Imię: Kacper Dokładny nick w grze: Kacperowskyy Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie gram po 5/6 godzin, najchętniej przebywam na serwerach creative. Data urodzenia: 13.01.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 12.05.2013, wersja 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 13.02.2018 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy nie bylem karany. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: na serwerze creative dodal bym ,,wizytowki dzialek" czyli podczas wejscia na dzialke wyswietla sie nick własciciela i numer działki. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z serwera /tempmute [nick] [powód] [czas] - wycisza danego gracza na czas określony. Obowiązki: -Pomagać administracji w ogarnianiu serwera. -zgłaszać różne problemy serwera do administracji. -pomagać graczom i wyjaśniać działanie komend. -udzielać sie na forum oraz na serwerze. -być dyspozycyjnym wobec wyższej administracji. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ lubię pomagać ludziom, chcę pomóc w rozwijaniu sie serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty próbuję rozwiązywać na spokojnie bez niepotrzebnych wulgaryzmów i obraz. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Codziennie pomagam na innym serwerze (jestem KidModem) na ktorym są bardzo konfliktowi ludzie i daję sobie radę sam ogarniać 40 osób. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Kacper. W styczniu ukończyłem 15 lat. Mieszka w Słubicach w woj. Lubuskim. Na co dzień zajmuję się tuningowaniem motorów. Moim hobby jest motoryzacja oraz jazda na longboardzie. Jestem osobą kreatywną oraz spokojną która lubi pomagać innym. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej w grze MC podoba mi sie możliwość współpracy i rywalizacji miedzy graczami na publicznych oraz prywatnych serwerach. Określ swoją dyspozycyjność: W wolnych chwilach przesiaduje na serwerach Minecraft by pomagać nowym graczom i pomoć roozwiązywać innych problemu/konflikty. Umotywowanie podania: Jest to jeden z lepszych serwerów w Polsce, na serwerach przebywa dużo graczy w związku z czym chciałbym dołączyć do Administracji serwera by móc pomagać Administracji w pilnowaniu graczy. Proszę o rozpatrzenie mojego podania.
Witaj. Podanie boli w oczy, głównie o te kolorki. Za krótko grasz na CraftApple, na serwerze nigdy Cię nie widziałam, konto założyłeś dzisiaj. Zapomniałeś chyba o czymś. Mozesz robić to bez Pomocnika Skoro jesteś tam KidModem, dlaczego chcesz być tu Pomocnikiem? Prawie nic o Tobie się nie dowiedziałam, to nie są rozbudowane zdania. Radzę się zapoznać z terminem "dyspozycyjność". Nie przekonujące. Pograj na CraftApple następny miesiąc, daj się poznać Graczom, pomagaj, udzielaj się na Forum, napisz Podanie i zobaczymy. Na nie.
Witam. Napisze tylko to co tutaj jest niżej widoczne, iż to wyjaśnia wszystko. Jeden dzień tu grasz i już na POMOCNIKA? Ja bym Ci radził poczekać trochę dłużej, ponieważ nie wiesz jak u nas jest na serwie. Ledwie poznałeś graczy, a przed tobą jeszcze wiele rzeczy na Ca. Ja jestem tu oczywiście na NIE. -Pozdrawiam Skyraf
Taki maly off-topic. Zanim zaczniesz pouczac innych sama miej wiedze wieksza (albo chociazby rowna) i poprawna. Dyspozycyjnosc to krotko mowiac gotowosc do podjecia danej czynnosci. Nie poddalas ow zadaniu (okresleniu swojej dyspozycyjnosci) w zadnym stopniu. On poradzil sobie z nim duzo lepiej, aczkolwiek nadal nie perfekcyjnie. Jakim prawem chcesz go pouczac w tym temacie?
Dyspozycyjność to również jest to, w jaki sposób można się z kimś skontaktować. Proszę o nie zaśmiecanie wątku i zachowanie swojej opinii apropo mojej subiektywnej opinii dla siebie, gdyż na każdym kroku nie komentujesz Podania, tylko mój tekst pod Podaniem. Ujęłam tylko to co ja sądzę, nie musisz się pchać ze swoim zdaniem wszędzie, jest to zbędne.
Na CA grasz od wczoraj, konto na forum założyłeś dzisiaj.. Radzę Ci się zapoznać z tutejszymi graczami i bardziej poznać CA. Na NIE. Powodzenia na przyszłość.
Bez zbędnego gadania, od razu przechodzę do rzeczy. Grasz na tym serwerze 1 dzień i już chcesz pomocnika? Człowieku, zwolnij tępo. Jesteś pewien że to wszystko? Do takich rzeczy pomocnik nie jest ci potrzebny xD Bardzo rozbudowane zdania. Tak bardzo, że aż nie. Jak już Crytal wspomniała, zapoznaj się z tym co znaczy dyspozycyjność. Szczerze, to kompletnie nie jest przekonujące. Na co dzień na serwerze jest przeciętnie 100-150 graczy (a tu wspomnę że w Polsce jest wiele serwerów z tysiącami grających), wiele też osób uważa że serwer upada... Moim zdaniem jest to bardziej podlizywanie się. Pozdrawiam
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a ponad to od niedawna grasz na CraftApple co przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.