Imię: Szymon Pasiut Dokładny nick w grze: _Bombastic Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zwykle przebywam na serwerze od 1 godziny do około 3 czasami 4 godzin. Najczęściej jestem na surwiwalu lecz gdy zaczyna mi się tam nudzić wchodze na sky-wars Data urodzenia: 23 września 2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Pierwszy raz zagrałem w minecraft na przełomie maja i czerwca 2012 roku (wersja minecraft 1.2.5) nie spodobało mi sie lecz rok później po wprowadzeniu wersji 1.5.1 (The Redstone Update) gra zdawała sie być nieco ciekawsza więc postanowiłem w nią pograć. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Do craftapple dołączyłem (nie jestem pewien) około 2013 lub 2014 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nie byłem jeszcze za nic karany. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak posiadam. Kupuje ją od razu po zakończeniu ponieważ ułatwia mi porozumiewanie sie na czacie oraz dodaje wiele przydatnych funkcji. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zwiększyć kontrole niektórych graczy pod względem posiadania niedozwolonych modyfikacji (tzw. Cheat) które powodują przewage nad resztą graczy co powoduje czasami wiele konfliktów i niesprawiedliwe straty które ponoszą inni gracze gdy walczą między sobą jest to według mnie nie fer. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Jako pomocnik powiniennem: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym Moimi uprawnieniami są komenda /kick i /mute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Głównym powodem jest to że na serwer często wchodzą osoby które spamią na chat-cie reklamując tym samym inne serwery. Do pomocy innym graczom nie jest potrzebna żadna ranga tylko znajomość zasad panujących na serwerze oraz komend wyjątkiem jest moment gdy ktoś chce aby pomocnik (jeżeli nie ma nikogo z adm) ocenił czy ktoś cheat-uje i aby zgłosił to. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek chciałbym usłyszeć opinię obydwóch skłóconych graczy i próbował to rozstrzygnąć jeżeli to by nie pomagało zaoferował bym (jeśli by chodziło o kradzież) coś z własnego skarbca/magazynu lecz gdyby nie pomogło ani jedno ni drugie wyrzucił bym tą osobę która sprawiała by problem aby przemyślała swoje zachowanie. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam takową umiejętność za przykład mogę podać inną grę w którą gram jest to WoT->World of Tanks w tej grze jestem oficerem wykonawczym (2 najważniejsza osoba po dowódcy) moim zadaniem (jeżeli chodzi o ludzi) jest rozdzielanie rang oraz kontrola nad poniższymi rangami. Jeżeli chodzi o minecraft jeżeli ktoś mnie spróbuje sprowokować lub robi coś co mnie denerwuje ignoruje do aż sie uspokoi. Opisz swoją osobę: Z natury jestem osobą spokojną którą ciężko zdenerwować. Moimi zainteresowaniem jest granie na instrumentach klawiszowych więc gdy jestem zdenerwowany lub mam zły dzień odstresowuje sie grając na intrumencie. Jak już wcześniej wspomniałem mam 17 lat i mam 2 młodsze siostry którymi musze zajmować więc wiem czym jest odpowiedzialność. Do większości żeczy podchodze z dystansem nie traktuje złych żeczy które ktoś do mnie mówi na poważnie. Jestem też typem osoby która potrafi przebaczyć komuś nawet jeżeli popełnił wobec mnie coś bardzo krzywdzącego lecz jeżeli nie ma w nim poprawy prosze o pomoc kogoś innego kto może na niego wpłynąć. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Już wcześniej wspomniałem że do gry dołączylem na poważnie od wprowadzenia do gry redstona. Od tamtego momentu bardzo mnie interesowały mechanizmy które można zrobić z redstona. Interesujące jest też alchemia w minecraft która dostarczała mi wiele zabawy oraz dała mi możliwość do twożenia innych mechanizmów. Określ swoją dyspozycyjność: Spontanicznie przebywam na serwerze w godzinach porannych często przebywam na serwerze po południu w soboty różnie z tym jest. Posiadam także komunikatory takie jak Skype oraz TeamSpeak 3. Umotywowanie podania: Miło było by się przyłączyć do grupy oraz mieć kontrole nad nie proszonymi sytuacjami które źle wpływają na reputacje serwera. Z góry dziękuje za rozpatrzenie mojej prośby i przepraszam jeżeli popełniłem jakieś błędy ortograficzne.
Szymonie, doceniam twój optymizm, twoją nadzieje w Infinitera. Ale cóż, obawiam sie że to niestety koniec tego jakże wspaniałego serwera, przez niewłaściwego właściciela który przez swoją chciwość doprowadził do rozpadu tego iż serwera. Ale jednak gdyby coś dla Infinitera sie nawróciło i serwer przetrwa, rzycze Ci powodzenia z całego serca. Moim zdaniem jesteś graczem godnym zaufania, lecz rzadko widuje Cie jak pomagasz na czacie. Jako że nie masz żadnej rangi w ekipie, nie uważam tego za minus albo plus. Mój głos jest definywnie na TAK. Ten serwer potrzebuje takich ludzi jak ty do ekipy, ogolnie potrzebuje ludzi. Jeszcze raz rzycze Ci powodzenia!
Dzięki za wsparcie. to czy serwer upadnie nie wiemy według mnie infiniter ma coś ważniejszego na głowie musimy pamiętać że są rzeczy ważniejsze niż gra musimy pamiętać że jesteśmy tylko ludźmi i mamy problemy więc nie możemy dyskryminować innych nie mając do tego podstaw jeszcze raz dzięki za wsparcie p.s. fakt nie często pomagałem na chacie bo zwykle zanim napisałem to już wyskoczyło 10 odpowiedzi Xd ale jak mam okazje pomoge
@_Bombastic Po 1. Nie nabijaj postów. Po 2. Znam Cię bardzo długo. Po 3. Pomagasz. Po 4. Jesteś uprzejmy i koleżeński. Po 5. Zacznij udzielać się więcej na forum Na TAK
nawet powiem że masz ładne budowle w mc i mi sie to bardzo podoba i rekrutuj(niech ci sie uda ) i tak z góry to nie kickuj jak sznoł tylko kickuj za jakieś inne rzeczy
dzięki ludzie za wsparcie jeżeli mi się uda postaram się być dla was dostępny i otwarty i od razu info dla dobrych znajomych to że jesteście zajefajni itp itd to nie oznacza że będziecie mieli lżej będę traktował każdego tak samo bez wyjątków Dzięki za wsparcie so much
Gościu umówmy się. To, że dużo osób zrezygnowało z rangi Moderator i ViceAdministrator, nie oznacza, że do ekipy przyjmą pierwszego, lepszego idiotę.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.