Czeeeść Jestem AngeelaQ ;P Zgłaszam się tu, by zdobyć oznakę pomocnika ;3 w ostatnim czasie, bardzo się staram. Naprawdę mi zależy i dziękuję tym osobą co mnie wspierają w byciu pomocnikiem Moim zdaniem jestem uczciwą osobą ;D Prawie cały czas, jestem na tym najlepszym serwerze Pozdrawiam [ZALEŻY ;C]
Hej. Zapoznaj się prosze z wzorem podania i z obowiązkami oraz uprawnieniami pomocnika ponieważ podania bez wzoru nie będą rozpatrywane Do zamknięcia
Będę chyba przypominał dużo razy. Po co piszecie konkretnie to samo? Czy wasze wypowiedzi mają w sobie coś innego oprócz tylko przekaz 'Brak wzoru do zamknięcia'? Moglibyście dodać coś od siebie a nie jeden po drugim powtarzać to samo? AngeelaQ jest miłą osobą, lecz podanie bez wzoru jest wystarczającym czynnikiem, które da negatywne rozpatrzenie podania. Czekamy na ciebie Three i na nasze ulubione 'Niestety fakt, iż...'
Niestety fakt iż, nie zapoznałaś się ze wzorem pomocnika przekreśla twoje szansę na tą rangę. XD A tak na serio, zobaczymy jakbyś napisała ze wzorem, to podanie najprawdopodobniej będzie zamknięte. A TU MASZ WZÓR PODANIA: https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/
Niestety fakt, iż nie mogłaś zagłosować na siebie osiem razy przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Spoiler: POWÓD Dodatkowo fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.