MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Elitoss

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Elitoss :), 1 Kwiecień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Elitoss :)

Elitoss :) Ryba

Docenione treści:
    35
    Imię: Paweł

Dokładny nick w grze:Elitoss

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:No to tak: Pon, Śro i Pią gram tak z 4
    Godziny, natomiast w Wtorki i Czwartki gram 2,5h. W Weekendy potrafię grać od 5-10h(No-Life). Najchętniej gram na ocv

Data urodzenia:09.10.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Był to rok 2014 wersja 1.7.10.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Grudzień rok 2015.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy nie byłem karany.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak posiadam.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Trudne pytanie, ale tak najbardziej chciałbym zmienić zachowanie graczy,wiem że mam na to mały wpływ,ale nie ma takiego dnia gdzie jakiś gracz kogoś nie wyzywa,czy też nie kłóci się. A tak za bardzo nie wiem co innego mógłbym i chciałbym zmienić na jabłku.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Uprawnienia:
    /kick [Nick] Powód-Wyrzuca gracza z serwera,
    /tempmute [Nick] Czas Powód- ,,zaszywa usta gracza'',
    /unmute [Nick]-,,odszywa usta gracza''.
    Obowiązki:
    -Pomagać Modowi w ogarnianiu chatu,
    -Pomagać graczom (Oczywiście zwykły gracz też może to robić),
    -Być Dyspozycyjnym,
    -Zbierać dowody podczas karania.
    -Zgłaszać Bugi itp.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym codziennie pilnować chatu, żeby innym graczom lepiej się grało.Może dziwnie to zabrzmi, ale moje hobby to pomaganie innym :v. Myślę także że
    Moderatorzy serwera trochę olewają ten tryb.A Administracja zajmuje bardziej czymś innym niż pilnowaniem
    chatu. Jedyny pomocnik który często gra to:Skyraf(jesli chodzi o cv).

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spytam obu stron o co poszło, potem spróbuje rozwiązać problem. Jednak gdy będzie to kłótnia z wulgaryzmami, i gracz nie będzie chciał się uspokoić, daje zasłużoną kare(w tym przypadku Kick).

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam, mam bardzo mało wrogów na jabłku i w realu(jak wgl mam). Lubię pomagać i spędzać czas z innymi, może przez to nie mam przeciwników. Czy to w realu czy to w klockach mało się kłócę.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Cześć!Jestem Paweł, nastolatek który gra w klocki! Nie tylko lubię grać klocki, interesuje mnie także piłka nożna, oprócz reprezentacji Polski kibicuje również Juventusowi F.C.Ale mniejsza z tym.Jak podałem wyżej bardzo lubię pomagać, nie odmawiam żadnej pomocy(no chyba że mam afka :/). Lubię też tematy wojenne typu WW1,WW2 no i może trochę sprawy nowoczesne.Były moje zainteresowania, to może teraz szkoła?W szkole najlepiej uczę się Historii i WF-u .Najczęściej dostaje trójki i czwórki, często czegoś zapomnę jeśli chodzi o kartkówkę.W klasie zdaje mi się że każdy mnie lubi, ale przyjaciół prawdziwych mam 3,z jednym także chodzę na treningi piłki nożnej.
    Często dostaje uwagi w szkolę za ,,notoryczne gadanie na lekcji'' choć nie przejmuje się tym za bardzo.Jednak nie chciałbym pokazywać twarzy/ujawniać głosu w necie.No cóż.To na tyle.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Niby łatwe pytanie, a trudne. W grze ,,Minecraft'' moim zdaniem najlepsze jest to że możesz robić co chcesz, możesz wybrać tryb survival i samodzielnie zdobywać materiały do budowy,lub wybrać
    tryb creative gdzie masz nieograniczoną ilość materiałów do budowania. itp. W klockach można się spotykać z kumplami przez
    sieć LAN, lub na serwerze. Oczywiście na serwerach Minecraftowych można poznawać nowych znajomych.

Określ swoją dyspozycyjność: Głównie można spotkać mnie w godzinach:
    15:00-18:00[Przerwa]20:00-23:00. A w dni wolne od 10:00 rano do 23:00 (no chyba że gdzieś jadę).

Umotywowanie podania:Mam nadzieje że znajdzie się miejsce w ekipie, i tak ogólnie przepraszam za wszystkie
    błędy językowe.Poświęciłem o wiele więcej czasu niż na stare podanie(Link na samym dole).Życzę również wesołego jajka.

PS.Od tygodnia próbuje ogarnąć moje ogromne afczenie na serwerze.
    PPS.Link do starego podania: https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-elitoss.12318/
    Pozdrawiam ekipę serwera i graczy.

Edit:
    @DJCreeperYT Tak jak napisałem, gdy nie mam afka, nie wiem dokładnie kiedy to było,ale jest duża szansa że byłem na forum. Wątpię,że wtedy byłem aktywny na serwerze.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
    #1 Elitoss :), 1 Kwiecień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 1 Kwiecień 2018
    Reklama
  2. Neviriell

Neviriell Dron nr. 44

Docenione treści:
    1
    Znam tego tutaj osobnika od jakiegoś czasu (odliczając 50% tego czasu z jego afczenia) i szczerze polecam. Dosyć dobrze będzie radzić sobie z kłótniami i gównoburzami jakie powstają na czacie.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    • Lubię To Lubię To x 4
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    #3 DJCreeperYT, 1 Kwiecień 2018
  4. Raddusszz

Raddusszz Użytkownik

Docenione treści:
    15
    Oczywiście! Elitoss Idealnie nadaje się na tą range Dlaczego tak sądzę
    ZALETY:
    1) Często widzę go w karczmie jak i na serwerze
    2) Jest miły (Nie używa wulgaryzmów,bluźnierstw itd)
    3) Często pomaga innym
    Wady:
    Jedyną jego wadą jest długie AFK ale to da sie usprawiedliwić

5. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Jeśli afczysz takie duże ilości czasu będąc zwykłym Graczem to jaką mamy pewność że będziesz dość aktywny mając Pomocnika?

Pomocnik jest też w jakimś stopniu mocno odpowiedzialny za porządek na Czacie - a co jeśli będzie jakiś spam czy kłótnia a Ty akurat będziesz na afku...

Nie powiem bo widuję Cię często na Serwerze, ale bardzo rzadko widziałem płynącą z Twojej strony pomoc. (być może było to akurat związane z Twoim afczeniem w tym czasie ;))

Jesteś kulturalną osobą i miłą, ale według mnie jeszcze dość za wcześnie, abyś zasłużył na Tą rangę.
    Ps: Popracuj nad aktywnością na Czacie.

Pozdrawiam R_A_P_E_R

• Lubię To Lubię To x 3
    • Lista
  6. ghostpand

ghostpand Użytkownik

Docenione treści:
    7
    +Jesteś pomocny
    +Miły
    +Odpowiedni Wiek
    +Przejrzyste podanie
    Ale proszę abyś popracował nad tym ,,afczeniem".

Ja : Tak
    (Ludzie to, że nie ma komu pomagać albo pomaga na msg nie znaczy, że tego nie robi..)

~Ghostuś <3

• Burak Burak x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  7. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Cześć Elitoss teraz ja skomentuje twoje podanie. Nie będę tu dawał jakiś twoich cytatów tylko napiszę co sądzę o twojej kandydaturze.
    Chodzi mi to, że dla mnie za mało próbujesz pomóc dzisiejszym graczom. Składasz te skargi czasami i się udzielasz na forum jednak same forum nie wystarczy. Chodzi mi głównie o to jak mnie dzisiaj spytałeś w wiadomości prywatnej w grze czy napisać Podanie moja odpowiedź zabrzmiała Jest to twój wybór jednak ja bym jeszcze poczekał trochę, ponieważ jak pomagasz to twoje pomaganie wygląda w ten sposób, że napiszesz komendę jakąś, ale czasami. Z uspokajaniem graczy tak samo wygląda zrobisz to czasami jednak prawie w ogóle kiedy przynajmniej Cię obserwowałem w grze. No dla mnie powinieneś poczekać jeszcze ten przynajmniej miesiąc i przez ten czas angażujesz się w rozmowy na czacie (Pomagasz kiedy się o coś pytają jak i uspokajasz graczy jeżeli nie ma żadnego Pomocnika w grze lub jakiejś wyższej rangi). Po mojej wypowiedzi daje na ten czas NIE.
    Pozdrawiam Skyraf

EDIT1:

@ghostpand Wybacz jednakże jeden z graczy (Nie będę podawał nicku bo nie wiem, czy sobie nie życzy) specjalnie wszedł na Multi konto i pytał przy Elitossie kiedy nie miał AFKA, ponieważ zostało to sprawdzone przez niego nie pomógł mu a napisał parę razy "Jak stworzyć działkę". (Nie było mnie na serwerze w tym czasie). Więc tutaj nie ma czegoś takiego, że nie ma komu pomagać lub pomaga na msg.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
    #7 _Zyraf_, 1 Kwiecień 2018
    Reklama
  8. Raddusszz

Raddusszz Użytkownik

Docenione treści:
    15
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
  9. _Jihad Arab

_Jihad Arab Użytkownik

Docenione treści:
    64
    Jesteś na serwerze cały czas, jednak nie widać żebyś pomagał. Ciągle afczysz i jest to minusem.
    Na NIE

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
  10. Dertax

Dertax Użytkownik

Docenione treści:
    11
    No na pewno jestem na tak, znam cię dosyć długo więc wiem jaki jesteś.
    Popraw tylko to afczenie :]

• Burak Burak x 4
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  11. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Docenione treści:
    37
    Tak, oczywiście zacznę od wad <3

Twoje hobby. Nie pomagasz kompletnie.

To pisz o rzeczach, na które miałbyś większy wpływ jako pomocnik XD

A teraz plusy :/

Teoretycznie, wiek poprawny

-No często jesteś na serwerze, temu zaprzeczyć nie można...

I tak przy okazji:

Klocki i klocki. Unikaj powtórzeń w zdaniach...

Dobra, dalej mi się pisać nie chce, ale ogółem na razie NEUTRAL.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    #11 Wiktorowy, 3 Kwiecień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 7 Kwiecień 2018
  12. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Witaj,

Podanie estetyczne, widuję Cię na serwerze, ale za mało pomagasz. Czasem raczysz zerknąć na czat i odpowiedzieć na jedno, dwa pytania i koniec.
    Moim zdaniem powinieneś jeszcze trochę poczekać i więcej pomagać.

Miłego wieczoru ;)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
  13. SpeedNitro

SpeedNitro #Experience2JZLabel

Docenione treści:
    27
    No pomimo kilku gaf (sam lepszy nie jestem przyjacielu z serwera) to nawet nawet.Chociaż podobno afczysz co dobre też nie jest.Jestem na TAK a nawet jak nie dostaniesz siędo ekipy to spróbuj ponownie bo widać że masz potencjał.

14. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Zacznę od tego, że według członków Ekipy byś się nadawał na Pomocnika, bo .... ciągle AFKujesz. #HermetyczneŻarcikiEkipy
    Ale niestety pisząc "graczy" małą literą zmazałeś podziw w ich oczach.
    Ale poza tym, przeprowadzony test udowodnił, iż brakuje Ci zapału do pomagania innym. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Popracuj nad swoim podejściem. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj praktyczne wskazówki na temat dobrej kandydatury.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 4
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę