Imie: Kuba Nick w mc: 27MKBA Dziennie gram rzadko najczesciej w weekendy 08.04.2008 W mc zaczołem grać chyba w 2013 roku i zaczołem grać od wersji 1.8 ( wczesniej w mc pe ) na CraftApple grałem od: końca 2016 Na serwerze byłem karany kickiem i może mute Posiadam range premium Składałem przedtem podanie na pomocnika lecz sie nie wysłało Na CraftApple chciał bym zmienić bug z windą chce żeby on został dodany Pomocnik uprawnienia ma np /kick /mute /unmute i tak dalej obowiązki: nie może banowować/kickować/mutować bez powodu i tak dalej Bym chciał byc pomocnikiem ponieważ na serwerze bym chciał być troszke popularniejszy oraz pomocniejszy Załagodzić te konflikty jak?: Niewiem jak Mam umiejetności współpracy z ludzmi Moja osobowość: niema tu nic za dużo... poprostu jestem miły pomocny i tak dalej W Grze minecraft najbardziej podoba mi sie budowanie oraz te kwadraty oraz texturpacki Moja Dyspozycyjnośc: Nie wiem co to znaczy " Moja Dyspozycyjność" Umotywanie podania: Robiłem to podanie troszke na szybko ale mam na dzieje że mi sie uda
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to tym bardziej przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.