Moje Imię: Paweł Nick W Grze: pawellulek Dziennie przebywam ok. 3-4 Godzin. Najchętniej Gram na Skyblock. Data Urodzenia: 03.02.2003 W Minecrafta Zaczynałem Grac ok.: 28 czerwca 2014 Wersja: 1.7.10 Na CraftApple Zacząłem Grać ok.: 26 czerwca 2015 Roku Nie pamiętam czy kiedykolwiek byłem karany a jak byłem to żałuje swoich błędów Nie Posiadam Rangi Premium Na Serwerze CraftApple Co Chciałbym zmienić na serwerze Craftapple? : Serwer jest Idealny Uprawnienia Pomocnika: Komenda: /kick <nick winnego> <powód wyrzucenia> Wyrzucenie Z Serwera /tempmute <nick winnego> <czas>{ godzinach minutach sekundach i dniach} <powód wyciszenia> wycisza użytkownika /unmute <nick winnego> - zdejmuje wyciszenie Obowiązki Pomocnika: Pomagać Moderatorom ogarniać chat Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do Wyższej Administracji Pomagać graczom z problemami wyjaśnić działanie komend Uczestniczyć W Życiu serwera i forum Zbierać dowody aby mieć podstawy na ukaranie gracza Być do dyspozycji (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administrację Wyższą Ragą) Chciałbym Należeć do ekipy serwerowni Craftapple ponieważ: lubię ten serwer często na nim gram jest mało serwerów takich jak ten. Powstałe konflikty załagodzę w następujący sposób: Zapytam Się W czym Problem, Dowiem się czy sprawę da rade załatwić polubownie, Jak Kłótnia przerodzi się wy przeklinanie i wyzywanie na chacie, Dam Ostrzeżenie, Jeśli to nie poskutkuje zbiorę dowody i wyżuce źle zachowujących się graczy Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Sądzę że tak ponieważ na serwerach na których grałem przed znalezieniem serwerowni Craftapple świetnie dogadywałem się z graczami i nadal świetnie się dogaduję. Pięć zdań o mnie: Posiadam umiejętności współpracy z ludźmi. Lubie pisać strony www, skrypty od niedawna zajmuję się też językiem java {pluginy}. Mieszkam niedaleko Jeleniej Góry w województwie dolnośląskim. Miałem doświadczenia i mam przekonanie do słów Potrafisz Liczyć To Licz Na Siebie. Uwielbiam grać na serwerze craftapple trybie skyblock. Najbardziej w grze minecraft podoba mi się: Kreatywność Graczy na serwerach Zaskakujące update Tak jak te w najbliższym czasie 1.14 dodanie Delfinów i żółwi. Moja dyspozycyjność na serwerze jest 100% w czasie mojej gry 3-4 godziny Dyspozycyjność na teamspeaku Jak Ktoś poprosi to wbije Motywacja do napisania podania: Uwielbiam pomagać graczom i wsparcie moich kolegów i koleżanek z serwera.
Podanie jest z błędnymi pytaniami, niektórzy powiedzą że bez wzoru. 14-latek a raz zdanie rozpoczyna z małej litery lub tam gdzie nie trzeba pisze wielką literą. Być może to jest ok, ale w podaniu musisz dbać o poprawne zasady polszczyzny. Rzadko wbjam na SkyBlock, więc nie widziałem jak pomagasz. Masz jeszcze dużego minusa za zerową aktywność na forum, dzisiaj dołączył i pierwsze co, to podanie więc praktycznie nie kojarzę cię, może raz cię widziałem. Jestem na NIE, ale jak zwiększysz aktywność na forum, to będę na TAK. ( Polecam ci pomagać w tym czasie na forum i w grze, być kulturalnym i miłym. Na twoim miejscu napisałbym podanie na początku marca )
Podanie niedopracowane,jest w nim dużo błędów Czytam 7 raz i dalej nw o co chodzi Coś nie pykło chyba Na nie :/
1. - To jest podejrzane. 2. -To jest najzwyklejsze podlizywanie się. 3. -Za mało informacji. 4.. -Zdania nie są rozbudowane. 5. -Mało przekonująca motywacja. 6.Nie jesteś aktywny na forum. 7.Popracuj trochę nad gramatyką i interpunkcją. 8.Na forum zarejestrowałeś się dopiero dzisiaj.
Niestety przeprowadzony test udowodnił, iż brakuje Ci zapału do pomagania innym. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Popracuj nad swoim podejściem. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.