MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

{Podanie}

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Deku, 13 Październik 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Deku

Deku Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Imię: Kuba
    Dokładny nick w grze: Midoriya_
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam od 2-5h czasami nawet więcej, gram głównie na survivalu.
    Data urodzenia: 2002.03.29
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Hm... gram bodajże od 1.3 bądź 1.2 a nawet może 1.1 xD, około 2011 rok.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwerze tym grałem jeszcze za starej edycji, teraz ponownie wróciłem tu na stałe (Dawny nick RDEngineer bądź Mister3213, nie pamiętam ;-p)
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmienić styl, w jaki gracze podchodzą do siebie, nakierowałbym go na bardziej "lepszy" tor, w moich oczach widze serwer na którym każdy niesie chęć pomagania innym.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: /kick (nick) oraz /mute (nick) (czas: h, days, min). Pomocnik ma za zadanie zgłaszać problemy/bugi do moderatora bądź administratora jeżeli chodzi o coś większego.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem aby pomóc nowym graczom w starcie, od tej edycji jak zacząłem grać nikt nie raczył mi pomóc jedynie jeden gracz o nicku bodajże laurasamantha1 mi pomogła. Niektórzy mogli nie mieć nawet styczności z serwerami, co ostatnio zaobserowalem to gdy jeden z graczy napisał do mnie jak ma się teleportować do mnie.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Napewno wysłuchałbym obie strony, podsumował wnioski i szczerze powiedział kto zaczął, o co zaczął, i po co zaczął. Następnie prosiłbym o przejście na /msg . Bez wyzwisk, tylko miła pogawędka.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, jedynie jeżeli chodzi o coś, co na przykłąd zależało by odemnie, wtedy się dość stresuje, chyba że mam ludzi którzy wesprzą mnie to nic mi nie przeszkodzi :)
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Okey, jestem Kuba M. mam 15 lat, (już tuż tuż 16.)
    Obecnie uczęsczam do podstawówki, gimnazjum, nie łapie już tych zmian, aczkolwiek patrząc na stary system jestem w 3 klasie gimnazjalnej w klasie językowej (Ang, Niemiecki.)
    Po gimnazjum pragnę iść do liceum (także jezykowego) gdzie następnie będę chciał zdać maturę, i ubiegać się o prace tłumacza języka angielskiego.
    W wolnych chwilach lubię oglądać anime lub pobyć z moją przyjaciółką z dzieciństwa, bądź paczką nieco szurniętych znajomych. Ewentualnie lubie pograć w League of Legends (Nie liczę Mc bo wchodze na niego codzień)

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podobają mi sie możliwośći. Gracz wysłany na dowolny teren, gdzie następnie ma zbudować sobie schronienie (zamek, stacja podwodna, domek w górach, lesie, możliwości jest niezwykle dużo!). Gdy osiągnie on już podstawowe rzeczy (zabicie smoka, nether) wtedy wachlarz możliwości się rozszerza. Najbardziej lubię tworzyć budowle, gdzie w niektórych miejscach są tajemnicze przejścia bądź pułapki (redstone oczywiście).
    Określ swoją dyspozycyjność: Lekcje kończe przeważnie 13:20, godzinę po tym zajmują mi domowe obowiązki, i potem mogę na spokojnie przysiąść do komputera.
    Umotywowanie podania: Podsumowywując, chciałbym swoim stylem bycia poprawić sytuacje na serwerze, sprawić aby dawała ona więcej radości z rogrywki. Aby było więcej otwartych ludzi z którymi można popisać. Już nie mówie aby robić z tego serwer pacyfistyczny, ale myślę że wiecie oco mi chodzi ;)

Do zobaczenia!

• Burak Burak x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
    #1 Deku, 13 Październik 2017
    Ostatnio modyfikowano: 13 Październik 2017
    Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj dawny kolego, myślę że mnie pamiętasz ;)
    Nie widziałem cię jeszcze w grze, nie wiem czy pomagasz, ale masz słabą aktywność na forum.
    Wiek masz odpowiedni, ale słabo z resztą.

Aktualnie na nie.
    Popraw się i będziesz idealny :D

3. Deku

Deku Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Postaram się dziękuje!!! :)

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Brakuje obowiązków pomocnika.

Odpowiadanie pod podaniami nie jest zbyt mile widziane. Podanie to przedstawienie ciebie i twojej kandydatury. Wszysko co pod podaniem należy do komentujących podanie oraz administracji, która może przyjąć lub odrzucić twoją kandydaturę.

Poza tym masz ciekawe podejście, ale nie widać cię ani na serwerze, ani na forum. Ja widziałem ciebie 2-3 razy max. To IMO za mało.

Ale uwaga widzę przyszłość!
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Tak mniej więcej skończy to podanie w obecnej formie. Zastanów się dlaczego.

• Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę