Imię: Nikodem Dokładny nick w grze: ItzAvis Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie przebywam od 2 do nawet czasami 5-4 godzin. Najchętniej gram trybie Open Creative. Data urodzenia: 22 październik 2005. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Moją przyjaźń z Minecraft zacząłem w 2014 chociaż interesowałem się nim już od 2012 , a wersja jeśli dobrze pamiętam to początki 1.8 . Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram tu od 2014 ponieważ kiedy zacząłem grać w Minecraft szukałem serwera i znalazłem CA Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Niestety raz byłem ukarany jeśli dobrze pamiętam na survivalu w 2015/16 roku (od razu mówię że nie przez to zmieniłem nick ) Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie nie posiadam. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Co chciałbym zmienić ? Chciałbym dodać komendę dającą możliwość oddania komuś naszej działki , pomagałaby ona w sytuacji kiedy ktoś chce zmienić nick bo sam kiedyś miałem z tym kłopot . Również to o czym napisał RoyalSteve aktywność pomocników i adm. tylko że na Creative. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /kick (nick) - komenda ta wyrzuca gracza który zignorował nasze 3 ostrzeżenia. /tempmute (nick) (czas mute np.1d,2d itp. ). /unmute (nick) - usuwa /tempmute'a z gracza. Obowiązki: ☛Pomaganie moderatorom albo członkom adm. z większą rangą w pilnowaniu porządku na chat'cie. ☛Zgłaszanie wszelkich bugów itp. administracji. ☛Pomaganie graczom w sporach,używaniu komend itd. ☛Uczestniczenie w życiu serwera i forum. ☛Zbierać dowody podczas karania gracza/y. ☛Być dyspozycyjnym czyli na 1. miejscu zawsze ma być prośba/czynność wskazana przez Vice/Administratora , Moderatora. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Adm. nie wiem dlaczego ale jakby "przestała działać" tzw. często widać chaos/nieporządek na chat'cie wywołany brakiem adm. na dajmy Open Creative'ie , dlatego chciałbym pomóc adm. właśnie w pilnowaniu graczy na serwerze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw postaram się żeby kłótnia nie wyszła na zewnątrz , później od każdego uczestniczącego w konflikcie postaram się wysłuchać dlaczego takowy konflikt powstał , a potem wystarczy wywnioskować kto jest sprawcą i upomnieć go. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam umiejętność współpracy z ludźmi , potrafię słuchać innych jak i mówić. Jest tylko jeden minus , często chce za dużo rzeczy zrobić i albo nie wyrabiam czasowo albo , po prostu nie przykładam się do wszystkiego . Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Mam na imię Nikodem , mam 12 lat , mieszkam w okolicach Wrocławia.Interesuje się Sportami: Piłka nożna,siatkówka oraz muzyką.Ogólnie prowadzę ciekawe życie ponieważ podczas prawie każdego powrotu do domu ze szkoły przeżywam jakąś przygodę np: skakanie na trampolinę z balkonu , zwiedzanie ruin po nie wiem czym , chodzenie do parku i granie w butelkę z dojrzewającymi więc zboczonymi kolegami z klasy (sam nie jestem zboczony,mam ten "okres" jakby za sobą chociaż w ogóle go nie przeżyłem ) można by było jeszcze długo wymieniać. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Tak naprawdę gram w minecraft tylko dla tego serwera , ponieważ mam tu dużo znajomych.Według mnie te wszystkie stereotypy "Minecraft? ha gra dla dzieci" itp. mi nie przeszkadzają , wróćmy jednak do pytania. Co lubię w minecraft? Lubię w nim te pomysły , w końcu w realnym życiu rzadko możemy się pochwalić kamiennym mieczem. Czyli lubię nie zwyczajne przedmioty? Może wyobraźnie twórców? Nie wiem jak to nazwać . Określ swoją dyspozycyjność: Prawie codziennie gram , niestety czasami nie wchodzę z powodów nauki zazwyczaj wchodzę w godzinach 18-różnie to wygląda . Próbuje pomagać chociaż nie zawsze widzę pytanie/prośbę gracza. Przyznaje się czasami używam brzydkich słów chociaż zawsze daje jeśli nie "*" to coś innego. Umotywowanie podania: Mam nadzieję że przyjmiecie moje podanie ponieważ naprawdę chce pomagać . Yo, ItzAvis
Podanie spoko, ale: - zero aktywności na forum - nie udzielasz się w grze - błędy Coś mi tu śmierdzi.. Od razu mówię, postaraj się bardziej, niestety ale tego nie widać. Uwierz mi, naprawdę każdy lubi pomagać, po za tym większość graczy tak pisze, nie przekonałeś mnie. Nie.
Witaj - 1. Na forum dołączyłeś dzisiaj, więc nie było opcji żebyś tu pomagał. 2. Nie widzę żebyś pomagał na serwerze. 3. To o czym wspomniałeś, czyli nieprzestrzeganie netykiety. + 1.Podanie estetyczne 2.Znasz komendy pomocnika i wiesz jakie ma obowiązki
Zerowa aktywność na forum i nie widzę żebyś jako tako pomagał innym. Za to (jak już wyżej było napisane) znasz uprawnienia i obowiązki pomocnika. Na razie jestem na neutral.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.