Godzina I Data Pisania Podania: 04.19 | 24.03.2018 Imię: Kryspin Dokładny nick w grze: Mr_Weay_TV Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 2 do 4 godzin Data urodzenia: 23.05.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rok: 2013 maj Wersja: 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Koniec Sierpnia 2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie Byłem Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic Wszystko Jest Dobrze Zrobione. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /tempmute {Nick} (czas) <Powód> - Wycisza gracza Na Okreslony Czas /unmute {Nick} - Odmutowanie Gracza /kick {Nick} - Wyrzuca Gracza Z Serwera Obowiązki: - Informowanie O Bugach I Ważnych Sprawach Administratorów - Pomaganie Graczom - Wykonywanie poleceń Większych Rang Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Uważam Że Był Bym W Stanie Pomagać Graczą, i z biegiem czasu awansować na moderatora W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wyciągnę Wnioski, Dowody {screeny} I Postaram Się Pogodzić Graczy Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Kiedys Byłem pomocnym Administratorem Na Serwerze PVP. Więc Raczej Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Kryspin Mam 14lat i Mieszkam W Bytomiu Na Ślonsku [<3Ślonsko Godka]. Na Co dzień Wychodzę na Dwór, Jeżdżę na rowerze czy biegam na około stadionu dla relaksu. Interesuje Się Programowaniem puki co Tylko W Scratch, Ale jeżeli kupie sobie nowy komputer to chciał bym spróbować zrobić kiedys własną grę. Interesuje Się Też nagrywaniem chociaż słabo mi to wychodzi, oraz robieniu zdięć aparatem cyfrowym. Nie Mam Nic Do Dodania oprócz tego że za niedługo lece do Wielkiej Brytanii pozwiedzać i porobić zdięcia. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: to ze nikt mi nie zabroni zciąć drzewa, zapalić ogniska w lesie czy zbudowania Domku Gdzie kol wiek I nikt mi Tego nie zabroni. Określ swoją dyspozycyjność: Jeżeli Chodzi o to to jestem prawie zawsze aktywny na serwerze, ts3, discord, skype, Facebook. Umotywowanie podania:Chciał Bym Dołączyć Do Całej Ekipy Craftapple i pomagać w różnych okazjach nawet przy pracach na serwerze. Nie Mam Nic Więcej Do Dodania, Ale Z Góry Dziękuję. Pozdrawiam Całą Administracje serwera craftapple
Nie ma się co rozpisywać, najlepiej w plusach i minusach. Podanie nieestetyczne Zły wzór Ortografia leży i kwiczy Zerowa aktywność na forum Pierwszy raz widzę twój nick Nie ogarniasz jeszcze A to po co? Na nie.
1.Estetyka 2.Ortografia 3.Jak Ciebie widzę na forum to 1 na milion 4.Pierwszy raz widzę twój nick 5.Niepotrzebnie dodałeś godzinę i datę utworzenia Pod sumując JESTEM NA NIE....
Witaj Mr_Weay_TV ! Tak jak koledzy wyżej napisali - Wkradło Ci się kilka błędów ortograficznych. Ortografia może nie jest najważniejsza ale jednak lekkie znaczenie ma - Pytania i odpowiedzi się zlewają przez co nie do końca fajnie się je czyta - Tak samo jak koledzy wyżej - Pierwszy raz widzę Twój nick przez co albo zakłamałeś z datą dołączenia na CA lub jesteś cichutką myszką a co za tym idzie - nie widać iż byś pomagał - Odpowiedzi do pytań mógłbyś bardziej rozbudować żeby wyglądało że poświęciłeś sporo czasu na napisanie Podania - Data i godzina... Tego jeszcze nie widziałem ale broń Boże nie jest to żadnym minusem - Niektórych pytań nie zrozumiałeś :/ Podsumowując Bynajmniej teraz nie masz zbytnio szans na dołączanie do Ekipy Masz tu kilka rad jakbyś jeszcze raz próbował : - Zwiększ aktywność na forum i w grze - Przeczytaj regulamin - Poczytaj sobie podania innych i zobacz jak one mniej więcej wyglądają - Pomagaj ale nie na siłę tylko z przyjemności bo to się liczy - I inne , które musisz sam wywnioskować Pozdrawiam Stachu
Więc tak: -Aktywność zerowa(na forum), -Czasami grasz,ale jeszcze nigdy nikomu nie pomogłeś, -Krótkie podanie, -Ortografia, -Nieczytelne podanie. Jestem na NIE
Czegoś tu brakuje Na pewno coś by się znalazło Mm..., które kopiowane? Już teraz jesteś w stanie tylko trzeba chcieć Po co dowody do łagodzenia konfliktów? Brawa dla tego pana A my? #smutek No więc: - nie pomagasz - słabe orto (zdania z małej literki) - podanie nie przemyślane - mała aktywność na forum Nikt by nie wiedział Na NIE
Szczerze? Nigdy nie zauważyłem Twojego nicku w Grze pomimo nietypowej nazwy, która na pewno rzuca się mocno w oczy oraz w pamięć (przynajmniej ze skojarzenia). Reszty nie muszę pisać, gdyż wzwyż wszyscy ładnie wszystko opisali. Na NIE.
Tak jak przedmówcy: podanie jest nieestetyczne, błędy ortograficzne, oraz jesteś strasznie pewny tego, że szybko awansujesz na moderatora. Nie stosuje się w całym zdaniu wielkich pierwszych liter, stosujesz je tylko w 1 słowie, na początku zdania. Dorośnij, zacznij wreszcie grać na serwerze i się pokazywać, zajrzyj w słownik i dopiero proś o rangę.
- Podanie się zlewa, - Nie widuję Cię na serwerze, - Nie pomagasz, - Interpunkcja, + Długa gra w MC. Jestem na NIE. #pisanie na szybko #przypominajka
Niestety przeprowadzony test udowodnił, iż brakuje Ci zapału do pomagania innym. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Popracuj nad swoim podejściem. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj praktyczne wskazówki na temat dobrej kandydatury. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.