MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie BioloLG :V

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Biolo :V, 20 Wrzesień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Biolo :V

Biolo :V Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Imię: Łukasz
    Dokładny nick w grze: BioloLG
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W grze spędzam na dzień tak ok 4-5 godzin. Na serverach gram np Survival, Skyblock.
    Data urodzenia:15.5.2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Przygode z minecraftem zacząłem w 2014 wersji dokładnie nie pamiętam.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: na craftapple gram od 2015 grudzień.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie nigdy nie byłem karany jesli chodzi o bana ale zostałem wyrzucony
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie i nigdy nie posiadałem rangi premium na waszym serverze.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: No ja bym dużo nie zmienił ale np gdy odejdzie moderator vice administrator to mogłby wtedy za upominek za lata z ekipa dostać range premium.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    • Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.
    • Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora.
    • Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    • Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.
    • Zbierać dowody podczas Karania.
    • Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    • a teraz komendy
    • /kick nick <powód>
    • /mute nick <czas>
    • Przepraszam zarównie za kopie Obowiążków ale dużo by tu pisać
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Pomocnikiem chce zostać ponieważ odeszdł jeden ważny członek ekipy OldNightmare. Jeszcze dlatego ze jak np GepardsPL wychodzi dzieja sie różne rzeczy na serverze
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Próbowałbym dojść do poruzumienia z graczami jak by to nie załagodziło sprawy mute.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam .
    Opisz swoją osobę: Nazywam sie Łukasz mam 13 lat lubię grać na survivalu lub skyblocku. Jestem aktywny na serverze prawie codziennie no może ,że coś mi wypadnie. Lubie ten server grałem tu długo i tak chyba pozostanie. Jestem zarównie cierpliwy czasami mnie poniesie i powiem coś wulgarnego ale to rzadkość.
    Jestem wysokim blondynem 172cm Hobby dla mnie to piłka nożna i minecraft :D lubie grać na Xboxie. Wiem , że mój wiek może być dla was nieodpowiedni ale człowiek uczy się na błędach. Uwielbiam administracje craftapple
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W minecraft kreatywność i cała gra i ten świat.
    Określ swoją dyspozycyjność: No jestem na kompie tak od 14:30 do 20 i od 21-22 ;)
    Umotywowanie podania:każdy ma jakieś cele moje to dostanie rangi. i szacunek od graczy

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Burak Burak x 2
    • Lista
    Reklama
  2. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    *patrzy z góry (192cm) * Jak tam na dole?

Popraw interpunkcję oraz podanie wygląda na pisane na szybko brak BBC itd.

• Zabawne x 3
    • Lubię To x 2
    • Nie zgadzam się x 1
    • Użyteczne x 1
    • Burak x 1
    • Lista
  3. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Słabe Podanie, interpunkcja chyba sprawia Ci trudność. Dodatkowo zerowa aktywność na forum. Byłeś karany i jeśli mówimy o jakiejkolwiek pomocy to jeśli już inni gracze pomagają Tobie, nie Ty im. Poza tym przedstawiasz się jako osobę nerwową, która może czasami użyć wulgaryzmu, co już sprawia, że nie nadajesz się na rangę, do której trzeba dużej cierpliwości. Dodałabym też, że jest u Ciebie brak znajomości Regulaminu i jakichkolwiek podstaw, co wnioskuje po tym, że chcesz wyciszać bez powodu i sam nie dasz rady napisać kilku zdań o obowiązkach pomocnika.

Według mnie jesteś trochę za młody na obarczenie Cię ciężarem, który ta ranga ze sobą niesie, bo ewidentnie widać, że przeciwieństwie do np. Snow nie masz aż takiego ogarnięcia w zachowaniu i później sobie nie poradzisz.

Definitywne nie.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie zachwyciłeś nas podczas testu każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę