MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

PODANIE OxyGuy na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika OxyGuy, 7 Październik 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. OxyGuy

OxyGuy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Michał

Dokładny nick w grze:OxyGuy

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Najchętniej przebywam na survivalu mc.CraftApple.pl oraz przebywam codziennie od 2-4h

Data urodzenia:25.03.2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 10.09.2012 wersja 1.3.1

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:5.10.2015

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Nie, nie byłem

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie, nie posiadam

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Raczej nic ,gram na tym serwerze już troche i jedyna rzecz ,która mnie nie pokoi to obecność cheaterów(wiem wiem ze na każdym serwerze owi są) i to chciałbym zmienić.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Obowiązki- pomagać Moderatorowi ogarniać chat,zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora,Wyjaśniać działanie komend oraz pomagać graczą w rozgrywce ,uczesticzyć w życiu serwera oraz forum,
    Zbierać dowody podczas karania, Wykonywać polecenia wyżej postawionych Administratorów.
    Uprawnienia: dawanie /mute nick czas, /kick nick powód.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Żeby pomagać graczą w ich rozgrywce oraz jeszcze bardziej uczestniczyć w życiu serwera.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw wysłucham w jaki sposób powstał konflikt ,jeśli da się załagodzę go bez jakichkolwiek kar, jeśli jednak nie da się załatwić tego polubownie zastosuję właściwą karę.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak, potrafię uspokajać ludzi ,pomagać ludziom ,rozwiązywać ich problemy oraz staram się wszystko tłumaczyć graczą.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Hejka nazywam się Michał, Jestem sprawiedliwy,miły oraz opanowany co przy tym idzie nie "grabie" sobie u innych, oraz gracze z reguły mnie szanują.
    Jestem bardzo obiektywny, staram się w każdej sytuacji znaleźć i plusy i minusy, potrafię dobrze wytłumaczyć o cokolwiek zapytają mnie gracze.
    Z reguły potrafię dobrze rozwiązać każdy problem, jednak jeśli mi się to nie uda to staram się uczyć na błędach(tak zwany samouk).
    Jestem neutralny w podejściu do nowych jak i zaprzyjaźnionych graczy co przy tym idzie, nie można mnie przekupić itp.
    Jestem bardzo kulturalną osobą, nie używam wulgaryzmów, znam i piszę zgodnie z zasadami ortografii oraz jestem po mutacji ,więc przy wszelakich rozmowach na teamspeaku,skype z graczami itp. nie będą na mnie narzekać.
    Mam bardzo duże doświadczenie w pomaganiu graczą, (byłem czatownikiem,Adminem,Moderatorem na kilku serwerach oraz na owych serwerach ludzie mnie szanowali i lubili)
    Oraz potrafię odpowiedzieć praktycznie na każde pytanie dotyczące survivalu/komenda na nim itp.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość gry Multiplayer ,Rozwijanie swojej kreatywności oraz Nieskończone mozliwości
    Określ swoją dyspozycyjność:Facebook,TeamSpeak,Gadu-Gadu,Skype,E-mail,Nr telefonu.

Umotywowanie podania-pragnę pomagać graczą,rozwiązywać ich problemy na co będę poświęcać jak najwięcej czasu,Od początku mojego pobytu na tym serwerze odrazu mi się spodobał i chciałem dołączyć do ekipy CraftApple. Myślę że nadaję się na pomocnika gdyż mam duże doświadczenie, oraz lubie grać na tym serwerze,oraz jestem tak bardzo zmotywowany do zostania pomocnikiem że będę poświęcał każdą wolną chwilę na pomaganie graczą.

Mam olbrzymią nadzieję że dostane sie do ekipy oraz będę pomagał wam udoskonalać ten serwer i gwarantuję, że się na mnie nie zawiedziecie

#1 OxyGuy, 7 Październik 2017
    Ostatnio modyfikowano: 7 Październik 2017
    Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Graczom kurde nie "graczą"! Co to jest w ogóle za słowo? Graczą... To nie jest dobra znajomość ortografii. Z interpunkcją i składnią jest jeszcze gorzej. "," przed "oraz", brak przecinka przed "że".

Podanie rozbudowane, ale zlewa się totalnie w jeden długi wykład gdzie nawet nie zauważysz kiedy następują po sobie kolejne punkty. W dodatku jest niezgodne ze wzorem.

Mutacja lub jej brak nie ma wpływu na rekrutację.

Dyspozycyjność - kiedy możesz się stawić na serwerze? W jakich godzinach grasz? Kontak to dodatek, którym można uzupełnić ten punkt.

Zarejestrowałeś się dzisiaj i masz jednego posta (którym jest to podanie). Nie uważasz, że jako kandydat powinieneś najpierw poudzielać się nieco na forum? Poza tym gram tutaj od dawna i jakoś dopiero kilka dni temu zobaczyłem twój nick.

Nie podoba mi się ta kandydatura.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Grałem regularnie od 2014 roku na serwerze i powiem szczerze, że nie przypominam sobie takiego nicku jak twój. #Słabo

4. OxyGuy

OxyGuy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie wiem czy ten nick ci coś przybliży ale wczesniej na poprzedniej edycji grałem na nim
    ZgadnijKtoTo

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę