MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja na pomocnika na skyblock

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika claymonster2, 3 Kwiecień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. claymonster2

claymonster2 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mateusz ( ale bardziej Mati )

Dokładny nick w grze: claymonster2
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: tak okoły 2 i pół godziny dziennie

Data urodzenia: 15.03.2001

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: jak miałem chyba 6 lub 7 lat

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ojej to było chyba 1.4.2018r

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: jeszcze nigdy

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: nie, nie posiadam
    .

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? nie . Na tym serwerze nie .

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: tak, są lekkie lagi oraz bugi na skyblock'u
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: znam uprawnienia : Musi pilnować chat'u , aby nikt nie spamił
    lub promował jakiś serwer . Musi wyciszać graczy jak przeklinają lub robią coś wbrew regulaminowi ewentualnie za jakies inne przywijenia jakie mówi nam regulamin lub taryfikator

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bardzo zależy mi na tym zeby zostać pomocnikiem na Craftapple , bo lubie bardzo byc lekko blisko ludzi ( tak w depresji to źle raczej dlatego próbuję sie odnależć ) uwielbiam też pomagać innym ldatego powstała mi taka myśl aby byc w administracji .

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: rozmową , wysłuchanie dwóch stron konfliktu , zastosowaniem strategi tzw kłutni konstruktywnej ( co to?? Konstruktywna kłótnia to według psychologów szczera, otwarta dyskusja osób posiadających odmienne zdanie na dany temat, wykluczająca krzyk i przemoc. Brzmi pięknie, ale... jak tu grzecznie się kłócić, kiedy górę biorą negatywne emocje?Złościmy się z wielu powodów. Na przykład :: w pracy szef ma pretensje, dostałes/aś jedynkę, chłopak/dziweczyna nie wyrzucił/a śmieci. Codzienne życie przynosi tysiące sytuacji, które wywołują w nas złe emocje. Złość to potężna energia. Tłumiona może wybuchnąć ze zdwojoną siłą w najbardziej nieoczekiwanym momencie – zwykle nieadekwatnie do sytuacji. Jeżeli wymknie się spod kontroli, stanowi wielką, destrukcyjną siłę. Ale uchwycona we właściwym momencie i odpowiednio ukierunkowana może przynieść wiele korzyści. Pod wpływem złości sprzątamy mieszkanie, wsiadamy na rower, przychodzą nam do głowy twórcze pomysły, znajdujemy rozwiązanie życiowych problemów. Również w relacjach partnerskich złość nie musi być niszcząca, pod warunkiem że wiemy, jak sobie z nią radzić. Dac ostrzeżenie lub wykopać z serwera .

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem osobą wrażliwą i podejmuje czasami pochopne przymyślenia . Nie jestem mięczakiem. :) Jestem człowiekiem lekko chorym i jestem zawsze co miesiac badany przez lekarzy ( chodzi o depresje i zaburzenia zachowania, ale nie bujcie się tego da się kontrolować ) jestem osobą bardzo zniszczoną przez ludzi dlatego chcę się odnależć wsród tych tutaj ludzi , mam nadzieję, że uda mi się .

Dziękuję :)

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Uczy pare rzeczy np języka obcego, albo uczy też ' życia '

Określ swoją dyspozycyjność: Myślę, że tak mogę byc na każde zawołanie .

Umotywowanie podania: sprawdzić siebie czy podołam drugi raz w innej administracji . Myślę, że będę będziemy się rozumieć .
    Pozdrawiam wszystkich graczy oraz cała administracje

Reklama
  2. Negative_Salad

Negative_Salad Czlowiek bez ambicjii w internecie(◍•ᴗ•◍)

Docenione treści:
    38
    To standardowo wymienię + oraz -.
    Minusy:
    Podanie niestetyczne, ciężko sie je czyta.
    Ortografia na niskim poziomie
    Ogólne uwagi:
    Co chciałbyś zmienić na CA, "tak" (???)

Po co dopisujesz tego więcej, Wystarczy: "Nie, nie składałem".
    W jakim celu ich pozdrawiasz? Nie było pytania czy pozdrawiasz.

Uczy życia, to znaczy? Mógłbyś troche to rozwinąć.
    Plusy
    Odpowiedni wiek
    Nie byłeś karany

Biorąc pod uwagę to wszystko jestem na NIE.

3. 1854

1854 Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Ortografia słaba, dopiero co zacząłeś grę na tym serwerze. Podanie razi w oczy, odpowiedzi na pytania są nieskładne, ni to składu, ni to ładu.
    Na NIE.

4. claymonster2

claymonster2 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pozdrawiam to było dla szacunku do was

5. claymonster2

claymonster2 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tylko tez użytkowniku Negative_Salad podanie zawsze ma składać z conajmniej 1000 znaków tak apropo .
    Mówisz trudno się je czyta ponieważ starałem się aby odpowiedzi były dokładne a tam się pomyliłem w co chciałbyś zmienić chodziło mi o te bugi na skyblock'u , ale nie ważne będę się jeszcze starał osiągnąć ten cel aby zostać pomocnikiem .Może następnym razem będzie lepiej napisane . Pozdrawiam Cię .

6. TorMenTor128

TorMenTor128 السلام عليكم

Docenione treści:
    4
    Już na początek trzeba wytknąć tę jakże palącą w oczy czcionkę. Składnia też mogłaby być lepsza, jak na Twój wiek. Zacząłeś grać na CA 1 kwietnia 2018?
    Tak samo co do daty, kiedy pierwszy raz grałeś w Minecraft. Jak miałeś 6 czy 7 lat? To by było w 2007-8 roku, a jak wiadomo, Minecrafta wtedy nie było ;)
    Niektóre części podania zbyt rozbudowane, a inne wcale.
    Jestem na Nie.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  7. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Docenione treści:
    52
    Wady:

1.Nie poświęciłeś wystarczająco dużo czasu na napisanie podania. Podanie jest zbyt krótkie.

2.Na craftapple zacząłeś grać stosunkowo od niedawno.

3.Występują liczne błędy gramatyczne, ortograficzne, interpunkcyjne.

4.Prawdopodobnie kłamiesz co do wieku.

5.Z twojego podania można wywnioskować że napisałeś to podanie aby być pomocnikiem na tym serwerze ponieważ na innych ci się to nie udawało.

6.
    - Brak informacji na jakim trybie.

7.
    - Brak informacji o wersji. Pewnie sam masz 6/7 lat skoro daty nie potrafisz podać a wiesz ile wtedy miałeś lat. :)

8.
    - Wymienione przez ciebie czynności to są obowiązki a nie uprawnienia.

9.Brak znajomości uprawnień które posiada pomocnik.

10.
    - Mało informacji.

11.
    - Za mało rozbudowanych zdań.

12.
    - Za mało informacji.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
    #7 Feroxer1, 3 Kwiecień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 3 Kwiecień 2018
    Reklama
  8. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Podanie nieczytelne, pierwszy raz widzę Twój nick, zerowa aktywność na forum to jedne z wielu minusów jakie posiadasz.
    Na nie.

9. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Docenione treści:
    37
    Tak PRZYJAŹNIE zaczynając, wad jest tyle, że aż nie chce mi się ich pisać...

Plusów nie widzę.

Na
    NIE <3

10. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Docenione treści:
    3
    Nie chce Cię obrażać, ale wygląda, jakbyś próbował na litość (informując wszystkich naokoło o swojej depresji) wymusić rangę.
    Chłopie, grasz dopiero od 2 dni na serwerze, błagam Cię.
    Zapoznaj się jeszcze raz ze wzorem podania, przesiedź na tym serwerze z 2-3 miesiace i dopiero pomyśl nad składaniem podań.
    PS: Pomocnikiem jesteś na każdym trybie, jeśli będziesz wzywany na inny tryb to nie wejdziesz, bo chcesz być pomocnikiem SkyBlock'a?

11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie. A to w połączeniu z faktem, iż grasz na CraftApple od niedawna przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TeamSpeak. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę