MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] karcia

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika karcia, 4 Kwiecień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. karcia

karcia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Karolina

Dokładny nick w grze: karcia

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ostatnio mnie długo nie było ale mam zamiar to zmienić.Najczęściej gram na survivalu.

Data urodzenia: 18.09.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: zaczynałam grać w Minecrafta jakoś w 2016 nie pamiętam dokładnie.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jakoś w październiku 2016

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Staram się nie łamać regulaminu.Ale przyznam że czsami kicki dostawałam.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie,nie posiadam rangi PREMIUM.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Tak,kilka razy, nie pamiętam ile.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Narazie nad tym nie rozmyślałam.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Pomocnik ma dostęp do komend :
    -/kick wyrzuca gracza z serwera
    -/mute wycisza gracza na określony czas.

Obowiązki Pomocnika :
    -Zgłaszanie błędów do Administracji
    -Pilnowanie czatu
    -bycie aktywnym na forum i w grze

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Od dłuższego czasu się o to staram no ale nigdy mi to nie wychodziło,może teraz mi się uda :) .

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapoznała bym się z konfliktem,ale jeśli by to się powtarzało zapewne urzyłabym komendy /kick lecz gdyby to się kolejny raz powtórzyło to urzyłabym komendy /mute na określony czas.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Myślę że tak.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. No więc tak, jestem Karolina i mam 13 lat.Jestem z Bydgoszczy ale aktualnie mieszkam w Niemczech.Dlatego mój polski czasami trochę kuleje i z góry za to przepraszam.Moim hobby jest sport między innymi też kickboxing.Aktualnie chodzę do 6 klasy, powinnam do 7 bo raz powtarzałam klase przez obcy mi język.Jestem osobą dosyć wrażliwą ale na pewno wspierającą.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: chyba to że budowanie i wyobraźnia nie ma granic.

Określ swoją dyspozycyjność: Teraz dosyć rzadko wchodziłam na serwer bo musiałam się zająć nauką.

Umotywowanie podania:
    Od dłuższego czasu chciałam dostać rangę Pomocnik ale tak jak mówiłam,nigdy mi się to nie udawało.No i Chciała bym się na coś przydać :) .

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 7
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  2. spadajokej

spadajokej Użytkownik

Docenione treści:
    32
    Interpunkcja leży - zaczynasz zdania z małej litery.

Nie znasz komend pomocnika -
    Komenda mute jest wycofana - /tempmute nic czas powod..

Od dawna nie widzialem Cie na serwerze.

Zapoznalabys sie z konfliktem, i nie tlumaczylabys tylko kickala.

NIE

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  3. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Hah!
    Bez urazy ale śmiechłem...
    Z tego co wiem wróciłaś dopiero wczoraj prawie po rocznej przerwie ;). Jak dobrze pamietam zrobiłaś sobie przerwę ponad rok temu kiedy dostałaś (mute/kilku dniowego bana) {nie pamiętam już} za rozsyłanie i udostępnianie natrętnie zdjęcia Zielonego.

Co tu dyskutować jak ta kandydura jest za przeproszeniem śmieszna! Być 1h na serwie z czego nie widziałem ani razu abyś nawet ten raz pomogła. A były sytuacje ;)

WIELKIE NIE.

4. Negative_Salad

Negative_Salad Czlowiek bez ambicjii w internecie(◍•ᴗ•◍)

Docenione treści:
    38
    To czas na moją wypowiedź, huh.
    To zacznijmy od tego że:
    Twoja aktywność w grze jak i na forum wynosi okrągłe 0.
    Tak jak kolega wcześniej wspomniał, interpunkcja leży.
    Nie znasz komend pomocnika.
    Wypowiedzi są takie, hm... "chyba to" "no może" itd.

Jestem na NIE.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  5. karcia

karcia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    nie miałam rocznej przerwy, może 3 miesiące max.

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  6. JumiToJa

JumiToJa Użytkownik

Docenione treści:
    47
    Skladasz podanie na Pomocnika bedac swiezo po powrocie na serwer? Powinnas poznac na nowo serwer, graczy, Ekipe i Administracje, ale przede wszystkim dac innym na nowo poznac siebie i pokazac, iz jestes warta bytu w Ekipie.

Z jakiej racji zaczynasz zdania z malej litery? Zaczelas grac w Minecrafta w 2016 co - roku, miesiacu, wieku? Mamy sie domyslac? Podanie powinno byc dopietne na ostatni guzik, a nie pisane na kolanie z cala masa bledow, dziur i niedopatrzen. Slowo "jakos" jest najzwyczajniej w swiecie brzydkie. Z ladnej wypowiedzi robi cos potocznego, prostackiego wrecz. Duzo lepszym rozwiazaniem byloby uzycie slow "mniej wiecej". Dopisek, iz nie pamietasz jest zbedny. Podanie nie jest luzna konwersacja, a pismem oficjalnym. Nie pamietasz dokladnie? Okej, napisz tyle ile pamietasz. Nie pamietasz w ogole? Dopiero o tym wspomnij.

Taka sama sytuacja jak wyzej - "jakos" i "2016". Doczepie sie rowniez do tego, iz zdanie nie jest zakonczone kropka.

Kandydujesz na Pomocnika, reprezentanta serwera i wzor dla graczy i "starasz sie nie lamac regulaminu"? Jako kandydat, a tymbardziej sam Pomocnik nie masz sie starac, a po prostu tego nie robic! W innym przypadku bedziesz idealnym przykladem hipokryzji, a zarazem obiektem drwin, smiechow i zartow. Rozbilas rowniez na czesci zdanie, ktora powinno wrecz byc jednoscia.

Krotki poradnik, dotyczacy stawiania znakow interpunkcyjnych i spacji:
    ZLE Poszlam spac o 3 , a mimo to nie jestem zmeczona.
    ZLE Poprosze gofra z bita smietana,truskawkami,malinami i kolorowa posypka.
    ZLE To siodlo z najwyzszej polki ,aczkolwiek jest niewygodne.
    DOBRZE Podroz do Niemiec bedzie trwala 3h, a do Francji 9h.

Ta sama sytuacja co wyzej - podanie nie jest luzna rozmowa, a rzecza oficjalna. Nie pamietasz dokladnie? Okej, napisz tyle ile pamietasz. Nie pamietasz w ogole? Dopiero o tym wspomnij. Pomine juz fakt, iz sprawdzenie tego trwaloby nie wiecej, niz 5 minut.

Kandydujesz na Pomocnika, osobe, ktora nie tylko ma pomagac graczom i pilnowac porzadku wsrod nich, ale miec tez wklad w rozwoj serwera, a nawet nie rozmyslalas nad jakimkolwiek jego urozmaiceniem? Smiech na sali. Brakuje slow, by to skomentowac...

Starasz sie o miano Pomocnika nieznajac przy tym jego narzedzi pracy, komend? Daruje sobie komentarz, bo jeszcze bym kogos przez przypadek urazila...

Odpowiedz nie na temat. Mialas podac powod, argument dlaczego usilujesz zostac Pomocnikiem, dlaczego tak bardzo sie o to starasz. Pomine juz bledy skladniowe, jezykowe, interpunkcyjne i zbedne dopiski...

A gdzie uspokojenie graczy? A gdzie wysluchanie kazdej ze stron? A gdzie analiza calego konfliktu? A gdzie zebranie dowodow? A gdzie proba osiagniecia porozumienia miedzy graczami? Z jakiej racji z gory zakladasz, iz do zalagodzenia konfliktu miedzy graczami potrzebne beda Ci narzedzia pokroju kick/mute? Jak gracze do Ciebie przyjda z prosba o pomoc w rozwiazaniu konfliktu dotyczacego np kradziezy tez ich kick'niesz/zmutujesz, "bo konflikt"?

Skladasz podanie na stanowisko Pomocnika, gdzie podstawa jest posiadanie umiejetnosci wspolpracy, a nawet nie jestes pewna, czy takowa umiejetnosc posiadasz? Zalosne.

Dla poprawienia estetyki, wygladu podania moglas wyrzucic informacje o wymaganej ilosci zdan. Dopisek "No wiec tak" zbedny, wyzej kilkukrotnie tlumaczylam dlaczego. W autocharakterystyce nie masz sie tlumaczyc, przepraszac etc. - opisujesz, przedstawiasz siebie. Pomine juz fakt, iz argumentowanie braku umiejetnosci poslugiwania sie swoim jezykiem narodowym faktem, iz mieszka sie za granica jest smieszne. Sama mieszkam za granica, a za zaplata poprawialam prace magisterskie w jezyku polskim. Moj wujek mieszkal 30 lat za granica, a zostal profesorem nauk humanistycznych w Polsce. Wszystko jest tylko i wylacznie zalezne od nas, naszych checi i zaangazowania. Bedac leniwym (bo inaczej tego nazwac sie nie da) lepiej przemilczec dany temat, niz na sile sie ratowac. Opisujac siebie najmniej napisalas o tym, co najistotniejsze - Twoje usposobienie, Twoj charakter etc. Co Administracji da informacja, iz mieszkasz w Niemczech? Zdecydowanie bardziej zainteresowalby ich fakt, czy jestes osoba wybuchowa, czy spokojna, czy jestes osoba pracowita, czy leniwa, czy jestes osoba introwertyczna, czy ekstrawertyczna etc.

Jedno z najprostszych zdan w Twoim podaniu, a popsute pod kazdym mozliwym wzgledem. Nawet nie mam sil na wymienianie i poprawianie bledow...

Odpowiedz zupelnie nie na temat.

Odpowiedz nie na temat. Co z tego, ze od dluzszego czasu starasz sie o byt w Ekipie? Powinnas tu umotywowac swoja kandature, zarzucic argumentami, dlaczegoz to akurat Ty masz otrzymac miano Pomocnika, zoobrazowac pokrotce Administracji Twoja "prace" na stanowisku Pomocnika, na co bys mogla sie przydac, co bys wniosla etc. Krotko mowiac - w tym podpunkcie powinnas zachcecic Administracje kazdym mozliwym sposobem (racjonalnym ofc) do przyznania Ci tytulu Pomocnika.

Podanie, mowiac wprost napisane na odpieprz. Byleby bylo. Wizualnie rzeczywiscie, jest ladne, aczkolwiek tresciowo... Cala masa wszystkich mozliwych bledow (nawet tych na poziomie drugiej klasy - wielka litera na poczatku zdania, kropka na koncu etc.), literowek, niedopatrzen, dziur. Z takimi umiejetnosciami (a wlasciwie ich brakiem) chcesz reprezentowac serwer? Nie zrozumialas kilku pytan, podpunktow i nawet nie usilowalas sie ratowac spojrzeniem w google czy chociazby w inne, warte uwagi podanie. Jako Pomocnik tez bedziesz wykonywac polecenia osob z wyzszego stanowiska z nadzieja, iz wykonasz je dobrze, zamiast doinformowac sie w 110% jak rzeczywiscie powinny byc one wykonane? Nie znasz komend Pomocnika. Znajomoscia jego obowiazkow rowniez sie nie popisalas. Obawiam sie, iz slowami rowniez wiele nie wskorasz. Na serwer nie wnioslabys praktycznie nic. Zakladam, iz nawet nie probowalabys tego zrobic. Dodatkowo, dopiero co wrocilas na serwer, malo kto Cie zna, kojarzy, pamieta, a Twoja aktywnosc poki co jest praktycznie zerowa.

Poznaj graczy, Ekipe i Administracje, serwer, ale przede wszystkim to Ty daj poznac sie innym. Zacznij uczestniczyc w zyciu serwera. Pokaz, iz na nim jestes i zalezy Ci na nim. Zapoznaj sie z podstawowymi informacjami na temat Pomocnika, jego obowiazkow i uprawien oraz regulaminem serwera CraftApple. Zastanow sie, dlaczego tak dlugo starasz sie o byt w Ekipie i dlaczego Ci to nie wychodzi. Przemysl, co byloby dobra zmiana dla CraftApple, co wplyneloby na rozwoj ow serwera. Naucz sie czytac ze zrozumieniem i pytac, wszyscy uczymy sie przez cale zycie, nawet Administratorzy najwyzszego stopnia. Pocwicz rowniez podstawy jezyka polskiego. Nastepnie wroc za miesiac, a moze i nawet dwa z porzadnym, ladnym, wyczerpujacym podaniem.

• Użyteczne Użyteczne x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    #6 JumiToJa, 4 Kwiecień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 4 Kwiecień 2018
  7. TorMenTor128

TorMenTor128 السلام عليكم

Docenione treści:
    4
    Jakby tu zacząć... Ortografia, jak to inni mówią, leży. Wiele punktów nierozbudowanych i nie na temat. Dla przykładu
    Więcej raczej nie muszę cytować.
    W tym tygodniu pierwszy raz widziałem Cię na serwerze od dłuższego czasu, nie udzielałaś się w żaden sposób.
    Przemyśl jeszcze raz swoją kandydaturę i napisz podanie za miesiąc, dwa. Uaktywnij się na forum i w grze.
    W tej chwili absolutne NIE.

Reklama
  8. XxkasianinjaxX

XxkasianinjaxX Użytkownik

Docenione treści:
    128
    Mała aktywność na forum. W grze też cie nie widuje. Wgl nie widze abyś pomagała. W podaniu nie rozwinełaś niektórych zdań w punktach. No cóż jestem na nie
    Wcale nie wyzywałaś mnie i mojego kuzyna na ts3 wcale ;p

9. _Jihad Arab

_Jihad Arab Użytkownik

Docenione treści:
    64
    Brak aktywności na forum jak i w grze. I jak boga kocham nawet razu cie na serwerze nie widziałem.

Ogromne NIE

• Burak Burak x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  10. Corncholio

Corncholio Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Podanie jest zbyt krótkie, do tego dopiero co zaczęłaś na nowo grać na serwerze. Zresztą, moim zdaniem rozesłanie zdjęcia Zielonego na chacie, czego byłam świadkiem, powinno być dożywotnim skreśleniem z jakiejkolwiek szansy na bycie w ekipie. Ale to tylko moja opinia ;)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Kandydatura odrzucona.

• Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Zabawne Zabawne x 1