Witam mam na imię Tomasz. Mój nick w Minecraft to Bandzioretti. Gram w Minecraft od 1 do 3-4 godzin Najchętniej gram na craftapple a czasem na *********************.pl. Zacząłem grać w Minecraft coś tak 2010 roku. Pierwszą wersją w jaką grałem to była któraś z alphy. Na tym serwerze gram od 5 dni bardzo mi się on podoba ma niesamowite budowle, wspaniałą społeczność ,dobrze pracującą administracje i super pluginy. Nie byłem nigdy zbanowany na żadnych serwerach. No chyba że raz zostałem zbanowany przez multikonta lecz później odbanowy gdyż była to pomyłka (no chyba że na serwerze cs 1.6 za zabijanie admina xD). Co do forum to tak samo nie zostałem zbanowany. Nie posiadam ranki Premium. Ogólnie nie kupuje takich rzeczy nie chce wydawać na grę skoro jest ona grywalna nawet bez wydawania Pieniędzy. W sumie to nic bym nie zmienił serwer jest super taki jaki jest .Lecz dodałbym do creative na przykład że raz w tygodniu czy innym dniu każdy gracz ma możliwość używania Worldedita. Pomocnik ma możliwość kickowania i mutowania zbyt dużo nie wiem o pomocniku ale nawet jak zostanę pomocnikiem lub inną osobą z ekipy to będę się starał o jak najlepsze pilnowanie!. Bardzo chciałbym być pomocnikiem lub inną osobą z ekipy gdyż chce żeby ten serwer się rozwijał gdyż ma on potencjał i przyjemnie się na nim gra! To zależy jakie konflikty czy pomiędzy 2-5 osobami Upomniał bym ich a gdyby nadal się kłócili lekceważąc me upomnienia zmutował bym ich. Jeśli chodzi o konflikt więcej nić 5 osób to starał bym się o wyciszeniu ich i byłbym bardziej surowszy. Posiadam dobre umiejętność współpracy z ludźmi. Bardzo lubię grać w gry lecz mam też dużo zajęć dodatkowych jak 3 razu w tygodniu chodzę na basen po 2 godziny pływam i razem z moim klubem zdobywam medale na zawodach jak te dwa https://imgur.com/yAepbI5 (strona do zdjęcia) Zajmuje się też robotyką moim ostatnim dziełem to mały motorek który jeździ dookoła i chodzę na dodatkową matematykę w mojej szkole .Lubie koty mam 2 kicie jedna Pusia druga (Bardzo orginalne) Kicia czasem biorę kota mojego taty Ramzesa. W Minecrafcie najbardziej podoba mi się budowanie i jaką możliwość daje Minecraft znam się na mechanizmach więc jak buduje coś na creative to to coś będzie miało tyle mechanizmów że będą one większe od zlepki bloków co właśnie wybudowałem (jak mówię zlepki to nie chodzi mi o to że źle buduje). Nie jestem w 100% dyspozycyjny lecz jeśli sytuacje będzie tego wymagała to będę i zareaguje. Jestem bardzo miłą osobą (no chyba że w szkole to wtedy moja druga twarz wychodzi ale tylko w szkole ) Kreatywną staram robić wszystko jak najlepiej a jak coś mi nie wychodzi to nie denerwuję się tylko staram się jeszcze bardziej wykonać to z czym miałem problem a jak nie umiem rozwiązać to pytam się innych osób wtedy im dziękuje Dziękuje że przeczytałeś te podanie. Napisałem w tym wszystkie odpowiedzi ze wzoru na podanie https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ (wzór) Starałem się napisać to jak najlepiej trochę mi zajęło lecz liczę na to że zaakceptujecie podanie Jeszcze raz dziękuje ze wysłuchanie Do zobaczenia miłego dnia/wieczoru PS:Każdą odpowiedź uszanuje i będę nad nią myśleć
https://scr.hu/V7WJX3 Wystarczający powód, by Cię skreślić. Pomijając już to, iż nawet nie wiesz na jaką posadę rekrutujesz, a w podaniu (napisanym swoją drogą 'na odwal') zareklamowałeś serwer. NIE.
Nie zgodzę się wiem o jaką posadę rekrutuje Pomocnik nie pisałem tej posady na odwal siedziałem trochę nad nią chciałem żeby była dobrze wykonana .też nie rozumiem jaki serwer zareklamowałem w linku który podałaś pisze że chciałbym żeby gracze którzy byli na craftapple ocenili moje podanie jaki serwer zareklamowałem
"Podanie na Pomocnika/Moderatora" To rekrutujesz na pomocnika czy moderatora? To, iż przesiedziałeś nad tym podaniem trochę czasu nie znaczy, że jest dobre, bo do nawet do przeciętnego mu trochę brakuje. A skoro nie wiesz gdzie i jaki serwer zareklamowałeś, nie zwróciłeś uwagi na to, co pisałeś, nie wiesz gdzie popełniłeś błąd tym bardziej nie powinieneś tej rangi otrzymać. A wpieprzanie wszędzie prośby o wypowiedź pod podaniem jest najzwyczajniej w świecie nieodpowiednie i generalnie skreśla kandydata na starcie. Ot taka niepisana zasada, panująca nie tylko tutaj zresztą.
Też bym chciał od razu Moderatora Żeby zostać Moderatorem , musisz zostać pierw pomocnikiem , radzę zapoznać się dokładniej z Wzorem Podania , Regulaminem a także o Obowiązkach. Na dzisiejszy dzień jestem na Nie. Pozdrawiam. EDIT : Już chyba szansy nie dostaniesz, bo w Podaniu zareklamowałeś inny Serwer. Brawo.
Witaj na CraftApple.pl. Cieszę się, że chcesz zostać Pomocnikiem tym samym przyczynić się do podniesienia komfortu gry Graczy CraftApple. To naprawdę budujące. Niestety jako nowy Gracz nie masz szans na dostanie się do Ekipy. Nikt Cie nie zna. Nie wie na co Cie stać. Jaki jesteś na co dzień. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.