Chce pomagać graczom, dawać mute dla tych co zasługują. Chcę podtrzymywać atmosferę serwera na wysokim poziomie.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    a) Dowiaduję się o co poszło i kto się kłóci.
    b) Staram się załagodzić sytuację, jeśli potrzeba używam mute gdy osoba nie słucha poleceń lub pytań.
    c) Jeśli stało się coś poważniejszego niż flood czy spam, piszę o tym na forum (jeśli chodzi np. O cheaty).

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, są one na wysokim poziomie.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:

Hej! Jestem Ania, mam 15 lat i mieszkam w Krakowie. Interesuję się rysowaniem, śpiewaniem oraz pomaganiem ludziom gdy tego potrzebują, w wolnych chwilach siadam do komputera i rozmawiam ze znajomymi, oraz gram. Jestem dobrze wychowana, kulturalnie rozmawiam z ludźmi, staram się nie denerwować ale gdy mam zdanie na jakiś temat, chcę podzielić się nim z innymi. Bardzo lubię budować w stylu nowoczesnym, często buduje na działkach moich znajomych, uwielbiam słuchać muzyki oraz gdy tylko mam wenę twórczą rysuję. Jako iż chodzę do klasy 3 gimnazjum, mam dość dużo zajęć ale uważam że codziennie znajdę choćby godzinę aby wejść na serwer. Denerwuje mnie typ ludzi, który zachowuje się dziecinnie, jak na swój wiek. Od dziecka lubię śpiewać, w wieku 5 lat byłam w chórze kościelnym przez dwa lata, zaś w szkole podstawowej chodziłam około 3 lata do chóru. Lubię poznawać nowych ludzi, utrzymywać z nimi kontakty.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość budowania! Uwielbiam budować, poza tym jest to gra niczym twój własny scenariusz, robisz co chcesz, budujesz co chcesz.

Określ swoją dyspozycyjność: FB, Skype, Forum, E-mail, Nr, Telefonu jeśli potrzeba.

Umotywowanie podania: Chce pomagać. Od 2 lat chciałam dołączyć do ekipy, w sercu gdzieś to było moim marzeniem żeby wreszcie mieć jakikolwiek wpływ na graczy i to co robią. Uważam że jestem w stanie zająć miejsce pomocnika, chcę siebie wypróbować w tej roli, jestem na tyle zainteresowana tym stanowiskiem, że jestem w stanie odmówić sobie danej rzeczy tylko po to żeby posiedzieć na tym serwerze minimalnie godzinę.

Mam nadzieję że dostanę się na tą posadę, jeśli nie to dalej będę grać na serwerze. Przepraszam jeszcze raz Three jeśli Pana uraziłam, oraz inne osoby które mogły się poczuć urażone wcześniejszym wpisem.

Pozdrawiam serdecznie, Anna.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę