imię:kuba nick:excalibur czas grania:czasami do 15 czasami do 17 , a gram na cv czasami na skyblocku data urodzenia:29.03.2008 data grania w mc:2013 data grania na cad 2017 roku w czerwcu czy kiedy kolwiek byłem karany na forach lub w mc: nie nie byłem karany tylko kicki czy posiadałem range PREMIUM:nie nigdy nie będe i nie chce co chce zmienić na ca:auto deny za niszczenie działek 1.pomaganie ogarnianiu komend 2.przypominać o banie za reklamy / cheaty
Aha... zajrzyj w inne podania i zobacz jak się je pisze lub zapoznaj się ze wzorem, obowiązkami i uprawnieniami pomocnika oraz z regulaminem Pozdrawiama
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.