MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] OczoTenFejm

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika OczoTenFejm, 5 Grudzień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. OczoTenFejm

OczoTenFejm Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Jakub
    Dokładny Nick W Grze: OczoTenFejm
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W grze przebywam od dwóch do siedmiu godzin (w tygodniu) (w weekend'y od 10 do 16) najchętniej gram na trybie survival, granie na tym trybie daje mi dużą przyjemność i rozrywkę.
    Data urodzenia:Urodziłem się w 2002 roku.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W grę minecraft zacząłem grać od 2013 roku, czyli 3 lata (za niedługo już 4 :D) była to wersja 1.6.4 - 1.7.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwerze craftapple zacząłem grać od czwartej edycji bodajże był to rok 2014 lub 2015? - Zbytnio nie pamiętam w końcu było to około 3 lat temu.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Karany na serwerze byłem raz za spam.Wyrzucony za spam byłem przez moją klawiaturę ponieważ wylałem na nią napój.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Obecnie nie posiadam rangi premium na serwerze ale kiedyś miałem rangę SuperVip bo kiedyś jeszcze taka była.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Myślę że nie chciałbym zbytnio nic zmieniać na serwerze. W sumie sam serwer jest już doskonały nie ma zbytnio błędów itp.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma różne uprawnienia na przykład: Może wyrzucać graczy z serwera za pomocą komendy /kick (Oczywiście może używać tej komendy tylko jeżeli jakiś gracz będzie na przykład używał wulgaryzmów albo będzie spamił na czacie.Może zostać też wyrzucony za omijanie cenzury, na przykład gracz napisze na czacie "k/u/r/w/.. no wiecie co dalej :D nie będę używał wulgaryzmów bo przecież jest to forum.Ranga ta może też mutować graczy komendą /mute lub /tempmute odmutować ich może za pomocą komendy /unmute.Pomocnik ma obowiązki takie jak ogarnianie czatu, pomaganie administracji jeżeli będzie to konieczne pomaganie graczom i tłumaczenie do czego służy dana komenda. Pomocnik ma obowiązek zgłaszanie błędów do administracji.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Pomocnikiem chciałbym zostać ponieważ na różnych serwerach byłem moderatorem czy helperem. Pomocnikiem chciałbym też zostać dlatego że chcę spróbować nim zostać, oczywiście będę się mocno starał by utrzymać tą rangę. Innym słowem po prostu chcę się sprawdzić jako pomocnik serwera Craftapple.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty różnych graczy załagodził bym rozwiązaniem takim że na przykład dwóch graczy się obraża, wtedy zareagował bym tak że bym próbował ich uspokoić w taki sposób jak: pytanie czy obrażanie się daje im jakąś satysfakcje lub przyjemność a jeśli to im nie pomoże wyrzucił bym ich do trzech razy za wulgaryzmy a jeżeli dalej będą się wyzywać to ich niestety z mutuje. (komenda tempmute)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Tak, posiadam umiejętność współprac z ludźmi. Nie raz robiłem z kimś jakąś pracę albo pomagałem komuś zrobić jakąś rzecz na przykład zrobienie jakiegoś projektu.
    Mam na imię Jakub mam 15 lat i urodziłem się w szpitalu, obecnie mieszkam w gdańsku. Jak na swoją osobę jestem miły pomocny oraz opiekuńczy.
    Nie jestem osobą chamską czy też wulgarną.
    Jak dla mnie jestem wesołą i dobrą osobą, zdarza mi się też zrobić coś złego, bo przecież nikt nie jest idealny, jesteśmy tylko ludźmi ;D. Oczywiście jak każdemu zdarza się coś spsocić czy też coś popsuć/uszkodzić. Nie jestem też osobą nie grzeczną która, powiedzmy dokucza komuś czy coś podobnego.Dlatego myślę że jestem pomocną i miła osobą.
    Co najbardziej podoba ci się w grze Minecraft: Najbardziej w grze minecraft podoba mi się całe minecraftowe community, no ale jak można zachwycać się community?Dlatego bardziej podoba mi się atmosfera serwerów szczególnie serwera craftapple, są tam strasznie mili i pomocni gracze.
    Rzadko kiedy ktoś się wyzywa.
    Określ swoją dyspozycyjność: Na przebywanie na serwerze craftapple czy też teamspeak mam dużo raczej dużo czasu jeżeli miałbym go okreslić to tak 5-16 godzin.
    Umotywowanie podania: Jestem raczej zaangażowaną osobą w rzeczy takie jak minecraftowe serwery. Nie odmówię żadnej pracy czy też zadania i postaram się je zrobić jak najlepiej (jeżeli będzie ono realne i do wykonania)

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Słaba aktywność na forum, podanie nieestetyczne.
    Kolejny raz powtarzam, pomocnik nie ma dostępu do /mute..
    No rozwaliłeś mnie po całości, bo nie sądzę że jest tu ktoś kto nie urodził się w szpitalu..
    Jak można napisać nazwę miasta z małej litery?
    Nie przekonałeś mnie.
    Na nie.

• Lubię To Lubię To x 3
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  3. OczoTenFejm

OczoTenFejm Użytkownik

Docenione treści:
    0

• Burak Burak x 3
    • Lista
  4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Zdjęcie na profilu wyraża więcej niż TYSIĄC SŁOW jestem na Tak!

• Zabawne Zabawne x 9
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  5. HavmeG

HavmeG Użytkownik

Docenione treści:
    38
    (づ◔ ͜ʖ◔)づ
    --------
    Zacznijmy :3
    --------
    Podanie może i ładnie napisane, ale.
    Błędy:
    -Podanie nie estetyczne.
    -Nie widać Cię na forum.
    -Ortografia.
    --------
    Jesteś tego pewien?
    Urodziłeś się w... SZPITALU? XD

Na NIE

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  6. OczoTenFejm

OczoTenFejm Użytkownik

Docenione treści:
    0
    NIE WIESZ URODZILEM SIE NIE WIEM W LODOWCE (SARKAZM)

7. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Docenione treści:
    201
    Nawet patrząc tylko na twoje wypowiedzi można wywnioskować że Nie nadajesz się Na Pomocnika. Musisz nad tym popracować, i zadać sobie pytanie ,, Czy odpowiedziałbym tak Nowemu Graczowi który chce sobie pograć?''
    Jestem na Nie

Dziękuję.

• Lubię To Lubię To x 3
    • Lista
    Reklama
  8. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    15 latek mówi, że urodził się w szpitalu, co w tym nienormalnego? XD

Podanie się zlewa, i wygląda brzydko. Nie widziałem jak pomagasz zarówno w grze jak i na forum.

A na awatara ustaw sobie lepiej postać z serialu bo ta pani prosi o uwolnienie z cyber klatki.

Wyrok: Wolę Dipcifici niż akceptację twojej kandydatury.

Sponsored by Gravity Falls.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  9. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Kolejnemu lizodupie dziękujemy. Wystarczy nam Crytal.

• Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Lista
  10. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety przeprowadzony test udowodnił, iż brakuje Ci umiejętności w zakresie łagodzenia sporów. Samemu eskalujesz konflikt przyjmując agresywną postawę. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Popracuj nad swoim podejściem. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę