Imię:Mateusz Dokładny nick w grzeill3 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Najchętniej gram na nowym i stary Creative spędzam codziennie przynajmniej 3 godziny. Data urodzenia:02.10.2003r Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:08.072009r wersja 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:06.07.2014r Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Nigdy nie byłem Karany Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:nie posiadam Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałbym zmienić kulture która jest mało używana na Cretive.Chciałbym zapobiec lagowaniu serwera np.przez spam itp. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:Pomocnik ma obowiązek: - Być dyspozycyjnym, czyli wykonywać dodatkowe czynności zadane przez V/Administratora bądź Moderatora, - Zgłaszać różnego rodzaju bugi itp. do Administracji, - Pomagać innym graczom, wyjaśniać działanie wszelkich komend, - Pomagać wyższym rangom przy ogarnianiu czatu, - Uczestniczyć na forum oraz na serwerze. Uprawnienia Pomocnika: Pomocnik ma dostęp tylko do dwóch komend, czyli /kick nick powód - wyrzuca danego gracza z serwera /mute nick czas (np. 7d) - wycisza danego gracza na określony czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem dlatego,że umiem rozwiązywać konflikty,Lubie pomagać innym graczom w trudnych sytuacjach. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Napewno: wysłucham jednej i drugiej osoby, zobacze oco w tej sytuacji chodzi i uspokoje łagodnie obu graczy Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam,lubie spędzać czas z graczmi,zawsze pytam czy w czymś pomóc . Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem przyjacielski i miły .Moje hobby to podróżowanie.Bardzo lubie pomagać innym osobą w trudnych sytuacjach. Szybko nawiązuje nowe przyjaźnie .Nie lubie się wywyższać,gdyż nie uważam to za uprzejme. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podoba mi się Budowanie domów i projektowanie ich. Określ swoją dyspozycyjność:w tygodniu jestem od 18-20 a w weekendy od 8.00-12.00 i 16-21.Można ze mną sie skontaktować poprzez Facebooka,teamspeka,Skaypa oraz przez email Umotywowanie podania:Mam nadzieje,że jestem gotowy na dołączenie do ekipy CA ,oraz noszenie tej ważnej dla mnie rangi. Pozdrawiam Pill3
Podanie krótkie,mogę stwierdzić ,że było pisane na kolanie.Nie wiem czy pomagasz ,bo obecnie nie gram na serwie .Ale radze ci ,jeśli chcesz dostać tak bardzo ważną range ,,pomocnik'' to musisz się bardziej wysilić . Widzę tu sporo błędów ,nawet nie chciało ci się wejść w ten link co CreeperPL ci ,,udostępnił''. Jestem na nie . Może nie wiem czy pomagasz,ale skoro nie chciało ci się popracować nad swoim podaniem ,to na pełnienie funkcji pomocnika też nie będziesz mieć czasu . Pozdrawiam serdecznie! WORMISTRZ
I tu się mylisz mój drogi. By zostać pomocnikiem nie trzeba się wcale wysilać, wystarczy grać codziennie i pomagać. Czy to takie trudne? Poza tym, uważam iż słowo "ważną" w tym zdaniu całkowicie nie pasuje. Zastanówcie się moi drodzy co wy piszecie. Czy ranga pomocnik jest taka ważna? To tylko głupia ranga którą można w bardzo łatwy sposób zdobyć, więc mówienie, że ona jest ważna jest bardzo głupie. Co do samego podania: Radzę ustalić jedną wersje, bo dzisiejsze podanie z podaniem które wysłał CreeperPL różni się diametralnie.
Najpierw zdecyduj ile masz lat, bo na tym serwerze piszesz, że masz tyle, a znowu na innym podajesz inny wiek. Dla mnie podanie do zamknięcia.
Na chwilę obecną to "Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem.
Witaj, z tego co widziałem pod twoim poprzednim podaniem Three napisał "przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie." a także, że każde następne podanie będzie traktowane jako spam więc niestety nie możesz już dołączyć do ekipy.